Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Anew by Avon....και δωράκι!!!


Γειά σας γλυκύτατες και αγαπημένες μου BeautyStars!!! Είστε όλες καλά??
Σήμερα έχω ένα ''έκτακτο'' postάκι για εσάς! Πρόκειται για μία πρόσφατη αγορά που έκανα από την avon cosmetics! Υπήρχε μια προσφορά στην καμπάνια 05 που πιστέψτε με δεν μπορούσα να αντισταθώ! Με αγορές συγκεκριμένων προ'ι'όντων αξίας 20 euro η εταιρεία έδινε δώρο ένα υπέροχο νεσεσέρ με τρία προ'ι'όντα!

Συγκεκριμένα εγώ αγόρασα μια κρέμα της σειράς anew, την anew reversalist day cream με SPF25 UVA/UVB! Ο κωδικός της είναι 161299, και πέραν του ότι έπαιρνες το δωράκι η κρέμα ήταν και σε έξτρα προσφορά. Από 42,70 euro την αγόρασα  24 euro! Η αξία του δώρου ήταν 46 euro και αποτελούνταν από ένα πολύ πρακτικό νεσεσεράκι σε ασημί απόχρωση με γαλάζιες λεπτομέρειες. Το νεσεσέρ περιείχε ένα κραγιόν, ένα μολύβι χειλιών και ένα άρωμα!



Το κραγιόν είναι της σειράς plumb-pout (για πλούσιο όγκο στα χείλη), στην απόχρωση Pink Cooler με κωδικό 181107 και κανονική τιμή 12,50 euro! Είναι ένα πολύ απαλό ροζάκι ιδανικό για τις πρωινές ώρες η μπορείτε να το συνδυάσετε με smokey μακιγιάζ στα μάτια για το βράδυ!


Το μολύβι χειλιών είναι της σειράς glimmerstick eyeliner στην απόχρωση Mystery Mauve με κωδικό 150383 και κανονική τιμή 10,50 euro. Είναι μια πολύ ωραία απόχρωση σαν ροζ σκούρο και συνδυάζεται με το κραγιόν που είχε ως δώρο ή με κάποια άλλη πιο σκούρη απόχρωση!

Το άρωμα είναι το Simply Because! Είναι eau de toilette 50ml με κωδικό 158873 και κανονική τιμή 23 euro! Πρόκειται για ένα ελαφρύ άρωμα , λουλουδάτο θα έλεγα με πολύ ιδιαίτερη ευχάριστη μυρωδιά!



Τέλος το νεσεσέρ! Αρκετά πρακτικό! Πολύ καλό μέγεθος για τα ταξίδια όπου μέσα μπορείς να βάλεις την κρέμα σου, το άρωμα σου και τα είδη μακιγιάζ που θα χρειαστείς!      

Θεώρησα ότι ήταν μια πολύ καλή προσφορά και γι' αυτό αποφάσισα να την μοιραστώ μαζί σας! Γενικά η avon έχει προ'ι'όντα πάρα πολύ ποιοτικά σε καταπληκτικές τιμές και με ακόμα πιο καταπληκτικές προσφορές! Τα χρησιμοποιώ πολλά χρόνια τα προ'ι'όντα της και ως τώρα είναι ζήτημα αν μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού μου τα προ'ι'όντα από τα οποία δεν έμεινα 100% ευχαριστημένη!

Εσείς γλυκιές μου χρησιμοποιείτε καλλυντικά avon???  Αν ναι έχετε να μου προτείνετε κάτι που δοκιμάσατε και σας άρεσε???

Φιλάκια πολλά!!!
Όλγα!!!



24 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο postούλι :)
    τρέχει διαγωνισμός στο blog μου, αν σε ενδιαφέρει, πέρνα να πάρεις μέρος http://dtmakeupgirl.blogspot.gr/2012/11/giveaway-shea-d-afrique-only-for-greece.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δοκίμασα αρκετά προϊόντα,σκιές,μολύβια κτλ αλλά ,δεν ενθουσιάστηκα και πολύ ,ούτε έμεινα ικανοποιημένη από κάποια (για μακιγιάζ μιλάω πάντα) τις κρέμες τις αποφεύγω, έτσι κ αλλιώς, λόγο χημικών και parabens κ όχι μόνο από αυτήν την εταιρεία αλλά γενικότερα.
    Ενώ είμαι fun των MLM, η AVON ίσως να είναι από τις λίγες δικτυακές που εγκατέλειψα πάραυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σοβαρά? εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη! τι να πω? είναι μάλλον ο τύπος επιδερμίδας? δεν ξέρω κιόλας! φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  3. α το σενεσερ μια γλυκα και το κραγιον πολυ girly!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ κοριτσίστικο χρωματάκι ε??? μου άρεσε πολύ!!! φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  4. poly omorfa me geia soy!!!!!!xxx
    http://sylviefashionlove.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. i avon einai arketo kali etairia...polu wraio post...
    perna mia bolta exw diagwnismo sto blog m...
    http://passionglitter.blogspot.gr/2012/11/giveaway.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω δοκιμάσει αρκετά, είμαι ευχαριστημένη κυρίως από σκιές, μάσκες προσώπου και προϊόντα νυχιών, από κρέμες όχι τόσο, δεν ξέρω γιατί μιας και οι μάσκες της εταιρίας μου είναι εντάξει! Τεσπα, με'γειά τα καλούδια σου , πραγματικά καλή προσφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ! δεν έχεις μείνει ευχαριστημένη από τις κρέμες ε?? φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  7. Ειμαι Avon Fan εδω και δυο χρονια περιπου!Σχεδον κάθε μηνα αγοραζω και κάτι..ειμαι πολυ ικανοποιημενη!Ωραια πραγματακια πηρες καλοφορετα ..σμουατςςς
    http://omorfakamomata.blogspot.gr/ εισαι μελος ηδη απλα ειπα να σου βάλω να λινκ να καταλαβεις ποια ειμαι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατάλαβα ποια είσαι! και μένα μου αρέσουν πολύ! είμαι πολύ ευχαριστημένη! φιλάκια γλυκιά μου!!!

      Διαγραφή
  8. MΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΑ AVON ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σ'ευχαριστώ για το όμορφο σχόλιό σου στο blog μου, σ'ακολουθώ και εγώ πλέον!!
    Πολύ καλή δουλειά, keep blogging :-)

    http://beautyincrisis.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. με γειά σου :) πιστεύω έκανες καλή αγορά και με πολύ καλή προσφορά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή