Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ESSENCE καλλυντικά part 3

Καλησπέρα αγαπημένες μου BeautyStars!!!
Είστε όλες καλά? Πιστή λοιπόν στο ραντεβού που σας έδωσα για το τρίτο(... και τελευταίο) μέρος του post μου για την πολυσυζητημένη εταιρεία essence! Σήμερα θα σας πω τις εντυπώσεις από τα eyeliner και τα ρουζ που αγόρασα.
Πάμε λοιπόν...
Για την ακρίβεια προμηθεύτηκα τρία eyeliner σε διαφορετική μορφή το καθένα. Το πρώτο είναι liquid eyeliner, αδιάβροχο και σε μαύρο χρώμα. Γράφει πολύ έντονα στα μάτια, έχει μεγάλη διάρκεια και δεν βγαίνει παρά μόνο όταν το αφαιρέσετε εσείς με κάποιο προ'ι'όν ντεμακιγιάζ ειδικό για αδιάβροχο μακιγιάζ. Η τιμή του είναι στα 2,99 euro/τμχ. Το δεύτερο είναι gloss eyeliner από την σειρά i love rock σε μαύρο χρώμα. Γράφει με ακρίβεια και διαρκεί ικανοποιητικά. Η τιμή του είναι στα 1,99 euro/τμχ.
Το τρίτο είναι gel eyeliner σε βαζάκι που εφαρμόζεται με ειδικό πινελάκι. Το liquid και το gel eyeliner είναι μπορώ να πω τα καλύτερα μακράν. Το βαζάκι κοστίζει 3,49 euro/τμχ και το πινελάκι 1,99 euro/τμχ. Προσφέρει πλούσιο χρώμα και χάρη στο πινελάκι ακριβείας δεν υπάρχει περίπτωση να μην τραβήξετε ίσια την γραμμή.
Για το τέλος σας άφησα τα αγαπημένα μου ρουζ. Πήρα τρείς αποχρώσεις σε μορφή compact, ένα σε μορφή mousse και ένα mosaic compact powder. Οι αποχρώσεις σε compact είναι No10-adorable, No20-babydoll και No30-secretit-girl! Η αξία τους είναι 2,99 euro/τμχ και είμαι πάρα μα πάρα πολύ ευχαριστημένη.
Το ρουζ σε μορφή mousse δεν με εντυπωσίασε γιατί δεν το θεώρησα αρκετά πρακτικό για μένα. Από το συγκεκριμένο πρέπει να βάλεις αρκετή ποσότητα για να βγει ένα πολύ απαλό χρωματάκι. Πήρα την απόχρωση No020-frozen strawberry και η τιμή του είναι στα 3,49 euro/τμχ.
Η πούδρα που πήρα κορίτσια μου, έγινε και η αγαπημένη μου. Η απόχρωση είναι η No01-sunkissed beauty. Είναι πούδρα για να δείχνει το πρόσωπο ηλιοκαμμένο. Εγώ όμως την χρησιμοποιώ και σαν ρουζ. Έχει και λάμψεις (glitter) κάτι που εμένα προσωπικά με ξετρελαίνει. Έχει και μια ελαφριά μυρωδιά καρύδας!!! Κοστίζει μόνο 3,49 euro/τμχ.
Αυτά γλυκές μου αγόρασα από την essence! Σήμερα ολοκλήρωσα την τριλογία  του αρχικού μου post. Ελπίζω να μην σας κούρασα με την πολυλογία μου! Εσείς χρησιμοποιήσατε κάποιο από τα παραπάνω? Γνωρίζετε αν έχει βγει κάτι καινούριο?

Σας ευχαριστώ και σας φιλώ εν αναμονή του επόμενου post!!!

22 σχόλια:

  1. Το δοκιμασα κι εγω στο χερι μου αυτο το ροζ σε μους αλλα δεν εβγαζε τιποτα οποτε το παρατησα, ωραια συλλογη εχεις! Απο που;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου! τα πηρα απο το hondos στην Αριστοτελους! και εγω απο αυτο το ρουζ δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη.

      Διαγραφή
  2. το μόνο που μου άρεσε πραγματικά και θα το ξαναεπαιρνα είναι το gel eyeliner! πολύ καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οντως αυτο το eyeliner ειναι τελειο! μου αρεσε ομως και το liquid λογω του οτι ειναι αδιαβροχο!

      Διαγραφή
  3. Το gel eyeliner είναι υπερ-λατρεμένο για εμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πούδρα φαίνεται τέλεια! Και η τιμή της ακόμα πιο super!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gia to eyeliner exw akousei ta kalutera alla egw eimai 3etrelamenh me tis mascares ths essence!!!!
    filakia!!! :)
    http://sylviefashionlove.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ εγώ έχω ξετρελαθεί γενικώς με τα καλλυντικούλια αυτής της εταιρείας! σε ευχαριστώ πολύ που έγινες και μέλος!!!

      Διαγραφή
  6. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάποια από αυτά τα προϊόντα της αλλά ένα ρουζάκι θα το πάρω σύντομα!! Μάλλον και το gel eyeliner :)

    Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου για το σχόλιο σου, σε ακολουθώ και εγώ εδώ και λίγες μέρες!!
    Φιλάκια
    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν δοκιμάσεις προ'ι'όντα της essence θα κολλήσεις πίστεψε με!! σε ευχαριστώ που έγινες και μέλος! να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  7. πολύ ωραίο το Post για την essence. Έχω το gel eyeliner αλλά δεν με βολεύει πολύ στην εφαρμογή το αποτέλεσμα είναι όμως σούπερ!!! φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραία και αναλυτική παρουσίαση όλων των essence προϊόντων που έχεις! Λατρεύω τα ρουζ τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! τα ρούζ της εταιρείας αυτής είναι λατρεμένα!! φιλάκια!

      Διαγραφή
  9. Τέλεια!!Έχω δοκιμάσει τα προιόντα και είναι αρκετά καλά και η τιμή τους πολύ λογική..Πολύ καλό το ποστ σου!!Μπράβο!!Φιλάκια!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://pinklovebeuty.blogspot.gr/2012/11/blog-yayyyyyyyyyyyyy.html ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΑΚΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α Γ Α Π Η ΜΟΥ γλυκιά εσύ!!!!! χίλια ευχαριστώ να πω θα είναι λίγο!!! τι ευχάριστη έκπληξη ήταν αυτή? χίλια ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή