Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

RED ALERT!!!

Φωτιά στα κόκκινα σήμερα γλυκύτατες BeautyStars μου!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!!! Κορίτσια μου είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί θα μοιραστώ μαζί σας την πιο μεγάλη μου αγάπη! ΤΑ  Κ Ο Κ Κ Ι Ν Α  ΚΡΑΓΙΟΝ!!! Όπως και να το κάνουμε είναι ένα χρώμα all time classic! Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι το κόκκινο κραγιόν δεν τους πηγαίνει. Μεγάλο λάθος βέβαια διότι το κόκκινο βγαίνει σε πολλές αποχρώσεις (κόκκινο-κερασί, κόκκινο-μπορντώ, κόκκινο-κεραμιδί, κόκκινο της φωτιάς, κόκκινο-πορτοκαλί και πολλά άλλα). Το μυστικό είναι η κάθε μια μας να βρει την σωστή απόχρωση που θα την κολακεύει και θα αναδεικνύει μοναδικά τα χαρακτηριστικά και την προσωπικότητα της. Για τον λόγο αυτό διάλεξα ΜΕΡΙΚΑ από τα αγαπημένα μου κόκκινα κραγιόν για να σας τα δείξω! Και λέω μερικά γιατί έχω πάρα μα πάρα πολλά κόκκινα!
Έτοιμες??? Πάμε λοιπόν...
Θα σας γράψω αρχικά τα νούμερα ή τις ονομασίες που έχουν και την τιμούλα τους και μετά θα τα δείτε σε φωτογραφία με την ανάλογη σειρά (...ότι καταφέρετε να δείτε δηλαδή γιατί η φωτογραφική μου τα έχει παίξει λίγο...όπως και κάποιες εφαρμογές στο προφίλ μου στο facebook αλλά anyway...)!

-Crimson Twilight 12,00 euro, avon cosmetics.
-Rouge Luxury 12,00 euro, avon cosmetics.
-Radiant Red 12,00 euro, avon cosmetics.
-Red 2000 12,70 euro, avon cosmetics.
-Fierry Red 12,50 euro, avon cosmetics.
-Spice Wine 12,00 euro, avon cosmetics.
-Electra LSS513 4,95 euro, nyx cosmetics (σειρά round lipsticks).
-Alabama MLS07 6,95 euro, nyx cosmetics (σειρά matte lipsticks).
-Smoke Red 9,00 euro, oriflame cosmetics.
-No11 9,90 euro, seventeen cosmetics (σειρά matte lipsticks).
-No37 3,90 euro, flormar cosmetics (σειρά selection lipsticks).
-No211 4,50 euro, flormar cosmetics (σειρά supermatte lipsticks).
-No118 Valentine Red 7,95 euro, azade cosmetics.





Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας όσον αφορά την ποιότητα των παραπάνω κραγιόν. Όλα τους έχουν πολύ καλή ποιότητα και ικανοποιητική διάρκεια! Αλλά αυτά που εγώ ξεχωρίζω και θεωρώ απίστευτη τόσο την υφή όσο και την διάρκεια τους είναι αυτά της εταιρείας nyx cosmetics! Ότι και να πω για αυτή την εταιρεία πιστέψτε με θα είναι λίγο! Είναι λατρεμένα τα προ'ι'όντα της ( μάλλον μου φαίνεται θα κάνω ένα postάκι αφιερωμένο στην nyx)! Συγκεκριμένα θέλω επί τη ευκαιρία να ευχαριστήσω θερμά την αγαπητή Κατερίνα που είναι η ιδιοκτήτρια του καταστήματος nyx στην Θεσσαλονίκη και την γλυκύτατη Πέπη για την πολύτιμη εξυπηρέτηση που μας προσφέρει!!!
Αγαπημένες μου το κόκκινο χρώμα στα χείλη το θεωρώ πολύ ιδιαίτερο! Εκπέμπει μια κομψότητα και έναν αισθησιασμό ταυτοχρόνως! Το λατρεύω!!! Ειδικά τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα ( άλλες 45 μερούλες μας χωρίζουν) είναι MUST!

TIP για πολύ sexy εμφάνιση???
 Βρείτε την απόχρωση που είναι κατάλληλη για εσάς, φορέστε την με πολύ μάσκαρα, ρουζάκι και λίγη πούδρα λάμψης στα ζυγωματικά και την μυτούλα! Τελευταία πινελιά το αγαπημένο άρωμα σας (...το δικό μου είναι το miss cherie του christian dior...) και είστε έτοιμες να σαγηνεύσετε τους πάντες!!!!

Εσείς φοράτε κόκκινο κραγιόν??? Αν όχι, κατάφερα να σας πίσω να το τολμήσετε??? Περιμένω να μου πείτε απόψεις αλλά και ποια φοράτε εσείς!

Με πολύ αγάπη,
      Όλγα!!!

