Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ευχές για το 2014!!!



                         2014 Ευχές γεμάτες υγεία, ψυχική ευεξία, ευημερία,
                  ειρήνη, αγάπη για τον συνάνθρωπο!!! Εύχομαι η νέα χρονιά 
                   να φέρει χαμόγελα στα πρόσωπα όλων μας αφήνοντας πίσω                                                         ότι μας στεναχώρησε το 2013!!

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

       

                                Εύχομαι υγεία, ευτυχία και ψυχική ευημερία!!!
                                           Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!  


                                                              Φιλιά,
                                                              Όλγα!

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Biomaris skin care!!!


 Καλησπέρα ομορφιές μου! Πως είστε?? Λοιπόν, σήμερα θα σας μιλήσω για μια εταιρεία Γερμανικής προέλευσης την Biomaris! Η Biomaris ιδρύθηκε πριν 75 χρόνια στην Βρέμη της Γερμανίας! Παρέχει επαγγελματικά βιολογικά καλλυντικά γνήσιας θαλασσοθεραπείας! Εκμεταλλεύεται όλη την ευεργετική δράση της θάλασσας προς όφελος του ανθρώπου! Τα προ'ι'όντα της χρησιμοποιούνται σε ινστιτούτα αισθητικής και medi day spa παγκοσμίως! Βασικό συστατικό της είναι το θαλασσινό νερό και το αλάτι!
Πριν καιρό η εταιρεία μου έστειλε κάποια δείγματα για δοκιμή! Τα δοκίμασα και σήμερα θα σας πω την άποψη μου γι'αυτά!


Θα ξεκινήσω με την deep moisture cream! Πρόκειται για μια κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης! Ενυδατώνει αρκετά και λειαίνει την επιδερμίδα! Την θεωρώ πολύ καλή επιλογή για τα ξηρά δέρματα! Προσωπικά μου άρεσε πολύ γιατί το δικό μου δέρμα είναι ξηρό και μου πρόσφερε πολύ καλή ενυδάτωση!


Η παραπάνω κρέμα είναι η super rich cream και θεωρώ πως είναι το απόλυτο ''βάλσαμο'' για την δική μου επιδερμίδα! Προσφέρει πολύ πολύ βαθιά ενυδάτωση! Στην ουσία θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα και προσφέρει ενυδάτωση διαρκείας! Η συγκεκριμένη κρέμα εξισορροπεί τον ιδρολιπιδικό μανδύα, βοηθάει στην σωστή αιμάτωση της επιδερμίδας και ταυτόχρονα προστατεύει από περιβαλλοντολογικές επιρροές! Το βασικό συστατικό της είναι το θαλασσινό νερό καθώς και τα συστατικά φυκιών τα οποία παρέχουν απίστευτη ενυδάτωση ακόμη και στις πιο απαιτητικές επιδερμίδες! Έχει μπει στη wish list μου για τα δώρα των Χριστουγέννων!


Το παραπάνω προ'ι'όν είναι ένα απολεπιστικό προσώπου με βασικό συστατικό το θαλασσινό αλάτι! Δεν έχω λόγια! Είναι το meersalz peeling! Επειδή γενικότερα έχω μια αγάπη στα απολεπιστικά είτε προσώπου είτε σώματος, κατατάσσω και το συγκεκριμένο στα πέντε καλύτερα για μένα! Λοιπόν, αφήνει μια επιδερμίδα μετά την χρήση βελούδο! Οι κόκκοι που περιέχει κάνουν πολύ πολύ βαθύ καθαρισμό! Νομίζεις πως αφού το χρησιμοποιήσεις και ξεπλυθείς έχει φύγει ένα στρώμα βρώμικου δέρματος από το πρόσωπο σου! Το θεωρώ από τα πιο top απολεπιστικό! Επίσης μπήκε στην λίστα μου!!!


Η συγκεκριμένη μάσκα θεωρώ ότι πηγαίνει ''πακέτο'' με το απολεπιστικό που μόλις σας προανέφερα!Πρόκειται για την collagen algae maske! Περιέχει θαλάσσιο κολλαγόνο, θαλασσινό νερό και σύμπλεγμα φυκιών! Ενυδατώνει, τονώνει και αναζωογονεί την κουρασμένη επιδερμίδα προσφέροντάς της λάμψη στο άψε σβήσε! Εγώ αφού έκανα το πήλινγκ εφάρμοσα μια γενναία ποσότητα μάσκας στο πρόσωπο μου και όταν την αφαίρεσα είχα την τέλεια επιδερμίδα!



Το παραπάνω προ'ι'όν είναι το dusch sampoo! Είναι ένα καθαριστικό σώματος και μαλλιών! Αφήνει ένα εκπληκτικό άρωμα φρεσκάδας τόσο στο σώμα όσο και στα μαλλιά! Είναι πολύ ενυδατικό! Μου άρεσε επίσης πάρα πολύ!


Ένα τελευταίο προ'ι'όν είναι το body butter με άρωμα relax από την σειρά AromaThalasso! Πρόκειται για ένα πολύ ενυδατικό butter για το σώμα που προσφέρει ανακούφιση από την κούραση και την ένταση της ημέρας! Μετά από ένα χαλαρωτικό μπάνιο το απλώνεις στην επιδερμίδα σου και σε ξεκουράζει! έχει πολύ ωραίο άρωμα! Απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει περίσσεια λιπαρότητας! Επίσης πολύ καλό προ'ι'όν κατά την άποψη μου!

Ειλικρινά την συγκεκριμένη εταιρεία δεν την γνώριζα! Μετά την δοκιμή όμως των δειγμάτων που είχε την ευγενή καλοσύνη να μου στείλει είχα την ευκαιρία να τα δοκιμάσω και να τα γνωρίσω κι εγώ! Θεωρώ ότι πρόκειται για τα απόλυτα προ'ι'όντα χρήσης σε spa, είναι άκρως επαγγελματικά, είναι θεραπευτικά σε κάποια προβλήματα της επιδερμίδας! Για χρήση στο σπίτι είναι αποτελούν ένα πολυτελέστατο cocoon!!!

Εσείς έχετε δοκιμάσει προ'ι'όντα αυτής της εταιρείας?? Περιμένω και τις δικές σας απόψεις!!

Φιλάκια,
 Όλγα!!!