Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Μαύρο Σαπούνι Αφρικής...Το θαύμα της φύσης!


Καλημέρα σε όλους!! Τι όμορφο καιρό μας κάνει τις τελευταίες μερούλες!!!
Σήμερα θέλω να σας παρουσιάσω κάποια προ'ι'όντα-δείγματα που μου έστειλε η εταιρεία ''Μαύρο Σαπούνι Αφρικής''! Έχει αρκετό καιρό που τα έστειλε και θέλησα να τα δοκιμάσω συστηματικά για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη! Έτσι λοιπόν μετά από περίπου 15 μέρες χρήσης μπορώ να σας πω την άποψη μου για αυτά!


Πρώτα θα σας πω για το σαπουνάκι! Σαν εμφάνιση μπορεί να μην σας αρέσει, αλλά έχει  μια εξαιρετική μυρωδιά! Το συγκεκριμένο σαπούνι ενδείκνυται για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες! Βοηθάει στο να ανακουφιστεί η επιδερμίδα από ερεθισμούς, προσφέρει μια πολύ καλή ενυδάτωση και περιέχει βούτυρο καριτέ! Εγώ που το χρησιμοποίησα μου έχει κάνει τρομερά απαλή την επιδερμίδα μου! Μου άρεσε πάρα πολύ! Να επισημάνω κιόλας ότι δεν περιέχει χημικά συντηρητικά, χρώματα και χημικά αρώματα ( η μυρωδιά του είναι εντελώς φυσική αλλά υπέροχη)! Μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί και για το τριχωτό της κεφαλής ως σαμπουάν!


Επόμενο δειγματάκι είναι το βούτυρο καριτέ το οποίο επίσης έχει πιο καταπληκτική μυρωδιά! Εγώ το χρησιμοποίησα στους αγκώνες μου, στα γόνατα μου και προσφέρει μεγάλη ενυδάτωση στην επιδερμίδα μου! Επίσης το χρησιμοποίησα και ως lip balm μιας και πρόκειται για ένα εντελώς φυσικό προ'ι'όν και πιστέψτε με πως μέχρι στιγμής είναι το μόνο που προσέφερε μια  ενυδάτωση που διαρκεί σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα lip balms που έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς!


Τελευταίο και ίσως και καλύτερο σας άφησα το απολεπιστικό με μαύρο σαπούνι Αφρικής το οποίο έχει κλέψει για μένα τις εντυπώσεις από όλα τα παραπάνω! Περιέχει εκχυλίσματα αγγουριού, είναι πλούσιο σε αμινοξέα και μεταλλικά στοιχεία που φρεσκάρουν και δίνουν τόνο στην επιδερμίδα! Επίσης περιέχει εκχύλισμα καρότου που βοηθάει στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας του δέρματος και απαλύνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες! Έχει βιταμίνη Ε η οποία αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος! Και φυσικά ως απολεπιστικό απομακρύνει την λιπαρότητα, τα μαύρα στίγματα, τα νεκρά κύτταρα χωρίς να ξηραίνει καθόλου την επιδερμίδα! Το συγκεκριμένο προ'ι'όν μου άρεσε πάρα πολύ και το έχω προσθέσει στην wish list μου!

Αυτά τα προ'ι'όντα θα τα βρείτε στο τηλ. 6973177875 μιλώντας με την κα. Λάππα Βίκη ή στο email: blackafricansoap@yahoo.gr  !

Για σήμερα αυτά τα λίγα από μένα!!

Σας φιλώ,
  Όλγα!

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Φυσική συνταγή για την κυτταρίτιδα!!!



Καλησπέρα κορίτσια μου όμορφα!!! Τι σας έχω σήμερα?? Σας έχω δυο φυσικές συνταγές για την κυτταρίτιδα τις οποίες μου τις έδωσε η αγαπημένη μου φίλη Νατάσα Γεωργιάδου η οποία σπουδάζει τεχνικός φαρμάκων και καλλυντικών στο Ιεκ ΔΕΛΤΑ! Σε ευχαριστώ πολύ Νατάσα μου!!

Η πρώτη συνταγή έχει ως εξής:
Παίρνουμε ένα βάζο άδειο και καθαρό, μερικά ξυλάκια κανέλας και ελαιόλαδο! Τοποθετείτε τα ξυλάκια κανέλας μέσα στο βάζο και προσθέτετε ελαιόλαδο μέχρι να τα σκεπάσει. Ξυλάκια κανέλας μπορείτε να βάλετε όσα θέλετε εσείς. Τοποθετείτε το βάζο με το μείγμα που μόλις κάνατε  στον ήλιο για 15 μέρες. Μόλις περάσουν οι 15 μέρες είναι έτοιμο για χρήση. Έχει δημιουργηθεί ένα λαδάκι το οποίο εφαρμόζετε στην περιοχή που έχει το πρόβλημα και κάνετε μασάζ με κυκλικές και ανοδικές κινήσεις με το ειδικό εξάρτημα για την κυτταρίτιδα (ξέρετε εκείνο με τα δοντάκια)! Να ξέρετε ότι το λαδάκι αυτό θα σας κάψει λίγο λόγω της κανέλας οπότε μην φοβηθείτε!

Η δεύτερη συνταγή είναι peeling για την κυτταρίτιδα:
Χρειαζόμαστε 2 φλιτζάνια  καφέ σε κόκκους, 1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη, 2 κ.σ κανέλα, 3 κ.σ ελαιόλαδο και 3 κ.σ μέλι! Ανακατεύουμε όλα αυτά τα υλικά μαζί και δημιουργούμε ένα μείγμα που είναι το peeling μας! Το εφαρμόζουμε στην προβληματική περιοχή του σώματος μας και κάνουμε μασάζ με κυκλικές κινήσεις προς τα πάνω. Έπειτα το αφήνουμε να δράσει για 5 λεπτά. Στη συνέχεια το ξεπλένουμε με χλιαρό νερό και εφαρμόζουμε ένα οποιοδήποτε λάδι σώματος έχουμε στο σπίτι μας!

Πιστεύω αυτές οι δυο συνταγές να βολέψουν τις κοπέλες που δεν θέλουν να χρησιμοποιούν αντικυτταριτιδικά χημικά προ'ι'όντα του εμπορίου, και θέλουν να χρησιμοποιούν κάτι πιο φυσικό!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά την Νατάσα που μου έδωσε αυτές τις συνταγές!
Αυτά από εμένα κορίτσια μου!


Φιλάκια,
  Όλγα!


Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Thank you Le Tif!!!


Καλησπέρα κορίτσια μου όμορφα!!! Επιτέλους σήμερα είδαμε ήλιο στην Θεσσαλονίκη! Ελπίζω να είστε όλες καλά!
Σήμερα θα σας παρουσιάσω δυο προ'ι'όντα της εταιρείας Kerastase που μου έκανε την τιμή το κομμωτήριο Le Tif να μου στείλει πριν μερικές μέρες! 
Το κομμωτήριο Le Tif άνοιξε πρόσφατα στην πόλη μου, την Θεσσαλονίκη, και βρίσκεται στην οδό Κερασούντος 75 στην Καλαμαριά ( τηλ. επικοινωνίας 2310423873 ).

Συγκεκριμένα μου έστειλε ένα κουτί το οποίο περιείχε ένα σαμπουάν και μια μάσκα μαλλιών της Kerastase και ένα usb στικάκι με τα banners, logo και το δελτίο τύπου του κομμωτηρίου!



Οι παραπάνω φωτογραφίες δείχνουν ακριβώς την συσκευασία την οποία παρέλαβα! Για μένα ήταν στην κυριολεξία ένα δώρο! Ως εκείνη την στιγμή δεν είχα δοκιμάσει ποτέ μου προ'ι'όντα Kerastase! Θέλετε λίγο η τιμή τους, λίγο το ότι βολευόμουν με προ'ι'όντα μαλλιών ευρείας κατανάλωσης αποτέλεσαν τους λόγους που ποτέ μου δεν είχα την ευκαιρία να τα δοκιμάσω!


Μόλις τα παρέλαβα άρχισα να τα χρησιμοποιώ! Μετά από χρήση 10 περίπου ημερών δεν πιστεύω ότι υπάρχει έστω και ένα άτομο που να τα έχει δοκιμάσει και να μην έχει μείνει ευχαριστημένο! Εμένα μου στείλανε αυτά τα δυο προ'ι'όντα από την σειρά Elixir Ultime ( oleo-complexe ) για όλους τους τύπους μαλλιών!

Αρχικά θα σας πω λίγα πράγματα για τα  συστατικά τους! Έπειτα θα παραθέσω την δική μου άποψη! Πρόκειται για έναν συνδυασμό ελαίων καλαμποκιού, καμέλιας, αργανιάς και πρακάξι! Η αργανιά ή αλλιώς argania spinosa ή Μαροκινό σιδηρόξυλο ή πολύ απλά αργανέλαιο! Παράγεται στο Μαρόκο και τοπικά είναι γνωστό ως '' δέντρο της ζωής ''! Από τα κουκούτσια του παράγεται ένα λάδι το οποίο χρησιμοποιείται και για θεραπευτικούς λόγους και στον τομέα της κοσμετολογίας! Είναι ένα λάδι εξαιρετικά θρεπτικό για το δέρμα διότι ανανεώνει τα κύτταρα του, μαλακώνει τα ξηρά και σκασμένα δέρματα και έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά οξέα κάτι που το καθιστά το τέλειο ενυδατικό για το πρόσωπο, το σώμα και φυσικά τα μαλλιά! Το πρακάξι  είναι ένα έλαιο το οποίο λειαίνει και τα μαλλιά και τα κάνει απαλά σαν μετάξι! Επίσης δίνει και μια απίστευτη λάμψη! Η καμέλια ή αλλιώς Camelia Japonica έχει την καταγωγή της από την Κίνα και την Ιαπωνία και είναι γνωστή με το όνομα '' ρόδο της Ιαπωνίας ''! Το συγκεκριμένο φυτό μας δίνει το έλαιο καμέλιας  το οποίο έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και περιέχει βιταμίνες Α, Β, Ε, omega 3, 6, 9 φώσφορο, ασβέστιο, σίδηρο και μαγνήσιο! Είναι ένα έλαιο που μοιάζει πολύ με το jojoba! Χρησιμοποιείται στα μαλλιά για να δίνει πολύ λάμψη και να τα αφήνει απαλά! Τέλος το έλαιο καλαμποκιού δίνει λάμψη και θρέφει τα μαλλιά!!
Τα παραπάνω που διαβάσατε προέρχονται από μια προσωπική έρευνα στο διαδίκτυο για τα έλαιο που περιέχονται σε αυτά τα δυο προ'ι'όντα!

Τώρα ήρθε και η σειρά της άποψης μου ! Μετά από μια συνεχή χρήση είμαι στην θέση να πω ότι πρόκειται για ένα σαμπουάν και μια μάσκα που πραγματικά αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε για να μπορέσετε να καταλάβετε την διαφορά που θα δείτε στα μαλλιά σας! Με τον συνδυασμό και της μάσκας και του σαμπουάν θα δείτε τα μαλλιά σας πολύ λαμπερά, ενυδατωμένα γεμάτα λάμψη! Εμένα προσωπικά γιατί τα μαλλιά μου είναι ξηρά πλέον με την συνεχή χρήση μπορώ να τα χαρακτηρίσω ως κανονικά! Στόχος μου είναι να αγοράσω και το λάδι για τα μαλλιά από την ίδια εταιρεία για να έχω το απόλυτο αποτέλεσμα! Τέλος ξέχασα να σας αναφέρω και την υπέροχη μυρωδιά που αφήνουν στα μαλλιά σας, ειδικά η μάσκα!
Αυτά κορίτσια μου από μένα! Θέλω να ακούσω και τις δικές σας απόψεις αν έχετε δοκιμάσει αυτά τα προ'ι'όντα!

Σας φιλώ,
  Όλγα!

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Αγαπημένα Μαρτίου 2013!!!



Καλησπέρα σε όλες τις κούκλες μου!! Πώς είστε?? Μπήκε και ο Απρίλιος!! Να δούμε μόνο πότε θα έρθει πραγματικά και η άνοιξη όσον αφορά τον καιρό!
Λοιπόν κορίτσια μου σήμερα θα σας δείξω τα αγαπημένα μου για τον μήνα Μάρτιο!!


