Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Κρατάει χρόνια αυτή...η κολόνια!!!

Καλησπέρα αγαπημένες μου! Είστε καλά? Άρχισε να μπαίνει επιτέλους ο χειμώνας! Εγώ μπήκα και στο Χριστουγεννιάτικο mood κιόλας!!! Στόλισα δέντρο, άναψα τζάκι, μια ατμόσφαιρα το κάτι άλλο! Τώρα που σας γράφω αυτό το post ακούω και χριστουγεννιάτικα τραγούδια!!!
Τι σας έχω κορίτσια μου για σήμερα? Μα τι άλλο θα μπορούσα? Αρώματα! Σας ετοίμασα ένα postάκι για κάποια από τα αρώματα που έχω και ανά διαστήματα θα ακολουθήσουν και άλλα για να μπορέσω να σας τα δείξω όλα! Γιατί θα έλεγα πως είναι αρκετά!

Σήμερα θα σας παρουσιάσω τα έξι πρώτα...

1) Το 212 Sexy της Carolina Herrera eau de parfum, τα 100ml  58,00 euro!
2) Το CH της Carolina Herrera eau de toilette, τα 100ml  65,00 euro!
3) Το Beauty του Calvin Klein eau de parfum, τα 100ml  92,53 euro!
4) Το J'adore του Christian Dior eau de parfum, τα 100ml  115,20 euro!
5) Το Allien Sunessence του Thierry Mugler eau de parfum, τα 60ml  60,00 euro!

6) Το Miss Dior του Christian Dior eau de parfum, τα 50ml  82,00 euro!

Το τελευταίο γλυκές μου το αγαπάω ιδιαίτερα!

Να πούμε και λίγα πραγματάκια γενικά για τα αρώματα, αν και είμαι σίγουρη ότι τα γνωρίζετε όλες! Για να έχετε μεγάλη διάρκεια στο άρωμα σας καλό είναι να το φοράτε αμέσως μετά το μπάνιο σας όταν οι πόροι του δέρματος είναι ακόμη ανοιχτοί!  Όσες μπορείτε και από οικονομικής άποψης και από θέμα χρόνου να το συνδιάζετε με την αντίστοιχη κρέμα σώματος (αλλά δυστυχώς σε τόσο δύσκολες οικονομικές συνθήκες τι σας λέω τώρα)! Επίσης πρέπει να το βάζετε στα σημεία του σώματος σας όπου χτυπούν οι παλμοί γιατί σε εκείνα τα σημεία ανεβαίνει η θερμοκρασία και το άρωμα ξετυλίγει καλύτερα τις εσάνς του (στο εσωτερικό των καρπών, στο εσωτερικό των αγκώνων και πίσω από τα αυτιά)! Έπειτα αρωματίζετε και τα ρούχα σας! Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω ότι σε πολλές κοπέλες υπάρχει η εντύπωση ότι το άρωμα που φορούν δεν μυρίζει! Κορίτσια μου μυρίζει απλά η δική μας όσφρηση έχει συνηθίσει την μυρωδιά και δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε όπως οι γύρω μας!
Ακόμη τα αρώματα θα πρέπει να τα προστατεύετε σε σκιερό μέρος και να μην υπάρχει υγρασία (π.χ ερμάρια μπάνιου)! Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι ένα άρωμα ''λήγει'' μέσα σε 36 μήνες από την στιγμή που θα το ανοίξετε εκτός και αν στη συσκευασία αναφέρεται διαφορετικό χρονικό όριο!
Τέλος, όταν είστε σε έξοδο καλό είναι να έχετε το άρωμα στην τσαντούλα σας για να το ανανεώνετε κάπου κάπου γιατί η μέγιστη διάρκεια που μπορεί να προσφέρει ακόμη και το πιο ακριβό άρωμα είναι 3-4 ώρες!

Φυσικά γλυκές μου δεν χρησιμοποιώ μόνο επώνυμα αρώματα μεγάλων οίκων αλλά και αρώματα εταιρειών κατευθυνόμενης πώλησης όπως avon, oriflame, yves rocher και nutrimetics(και πολλά άλλα), τα οποία είναι εξίσου καλά! Στην πορεία βέβαια θα σας τα παρουσιάσω!

Εσείς ποια αρώματα φοράτε? Ποια θέλετε να αποκτήσετε?? Θα ήθελα να ακούσω πολύ τις επιλογές σας! Έχετε να μου προτείνετε κάποιο??

Σας φιλώ,
Όλγα!!!

17 σχόλια:

  1. kale stolises apo twra? :P na se rwthsw, ti diafora exei auto to alien apo to klassiko?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στόλισα κούκλα μου! τρελαίνομαι για τα χριστούγεννα! αυτή η έκδοση είναι πιο ελαφριά από ότι το κλασσικό! είναι πολύ ωραίο και για καλοκαίρι και για χειμώνα! σ'ευχαριστώ που έγινες και μέλος! φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
    2. einai polu wraio to dentraki sou!ekana mia volta sta magazia kai eida ta stolidia kai ta limpisthka! euxaristw gia thn apanthsh :) ama thn vrw kapou 8a th dokimasw!filia

      Διαγραφή
  2. συμφωνώ με όλα όσα λες έχω κ εγώ πάθος με τ αρώματα κ έχω δοκιμάσει όλες τις εταιρείες που ανέφερες αλλά το τελευταίο χρόνο εχω κολλήσει με τ αρώματα της fm group!!! είναι η εταιρεία που αγοράζει τα δικαιώματα της αρωματικής σύνθεσης διάσημων οίκων από την εταιρεία κατασκευής τους 3 μήνες μετά την AVANT PREMIERE κυκλοφορία τους και τα κυκλοφορεί αναβαθμισμένα σε καθαρά parfum!ειναι κάτι σαν το filmnet δηλαδή :)είναι φανταστικά!!!τους εχω αφιερώσει αρκετά post στο blog μου...ρίξε μια ματιά... http://parfum-color.blogspot.gr/search/label/%CE%86%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχω ακούσει γι'αυτή την εταιρεία και σκέφτομαι να δοκιμάσω γιατί οι τιμές των οίκων είναι τελείως ασύμφορες! θα μπω στο blog σου να διαβάσω!

      Διαγραφή
  3. Ωωωω σούπερ ποστ! Αγαπώ αρώματα! (είχα κάνει αντίστοιχο ποστ με την συλλογή μου)! Εχω το CH το 212, και το CH την φλοράλ έκδοση!!

    Το αγαπημένο μου άρωμα είναι το HOT της Givenchy αλλα δυστυχώς σταμάτησε. Το έχουν τα χόντος που έχουν μείνει κάποια κομμάτια, αλλα .... είναι 92 ευρώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι όντως πανάκριβα! αλλά και αυτή η τρέλα που έχουμε βρε παιδί μου είναι το κάτι άλλο! το hot ε? αν πάω hondos θα το δοκιμάσω! σ'ευχαριστώ γλυκιά μου!

      Διαγραφή
  4. Το J'adore το φορούσε η θεία μου όταν ήμουν μικρή και λάτρευα την μυρωδιά του :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το συγκεκριμένο άρωμα μπορεί να το έχω πάρει και 3 φορές! είναι λουλουδάτο και μου αρέσει! φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  5. Ωραίο το J' adore το φόραγα πριν δυο χρόνια συνέχεια! Τώρα τελευταία έχω φάει κόλλημα με to Candy από Prada και all-time favourite από Narciso Rodriguez For Her!
    Στόλισες!!! Τέλεια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σε ευχαριστώ κοπέλα μου! αχ ναι στόλισα! τρελαίνομαι για τα χριστούγεννα! είναι η αγαπημένη μου γιορτή! φιλάκια πολλά γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εχω δοκισει μερικες απο αυτες αλλαααα εχω χρονιο ερωτα με την tresor lancome. φιλιααα, μαρεσει που μυρισε χριστουγεννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαίρομαι που μύρισε Χριστούγεννα! ωραία και η tresor! φιλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  8. Δεν τα έχω δοκιμάσει όλα αλλά το 212 Sexy και το Miss Dior μου αρέσουν και μένα πολύ...Ειδικά το τελευταίο το έχω και έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω...πάω να ψεκαστώ!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι υπέροχο post; Με το J' adore είχα κολλήσει κι εγώ παλαιότερα. Τώρα δεν ξέρω γιατί δεν το χρησιμοποιώ χμμμμ. Αλλά μου έδωσες κι ιδέες, αυτά της K. Herrera Και του T. Mugler θα ήθελα να τα δοκιμάσω ;) φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ αγάπη μου γλυκιά! να τα δοκιμάσεις!!!!!!!! φιλάκια πολλά!!!!!!!!

      Διαγραφή