Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

FLORMAR...new store in town!!!

Γειά σας γλυκές μου! Εύχομαι να είστε όλες καλά! Σήμερα θα ήθελα να σας μιλήσω για μια εταιρεία καλλυντικών της οποίας το κατάστημα επισκέφτηκα πρόσφατα! Πρόκειται για την εταιρεία flormar! Αν και δεν είμαι απολύτως σίγουρη νομίζω ότι άνοιξε πριν 2 μήνες στην πόλη μας, την Θεσσαλονίκη! Πιστεύω ότι οι περισσότερες από εσάς την γνωρίζετε! Είναι στην οδό Τσιμισκή 74 στο κέντρο της πόλης!
Για να είμαι απολύτως ειλικρινής μαζί σας περνούσα εντελώς τυχαία έξω από το κατάστημα, και φυσικά μόλις είδα ότι πρόκειται για καλλυντικά αμέσως είπα '' όπα...εδώ είμαστε '' και ''όρμηξα'' μέσα στην κυριολεξία! Ανακάλυψα ότι η εταιρεία αυτή διαθέτει μια πλήρη γκάμα καλλυντικών προ'ι'όντων μακιγιάζ καθώς και μια σειρά από αρώματα με τα αντίστοιχα body lotion και body wash! Αποφάσισα λοιπόν να αγοράσω για δοκιμή κάποια από τα προ'ι'όντα τους για να γνωρίσω καλύτερα περί τίνος επρόκειτο και έτσι να μπορέσω να αξιολογήσω την ποιότητα τους! Έτσι λοιπόν πήρα τρία βερνίκια νυχιών, επτά κραγιόν και ένα άρωμα! Θα ξεκινήσω την παρουσίαση από τα βερνίκια νυχιών!
Οι κωδικοί οι οποίοι επέλεξα είναι οι εξής:
(1) Νο239 σε κόκκινη-μπορντώ απόχρωση
(2) Νο390 σε ασημί απόχρωση
(3) Νο444 σε φούξια-φραουλί απόχρωση
Η τιμή τους είναι 2,50 euro, έχουν πολύ καλή εφαρμογή, δηλαδή και με μια στρώση είστε καλυμμένες και έχουν μια αρκετά καλή διάρκεια!
 Ακολουθούν τα κραγιόν! Θα σας αναφέρω για το κάθε κραγιόν τον κωδικό του, την σειρά στην οποία ανήκει και την τιμή του! Δυστυχώς η συγκεκριμένη εταιρεία χρησιμοποιεί νούμερα  για τα προ'ι'όντα της και όχι ονομασίες, πράγμα το οποίο εμένα προσωπικά με βοηθάει σε σχέση με τα νούμερα για να μπορώ να θυμάμαι τις αποχρώσεις!
Τα κραγιόν που επέλεξα είναι τα εξής:
(1) Ρ312 της σειράς pretty αξίας 4,50 euro
(2) P317 της σειράς pretty αξίας 4,50euro
(3) P318 της σειράς pretty αξίας 4,50 euro
(4) No26 της σειράς selection αξίας 3,90 euro
(5) No37 της σειράς selection αξίας 3,90 euro
(6) No07 της σειράς true colour αξίας 4,50 euro
(7) No211 της σειράς supermatte αξίας 4,50 euro
Γενικά μπορώ να πω ότι τα κραγιόν είναι αρκετά καλά, με πολύ καλή διάρκεια, πλούσιο χρώμα, πολύ καλή υφή και σε πολύ καλή τιμή!

Τέλος αγόρασα και ένα αρωματάκι αυτής της εταιρείας! Πήρα το Touch το οποίο είναι eau de parfum 100ml και κοστίζει μόνο 12,90 euro! Η μυρωδιά του εκπέμπει φρεσκάδα και καθαριότητα! Την μυρωδιά του φρεσκοπλυμένου θα έλεγα, σαν να βγήκες μόλις από το ντους! Το φοράω πιο πολύ τις πρωινές ώρες ή τις στιγμές που δεν θέλω να φοράω ένα έντονο άρωμα!
Την επόμενη φορά που θα επισκεφτώ το κατάστημα της flormar , θέλω να δοκιμάσω τις σκιές που έχει και θέλω να αγοράσω ένα υπέροχο ρουζ που δοκίμασα από το tester σε ροδακινί απόχρωση με shimmer!
Εσείς κορίτσια μου γνωρίζετε την flormar?? Αν ναι έχετε δοκιμάσει προ'ι'όντα της?? Μείνατε ευχαριστημένες??? Έχετε να μου προτείνετε κάτι που σας άρεσε?? Θα χαρώ πολύ να μου πείτε την άποψη σας!!!


Πολλά φιλάκια γλυκές μου!!!
              Όλγα!!!!

30 σχόλια:

  1. όλα τα κραγιονάκια είναι τέλεια!!! Λατρεψα το ασημι βερνικι!!! μαλλον πρεπει να παω προς Τσιμισκη μια βολτα!!!χιχι
    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να πάς γλυκιά μου έχει πολλά καλούδια να διαλέξεις!!! φιλάκια πολλά!!!!

      Διαγραφή
  2. Μόνο μια μάσκαρα είχα δοκιμάσει και δε μου άρεσε καθόλου.. Αλλά έχει ανοίξει κατάστημα κοντά μου οπότε σίγουρα θα δοκιμάσω και άλλα πραγματάκια.. το φούξια κραγιόν δείχνει τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι καλή η μάσκαρα ε? Δεν έχω δοκιμάσει κιόλας αλλά θα το έχω υπόψιν μου! Σε ευχαριστώ πολύ! φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Πρώτη φορά ακούω την συγκεκριμένη εταιρεία. Υπάρχει στην Αθήνα?