23 σχόλια:

  1. wooow!!!! Τι τέλεια συλλογή!!!Είναι σουπερ!!!
    http://trelokoritsa.blogpsot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου! από ότι θα κατάλαβες έχω θέμα με τα κόκκινα κραγιόν! φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοράω κραγιόν αν και προτιμώ τα gloss αλλά κόκκινο δεν έχω φορέσει ποτέ και μ΄αρέσει τόοοοοσο πολύ στους άλλους!!!
    Μπορεί και να το τολμήσω μετά το post σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να το τολμήσεις αγάπη μου! σε όλες μας πηγαίνει αρκεί να βρούμε το κατάλληλο!

      Διαγραφή
  4. Έτσι όπως τα βλέπω τα θέλω όλα, αν και αυτό που φοράω συχνότερα δε το περιλαμβάνει η λίστα σου, είναι το Russian Red από τη Mac και είναι από τα αγαπημένα μου. Καταλαβαίνεις από το όνομά του ότι είναι ένα καθαρό κόκκινο, στην επόμενη βόλτα σου από Mac ρίξε μια ματιά και στο Ruby Woo αν θες. Με τις εκτυπώσεις συμφέρει βέβαια να τα αγοράσεις για να εμπλουτίσεις και με άλλα κόκκινα τη συλλογή σου! Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΆΣΩ!! ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ Τ ΚΟΚΚΙΝΑ! ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ!

      Διαγραφή
  5. Υπέροχα κόκκινα κραγιόν!!Αν και τα λατρεύω δεν τα πολυφοράω!!καταφεύγω σε πιο συντηρητικούς τόνους ανοιχτά καφέ και απαλά ροζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεοδότα μου από εδώ και πέρα να φοράς! Σε όλες μας πηγαίνει! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  6. Τέλεια όλα! Λατρεύω και εγώ τα κόκκινα κραγιόν, να δοκιμάσεις και το 05 ή 06 από την Le rouge Matt σειρά της bella oggi, είναι καταπληκτικά! (έχω review στο blog μου)
    Επίσης έχω giveaway, πέρνα αν θέλεις για συμμετοχούλα!
    toothfairygardy.blogspot.gr
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κορίτσι σε ευχαριστώ πολύ! θα το δοκιμάσω και εγώ αυτό που σου αρέσει!!!!

      Διαγραφή
  7. Κι εγώ λατρεύω το κόκκινο κραγιόν, νομίζω σε κάνει να αισθάνεσαι τελείως διαφορετικά όταν το φοράς, νιώθεις γυναίκα ρε παιδί μου! Το αγαπημένο μου είναι το RD514 της Shiseido. xx Menia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Μένια μου, πραγματικά νιώθεις όχι μόνο γυναίκα αλλά femme fatale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. Αχ πολύ ωραία η συλλογή σου...!!! Το κόκκινο κραγιόν θεωρώ ότι είναι πολύ θηλυκό αλλά δεν με έχω συνηθίσει και δεν μπορώ να φορέσω, νομίζω ότι δεν μου πηγαίνει καθόλου...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να μπορέσεις!!!!!! α θα σε μαλώσω!!! θα βάλεις κόκκινο κραγιόν! τέλος!!χαχαχα πλάκα σε κάνω! πάντως αν το τολμήσεις είμαι σίγουρη και ότι θα σου αρέσει πολύ αλλά και ότι θα σου πηγαίνει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλώς με βρήκες και καλώς σε βρήκα με την σειρά μου...υπέροχο το blog σου...θα σε παρακολουθώωω...φιλάκιαααααααααααα...τέλεια τα κραγιόν που μας έδειξες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και γω σε παρακολουθώ!!! καλώς με βρήκες και καλώς σε βρήκα!! φιλάκιααααα!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  11. Όλγα μου όποτε μπορείς πέρνα μια βόλτα από το blog μου http://itsallaboutbeautybydemyfil.blogspot.gr/. Σε περιμένει ένα βραβειάκι!!!
    Πολλά κόκκινα φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγάπη μου γλυκιά σε υπέρευχαριστώ!!!!! τι όμορφη έκπληξη ήταν αυτή?? είσαι μια beautystar τέλος!!! πολλά κόκκινα και ρουφηχτά φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  12. Πολύ ωραίο post! Αγαπάμε τα κόκκινα κραγιόν! Ειδικά για τις μέρες των Χριστουγέννων, νομίζω ότι είναι ιδανικά κ μας βάζουν στο κλίμα! Φιλιά

    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ειρήνη μου! Να είσαι καλά! Αχ αυτά τα κόκκινα τι μας κάνουν! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  13. Η τελευταία παράγραφος είμαι εγώ! Αχαχαχα! Κι έχουμε το ίδιο αγαπημένο άρωμα! Δεν έχει θεϊκό μπουκάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα είσαι εσύ μια γάτα!!! πραγματικά είναι τέλειο! μου αρέσει πολύ! φιλάκια καλή μου!

      Διαγραφή