Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Sleek or Elf???


Καλησπέρα σας αγαπημένα μου κορίτσια!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!! Μόλις χθές παρέλαβα δυο παραγγελίες μου και θέλω να σας παρουσιάσω τα καλλυντικά αυτά!! Πρόκειται για δυο εταιρείες! Την Sleek και την Elf! Όπως θα καταλάβατε και από τον τίτλο θα συγκρίνω την ποιότητα των δυο εταιρειών σύμφωνα με την δική μου κρίση, κατά πόσο δηλαδή μου άρεσαν!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...


Αυτή είναι η παλέττα με την ονομασία Storm και περιέχει 12 σκιές! Σαν υφή και διάρκεια είναι καταπληκτικές! Μου άρεσαν πάρα πολύ τα χρώματα! Κοστίζει μόνο  10 euro! Οι περισσότερες σκιές είναι με shimmer κάτι που εμένα μου αρέσει πολύ!


Αυτή είναι η παλέττα με την ονομασία Respect η οποία περιέχει επίσης 12 σκιές! Η συγκεκριμένη παλεττίτσα ήταν Limited Edition και δυστυχώς δεν μπορείτε να την βρείτε πια! Κοστίζει επίσης 10 euro, τρελάθηκα περισσότερο με τα ροζ και πορτοκαλί χρώματα! Καταπληκτική διάρκεια και υφή!


Επόμενο προ'ι'όν είναι το ρουζ στην απόχρωση Flamingo το οπoίο μοιάζει πάρα πολύ με ένα ρουζ που έχω από την Artdeco! Γράφει τέλεια και χρειάζεται πολύ λίγη ποσότητα στο πινέλο! Η τιμή του είναι στα 5,50 euro!


Τέλος από την Sleek πήρα ένα ακόμη ρουζ στην απόχρωση Rose Gold, η οποία πιστεύω ότι είναι και η πιο δημοφιλής! Έχει και shimmer οπότε είναι τρέλα! Κοστίζει επίσης 5,50 euro!

Αυτά ήταν τα προ'ι'όντα της Sleek που παρήγγειλα από το επίσημο site της εταιρείας! Τα παρέλαβα μέσα σε 8 μέρες!

Τα επόμενα προ'ι'όντα είναι από την Elf, δυστυχώς όμως δεν ήρθαν όλα γιατί ήταν σε έλλειψη!


Πήρα τέσσερα κραγιόν στις αντίστοιχες αποχρώσεις Gypsy, Classy, Fantasy και Voodoo! Η αξία τεμαχίου είναι 1,50 λίρα Αγγλίας! Λοιπόν ενώ περίμενα σαν κραγιόν να είναι καλά σας λέω ότι εμένα προσωπικά δεν μου άρεσαν καθόλου! Το χρώμα τους δεν έχει καθόλου ένταση, μηδαμινή θα έλεγα! Είναι σαν να βάζεις ένα απλό ενυδατικό χειλιών με πολύ αχνό χρώμα! Οπό τε δεν τα συστήνω καθόλου!


Και τέλος παρήγγειλα δυο Cream Eyeliner εδώ σας δείχνω το ένα! Μπορώ να πω ότι είναι καλούτσικο, δεν τρελάθηκα κιόλας! Κοστίζει το τεμάχιο 3,75 λίρες Αγγλίας! Τίποτα το ιδιαίτερο! Ένα απλό eyeliner!

Οπότε κορίτσια μου καταλάβατε από μόνες σας το αποτέλεσμα του crash test των δυο εταιρειών! Η Sleek υπερτερεί και μάλιστα με διαφορά! Επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά ότι αυτό αποτελεί μια εντελώς προσωπική μου άποψη για την ποιότητα τους!

Εσείς γλυκές μου τι έχετε από αυτές τις εταιρείες??? Τι έχετε να μου προτείνετε???

Πολλά φιλιά εν αναμονή του επόμενου post,
                         Όλγα!!!!!!

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Tag για τα dont's στο μακιγιάζ και όχι μόνο!!!!!



Καλημέρα γλυκές μου!!! Το σημερινό post είναι αφιερωμένο στο tag της αγαπητής Θεοδότας διαχειρίστριας του blog ομορφιάς www.desertrose2012.blogspot.gr για τα dont's στο μακιγιάζ και όχι μόνο!!!
Πάνω κάτω τα δικά μου dont's συμπίπτουν με τα δικά σου Θεοδότα μου!!!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

1) Concealer...

Τώρα τι να πω γι'αυτό! Βρε κορίτσια δεν είναι ωραίο το να βάζουμε είτε πολύ ποσότητα είτε πολύ ανοιχτή απόχρωση ώστε να μοιάζουμε σαν ''πάντα''! Βάζουμε μια μικρή ποσότητα ή απόχρωση πολύ κοντά στο χρώμα της επιδερμίδας μας για να φωτίσουμε την περιοχή!

2) Σκιά ματιών...

Οι έντονες σκιές ματιών δεν ταιριάζουν σε όλες μας και φυσικά δεν πρέπει να τις φοράμε μόνο και μόνο γιατί το επιτάσσει η εκάστοτε μόδα! Φοράμε αυτές που μας ταιριάζουν και αυτές που γλυκαίνουν το πρόσωπο μας! ( να μην γινόμαστε σαν κλόουν)

3) Κραγιόν...

Ισχύει το ίδιο που προείπα και για τις σκιές! Φοράμε χρώματα που μας κολακεύουν! Επίσης ποτέ κόκκινο κραγιόν χωρίς ρουζ! Το έχω δει κορίτσια μου και είναι, ας μου επιτραπεί η λέξη, αίσχος!

4) Μολύβι χειλιών...

Μην προσπαθείτε να μεγαλώσετε τα χείλη σας κάνοντας το περίγραμμά τους αρκετά έξω! Είναι πολύ άσχημο θέαμα! Ο Θεούλης σε κάθεμιά μας έδωσε ένα συγκεκριμένο μέγεθος και σχήμα χειλιών, κάτι θα ήξερε παραπάνω από εμάς!!! Επίσης μην χρησιμοποιείτε πολύ πιο σκούρο χρώμα μολύβι από ότι είναι το κραγιόν σας!!!

5) Μάσκαρα...

Το μόνο που δεν μου αρέσει στην τοποθέτηση της μάσκαρα είναι ότι κάποιες φορές λόγω της υπερβολικής ποσότητας κάποιες μάσκαρα δημιουργούν κόμπους στις βλεφαρίδες! Λίγο προσοχή σε αυτό!!

6) Ιδρώτας...

Ποια από εσάς θα ήθελε να έχει δίπλα της στο λεωφορείο ή οπουδήποτε αλλού κάποιον που να μυρίζει ο ιδρώτας του?????? OMG ποτέ!!! Λίγο νεράκι-σαπουνάκι και ένα καλό αποσμητικούλι και είσαι άρχοντας! Δεν λέμε ότι η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά???

7) Λερωμένα ρούχα...

Είναι πολύ άσχημο να βλέπεις κάποια κοπέλα που είναι σε έξοδο και είναι καλοντυμένη και το ρούχο της να έχει στάμπες (π.χ λαδιά)! Το μάτι θέλοντας και μη πέφτει κατευθείαν εκεί! Προσοχή λοιπόν!!

8) Μη αποτριχωμένα πόδια και μασχάλες...

Σε ποια δεν έχει τύχει να δει το καλοκαίρι έστω και μια κοπέλα που να μην έχει αποτριχωθεί είτε στις μασχάλες είτε στα πόδια?? Εγώ προσωπικά κορίτσια έχω δει και ειλικρινά απόρησα! Είναι δυνατόν?? Τουλάχιστον αφού βαρέθηκες να το κάνεις φόρα μακρύ παντελόνι!

9) Τρύπιο εσώρουχο...

DONT DONT DONT ειδικά εάν πρόκειται να βγείς από το σπίτι! Μπορεί να δεις σε κάποια βιτρίνα ένα ρούχο και θές να το δοκιμάσεις! Πώς θα αισθανθείς αν σε δούνε στο δοκιμαστήριο? Τρύπια και ξεχειλωμένα εσώρουχα ΠΟΤΕ!!!

10) Μην ντύνεστε σαν την Άρτα και τα Γιάννενα...

Μην βάζετε τα πάντα πάνω σας! Less is more!!! Σαν λατέρνα θα είστε! Εντάξει αγοράσατε καινούρια ρούχα δεν θα τα βάλετε όμως όλα μαζί! Λίγα λίγα βρε αδερφέ!!!


Αυτά αγαπητή μου Θεοδότα είναι τα δικά μου dont's! Ελπίζω να σε έχω καλύψει!!! Επίσης είναι και όλα αυτά που έχεις αναφέρει κι εσύ στο δικό σου post!!


Σας φιλώ,
  Όλγα!!!


Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Αγαπημένα Ιανουαρίου 2013!!!


Καλησπέρα σε όλες τις BeautyStars!!! Είστε όλες καλά??
Σήμερα σας ετοίμασα το post για τα αγαπημένα μου προ'ι'όντα για τον μήνα Ιανουάριο!
Ας ξεκινήσουμε...


Για καθαρισμό προσώπου χρησιμοποίησα πολύ το αναζωογονητικό scrub της Olay που είναι για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες! Είναι από την σειρά essentials! Περιέχει μικροκόκκους που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και αφαιρεί τα υπολείμματα μακιγιάζ! Προσωπικά το χρησιμοποιώ καθημερινά γιατί είναι με πολύ απαλή σύνθεση και δεν ερεθίζει την επιδερμίδα μου!


Για προ'ι'όντα μακιγιάζ αυτό τον μήνα χρησιμοποίησα αρκετά τα καλλυντικά της essence! Συγκεκριμένα το bronzer της σειράς sun club στην απόχρωση 02 sunny που είναι για τις καστανές και την παλεττίτσα με τις 8 σκιές στην απόχρωση 02 long beach!


Επίσης χρησιμοποίησα και τις παραπάνω σκιές πάλι από την essence στις αποχρώσεις  35 party all night με metallic effect, την 02 dance all night με sparkling effect και την 09 get ready με shimmer effect! Για τις αποχρώσεις δεν μπορώ να πω τίποτα παρά μόνο ότι είναι καταπληκτικές και με πολύ καλή διάρκεια!


Από την nyx λάτρεψα και κατ' επέκταση φόρεσα αρκετά τρία προ'ι'όντα της! Το ρουζ στην απόχρωση PB17 Desert Rose καθώς και δυο πολύ αγαπημένα μου κραγιόν το BLL163 Tribute To Marilyn και το  BLL186 Beauty Queen από την σειρά  Black Label Lipstick!


Για το τέλος σας άφησα δυο αγαπημένα μου αρώματα για τον μήνα Ιανουάριο! Το ένα είναι το Escada Collection της Escada και το άλλο το Hypnose της Lancome!

Αυτά κορίτσια μου ήταν τα αγαπημένα μου για τον Ιανουάριο!!! Τα δικά σας ποια ήταν???

Φιλιά πολλά,
    Όλγα!!!