Ξεκινώ με το αφρόλουτρο! Συγκεκριμένα αυτό είναι το δεύτερο μπουκάλι που χρησιμοποίησα γιατί το πρώτο έχει ήδη τελειώσει! Το χρησιμοποίησα όλο τον μήνα και μου άρεσε πάρα πολύ! Είναι το ''Raspberry'' από το Body Shop! Η συσκευασία περιέχει 250 ml! Από ότι θυμάμαι η τιμή του πρέπει να είναι γύρω στα 6 euro αλλά το λέω με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς! Έχει μια καταπληκτική μυρωδιά βατόμουρου που στην κυριολεξία θέλεις να το φας! Αφήνει επαρκώς ενυδατωμένη την επιδερμίδα, κάνει αρκετό αφρό και σε μένα προσωπικά διαρκεί για αρκετούτσικη ώρα η μυρωδιά του! Σίγουρα θα το πάρω ξανά και ξανά!!!


Επόμενο πολύ αγαπημένο είναι το νέο άρωμα του Jimmy Choo το ''Flash''! Είναι το νέο μου απόκτημα και το έχω λατρέψει! Το πήρα πριν 2 εβδομάδες, είναι eau de parfum 100ml και κοστίζει 88 euro! Η αλήθεια είναι ότι ακόμα τον έχω τον σφάχτη από την τιμή (...ω ναι πονοκέφαλο έχω...)! Το φοράω σχεδόν καθημερινά! Η μυρωδιά του είναι απίστευτη! Αναδύει μια φρεσκάδα, μια καθαριότητα και σου δίνει την αίσθηση πούδρας! Το έχω ερωτευθεί!!


Έπειτα ακολουθούν τα κραγιόν που φόρεσα πολύ το μήνα που μας πέρασε! Φυσικά είμαι πιστή στις αξίες μου! Ότι είναι σε κόκκινο, τριανταφυλλί, φούξια και ροζ πρέπει να το πάρω και να το φορέσω! Το πρώτο κραγιόν είναι της Inglot το νούμερο 128, είναι ένα χρωματάκι σκούρο φούξια που μωβίζει! Πολύ καλό! Το δεύτερο είναι της Maybelline το νούμερο 175 Pink Puntch της σειράς colorsensational! Πρόκειται για ένα έντονο καρπουζί χρώμα που το καλοκαίρι θα το φοράω κάθε μέρα!! Τέλος είναι ένα κραγιόν της Flormar από την σειρά Long Wearing στο νούμερο L22! Είναι ένα πολύ γλυκό έντονο ροζ που μου φέρνει συνέχεια στο μυαλό το κραγιόν που φοράει η ''Barbie''!!!


Αυτό το ρουζ το πήρα μέσα στο μήνα Μάρτιο και πραγματικά το φοράω συνέχεια και έπονται πολλές μα πολλές επαναγορές του συγκεκριμένου προ'ι'όντος! Είναι από την Flormar από την σειρά Terracotta Blush On το νούμερο 40!! Είναι ένα υπέροχο ροζ με πολλές λάμψεις και είναι ότι πρέπει και για την άνοιξη και φυσικά  οπωσδήποτε για το καλοκαίρι! Φανταστείτε το με μαυρισμένη επιδερμίδα και lipgloss την ημέρα και το βράδυ και ένα πιο έντονο ροζ κραγιονάκι! Είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!


Για το τέλος σας άφησα  δυο ρουζ που τα αγόρασα στα μέσα του Μαρτίου! Είναι της Sleek! Το πρώτο είναι από την σειρά Aqua Collection που βγήκε τώρα στην απόχρωση Mirrored Pink! Είναι ένα πολύ όμορφο ροζ με έντονες λάμψεις! Μου άρεσε πάρα πολύ! Το δεύτερο είναι από την κλασσική σειρά που έχει στην μόνιμη λίστα της και είναι η απόχρωση Pixie Pink! Λοιπόν, αυτό είναι το απόλυτο ροζ-φούξια για μένα με ματ υφή! Για όσες το έχουν ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ! Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει ότι υπάρχει σε κάποια εταιρεία που υπάρχει στην Ελλάδα μια παρόμοια απόχρωση σε ρουζ θα ήθελα πάρα πολύ να μου πει για να το πάρω κι εγώ!!!

Αυτά ήταν κορίτσια μου τα αγαπημένα μου για τον μήνα που πέρασε!!! Τα δικά σας ποια ήταν?? Είμαι περίεργη να μάθω!!!

Φιλάκια πολλά,
       Όλγα!!!