    Εγίνα μέλος στο blog σου, θα χαρώ πολυ αν με επισκεφτείς και εσύ.
    everygirlsnotebook.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικά πρέπει να έχει και στην Αθήνα!! Σε επισκέφτηκα και έγινα μέλος σου! Σε ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  4. Το μπορντό μανό ωραίο που είναι!
    Αλλά αυτό που μου άρεσε πολύ είναι το αρωματάκι...Και νομίζω πωs πλέον ήρθε η ώρα να επισκεφτώ επιτέλουs τα flormar για όσο θα είμαι εδώ πρίν φύγω,συνέχεια το αναβάλλω απο τότε που άνοιξαν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα φύγεις? Που θα πας? Θα αφήσεις την ωραία Θεσσαλονίκη?? Να πας έχει πολύ ωραία πραγματάκια να δεις! Φιλάκια πολλά καλή μου!!

      Διαγραφή
  5. Τα κραγιόν με τη ροζ συσκευασία είναι τόσο οικονομικά και πολύ ενυδατικά! Σ'ευχαριστώ που ακολουθείς το μπλογκ μου, δυστυχώς το gfc μου βάζει σφάλμα όταν προσπαθώ να σε ακολουθήσω οπότε αν έχεις σελίδα στο facebbok πρόσθεσέ με να τα λέμε από εκεί.
    Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Είναι όντως ωραία κραγιονάκια! Φιλιά πολλά!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. AAAAA poli wraio post :)Mou aresei poli h Flormar ^.^ Exw polla proionta ths kai molis evapsa ta nuxia mou me to ashmi!Telio verniki?!Filiaa :*
    http://thepiscessisters.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. με γεια σου,έχω πάθει την πλάκα μου με τα βερνίκια της flormar!Έχουν μεγάλη διάρκεια ακόμα και χωρίς topcoat!!Μουατσ!!!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεοδότα μου όμορφη!! ευχαριστώ και πολλά ματς μουτςςςςςςς!!!!

      Διαγραφή
  8. thelw poly na dokimasw flormar
    http://passionglitter.blogspot.gr/2012/11/blog-post_24.html exeis brabeio...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μεγειά όοοολα τα καλούδια σου!! Πραγματικά υπέροχα!! Δεν είχα ιδέα για τις τιμές!! Θα επισκεφθώ κι εγώ σύντομα ένα κοντινό μου κατάστημα!! :)
    http://thebeautyfairyblog.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ευχαριστώ κούκλα μου! είμαι κι εγώ μέλος στο δικό σου blog! φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρησιμοποιώ αρκετά προϊόντα της Flormar.Αγαπημένο μου είναι ένα στυλό eye liner σε άσπρη συσκευασία, το βρίσκω αφάνταστα βολικό και ήδη τελειώνω το δεύτερο. Πολύ όμορφες οι επιλογές σου. Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ'ευχαριστώ καλή μου! επίσης ευχαριστώ και για το ότι έγινες και μέλος! φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  12. Ααα βλέπω έχουμε πολλά κοινά! Εκτός που είμαστε συνονόματες-lila είναι το καλλιτεχνικό μου ;) έχουμε και ίδια γούστα! Θέλω πολύ να δω swatches για τα κραγιόν που αγόρασες από την flormar, γιατί θέλω κι εγώ να πάρω κάποια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οκ συνονόματη! θα τα λέμε από εδώ και πέρα! ευχαριστώ που έγινες και μέλος! φιλάκιααα!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  13. δεν την ξέρω την εταιρία βασικά δεν έχω κάποιο προϊών της αλλά όλα φαίνονται πάρα πολύ όμορφα. θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω το(6) No07 της σειράς true colour αξίας 4,50 euro. άραγε έχουν και online shop? πολύ ωραίο ποστ καλορίζικα κούκλα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! νομίζω ότι μπορείς να αγοράσεις και online! ευχαριστώ που έγινες και μέλος!!! φιλάκια!!!!!!

      Διαγραφή
  14. kala ta manoooo ta agapawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
    mou kratise 4 meres kai akoma twra pou sou grafw to exw 5 kai twra 8a ta ksevapsw tin kolonia 8elw kai egw na tin dokimasw san kolasmenii xoxooxox

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι πολύ διακριτικό αρωματάκι! να το δοκιμάσεις! thank you που έγινες και μέλος!! μάκιααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  15. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη τίποτα από την εταιρεία αλλά πρόσφατα άνοιξε κατάστημα flormar στην περιοχή μου και θα δοκιμάσω σίγουρα, ξεκινώντας από τα κραγιόν μάλλον, μου αρέσουν πολύ τα χρώματα που διάλεξες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ποιά περιοχή είσαι?? ευχαριστώ που σου άρεσαν!! περιμένω να πάρεις κι εσύ και να ακούσω τις εντυπώσεις σου!! φιλάκια!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  16. καλησπερα σας!!!!διαδικτυακα μπορουμε να τα παραγγειλουμε?γνωριζετε?γιατι δεν εχω καποιο καταστημα κοντα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλησπερα σας!!!!διαδικτυακα μπορουμε να τα παραγγειλουμε?γνωριζετε?γιατι δεν εχω καποιο καταστημα κοντα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή