Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Apivita!!!!

Καλησπέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε?? Σήμερα ο καιρός είναι αρκετά μουντός! 23 μερούλες μείνανε για τα Χριστούγεννα!! Καλό μήνα να έχουμε όλοι μας και ας ελπίσουμε ότι ίσως ακούσουμε κάτι πιο ελπιδοφόρο που θα φτιάξει περισσότερο την διάθεση όλων μας!

Σήμερα θα σας μιλήσω για τις αγορές που έκανα χθες! Αγόρασα κάποια πραγματάκια της APIVITA! Τα περισσότερα βέβαια τα πήρα σε συσκευασίες δοκιμής ώστε να τα δοκιμάσω και αν μου αρέσουν θα πάρω και τις κανονικές συσκευασίες!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν..

Από  την σειρά body nourish πήρα το αφρόλουτρο για ξηρές επιδερμίδες με αμύγδαλο και λεβάντα και σε κανονική συσκευασία των 200ml και σε συσκευασία δοκιμής των 75ml! Επίσης πήρα και την αντίστοιχη κρέμα σώματος σε συσκευασία δοκιμής των 50ml που είναι για εντατική ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος! Η μυρωδιά που έχει αυτή η σειρά είναι απίστευτη! Έβαλα την κρέμα σώματος μετά το μπάνιο μου και μύριζα τέλεια κορίτσια!Το αμύγδαλο και το λάδι ελιάς ενυδατώνουν και τρέφουν το δέρμα ενώ τα αιθέρια έλαια λεβάντας και νερολί απομακρύνουν το άγχος! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα ακόμη και σε όχι τόσο ξηρές επιδερμίδες! Αφήνει τόσο απαλό το δέρμα και τόσο ενυδατωμένο! Η μεγάλη συσκευασία κοστίζει 11,10 euro,η συσκευασία των 75ml  κοστίζει 4,00euro και η κρέμα σώματος η μικρή συσκευασία 4,00euro!


Σε κανονική συσκευασία των 200ml πήρα και το αφρόλουτρο της σειράς body relax με βανίλια και μέλι! Το μέλι αφήνει πολύ απαλή την επιδερμίδα και η βανίλια σε συνδυασμό με το ylang-ylang που περιέχει χαλαρώνουν και ηρεμούν το σώμα καθώς και το πνεύμα! Η συσκευασία αυτή κόστισε 10,10 euro!



Τα επόμενα προ'ι'όντα που πήρα είναι μια κρέμα μαλλιών σε μικρή συσκευασία των 50ml της σειράς propoline με εσπεριδοειδή και μέλι καθώς και το αντίστοιχο σαμπουάν στη συσκευασία των 75ml! Τα συγκεκριμένα προ'ι'όντα είναι για λάμψη και αναζωογόνηση των μαλλιών! Μυρίζουν πάρα πολύ ωραία με πολύ έντονο το άρωμα του πορτοκαλιού και του μανταρινιού! Η κάθε συσκευασία κοστίζει 4,00 euro/τμχ!



Για τα μαλλιά είπα να δοκιμάσω και μια άλλη κρέμα η οποία είναι για όλους τους τύπους μαλλιών και περιέχει χαμομήλι και μέλι! Και αυτή της σειράς propoline! Είναι κρέμα για να αφήνει απαλά τα μαλλιά και είναι τέλεια! Μυρίζει πολύ όμορφα και αφήνει πραγματικά πολύ απαλά τα μαλλιά! Η συσκευασία είναι 50ml και κοστίζει 4,00 euro!



Για το σώμα πήρα και άλλα δύο αφρόλουτρα σε μικρή συσκευασία των 75ml για να τα δοκιμάσω! Το ένα είναι της σειράς body tonic με περγαμόντο και πράσινο τσάι! Είναι για τόνωση του σώματος και πιστεύω ότι είναι είναι κατάλληλο για το πρωινό ντους ώστε να τονώνει τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα και να έχουμε ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας! Κοστίζει 4,00 euro!




Το άλλο αφρόλουτρο σε μικρή συσκευασία και αυτό είναι της σειράς body euphoria! Περιέχει γιασεμί και λευκό τσάι! Είναι για ευεξία και πνευματική αρμονία! Μυρίζει απίστευτα κορίτσια! Ακριβώς όπως μυρίζει το γιασεμί ως λουλούδι! Έχω πάθει με την μυρωδιά του! Και αυτό κοστίζει 4,00 euro!


Για το πρόσωπο πήρα μόνο δύο προ'ι'όντα γιατί περιμένω να τελειώσουν αυτά που ήδη χρησιμοποιώ! Αγόρασα μια τονωτική λοσιόν για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες με μέλι και πορτοκάλι! Τη χρησιμοποίησα και χθες το βράδυ στον καθαρισμό του προσώπου μου και σήμερα το πρωί και μου άρεσε πολύ πολύ! Τονώνει την επιδερμίδα και μυρίζει πολύ ωραία! Είναι στη συσκευασία των 75ml και κοστίζει 4,00 euro!



Και τέλος πήρα ένα σαπουνάκι καθαρισμού για το πρόσωπο με χαμομήλι! Κάνει πολύ απαλό καθαρισμό του προσώπου! Η κοπέλα μου είπε ότι χρησιμοποιείται και για το σώμα! Μυρίζει χαμομήλι! Είναι 30gr και κοστίζει 1,70 euro!



Η κοπέλα του σταντ μου έδωσε και κάποια δείγματα να δοκιμάσω!



Επίσης με ενημέρωσε ότι από την Δευτέρα θα ισχύει μια προωθητική ενέργεια στην APIVITA  με έκπτωση 20% στα προ'ι'όντα και κάποια δωράκια με τις αγορές! Οπότε όπως καταλαβαίνετε θα έχουμε και άλλες εξορμήσεις!

Τα προ'ι'όντα της APIVITA είναι φυσικά , δεν δοκιμάζονται σε ζώα και είναι απολύτως συμβατά με κάθε τύπο επιδερμίδας! όλα περιέχουν αιθέρια έλαια και για αυτό το λόγο δεν επιδρούν μόνο στο σώμα αλλά και στο πνεύμα!

Αυτά κορίτσια μου από μένα! Εσείς έχετε δοκιμάσει την APIVITA?? Αν ναι σας άρεσε??

Φιλάκια πολλά εν αναμονή του επόμενου post!!!
                            Όλγα!!

22 σχόλια:

  1. Από την συγκεκριμένη εταιρία χρησιμοποιώ υγρό καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή όπως και τονωτική λοσιόν για το πρόσωπο!! Παρόλ'αυτά έχω δοκιμάσει ενυδατική όπως και αφρόλουτρα αλλά δεν έτυχε ακόμα να αγοράσω κάποιο..
    Μου άρεσε το review σου και θα το σκεφτώ σοβαρά να δοκιμάσω και άλλα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λατρεύω τα προϊόντα της Apivita. Οι μάσκες, το scrub προσώπου, η ενυδατική μου, το καθαριστικό με ελιά και λεβάντα, το υγρό καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή είναι από τα αγαπημένα μου προϊόντα. Και τα αντηλιακά τους μου αρέσουν πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το καθαριστικό με ελιά και λεβάντα θα το πάρω κι εγώ! μου το πρότεινε η πωλήτρια αλλά περιμένω να τελειώσει της roc που έχω πρώτα! φιλάκια!!!!!

      Διαγραφή
  3. teleia antiliaka, teleio katharistiko galaktwma proswpou kai matiwn, kai maskes malliwn.kai sampouan!polu agapimeni etairia!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντηλιακό δεν έχω δοκιμάσει μόνο ένα γαλάκτωμα με σύκο που είναι για μετά τον ήλιο! είναι πολύ καλά όντως!!! φιλάκια!!

      Διαγραφή
  4. μου αρεσει πολυ σαν εταιρεια κ εχω δοκιμασει πολλα προιοντα,αν κ δεν με αφησαν ολα ευχαριστημενη σε γενικες γραμμες την αγαπω για τις υπεροχες μυρωδιες, οπως η σειρα propoline με εσπεριδοειδή και μέλι. φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ πόσο όμορφα μυρίζει το πορτοκάλι!!! πω πω! φιλάκια!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. πολύ ωραίο ποστ, Ολγάκι, και οι φωτό όλα τα λεφτά με φόντο το δέντρο, καλό μήνα να έχουμε, μετέδωσες το πνεύμα των Χριστουγέννων ήδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλό μήνα να έχουμε γλυκιά μου!! θέλω να μεταδώσω το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλους γιατί οι περισσότεροι λόγω των γεγονότων που διαδραματίζονται δεν έχουν καθόλου διάθεση! φυσικά δίκαιο έχουν αλλά να σκεφτούν πρώτα την ψυχική τους υγεία, αξίζει να αρρωστήσουμε??? όχι βέβαια για κανένα άτομο και για κανέναν λόγο! όλος ο κόσμος να είναι καλά εύχομαι!!! φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  6. με τη βανιλια και το μελι θελω να δοκιμασω!!!
    τελειες αγορες!

    xxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι τρέλα κουβαλάμε βρε παιδί μου?? όλα μας αρέσουν!!! να το δοκιμάσεις!!!! σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου!! φιλάκια!!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου όπως ευχαριστώ και για το ότι έγινες και μέλος!!! φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Apivita πολυαγαπημενη εταιρεια!!!!!:)
    πολυ ομορφο review!!!
    me geia sou!!!!
    filakia!!!!:)
    http://sylviefashionlove.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ χρησιμο πόστ μιάς και ηθελα να τα δοκιμάσω κάποια στιγμή τα προιόντα!!!!Καλές γιορτές να περνάς καλά!
    xoxo!!
    Liza.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ πολύ! ευχαριστώ που έγινες και μέλος!!! καλές γιορτούλες να έχουμε με αγαπημένους μας ανθρώπους με υγεία πάνω από όλα!!! φιλάκια!!!!!

      Διαγραφή
  10. Θέλω κάποια στιγμή να πάρω το καθαριστικό προσώπου με λεβάντα κλπ :P αλλά όλο κάποιο άλλο βρίσκεται μπροστά μου και το παίρνω!
    υγ: Σε ευχαριστώ πολύ για το comment! Είμαι ήδη μέλος στο blog σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το πήρα και αυτό! μετά το post που έκανα βέβαια! μου είπαν πολύ καλά λόγια και με πείσανε! δεν είχαν καθόλου άδικο! είναι πολύ ενυδατικό , καθαρίζει πολύ καλά και αν βάλεις μετά και την τονωτική λοσιόν σου κάνει μια επιδερμίδα τέλεια! φιλάκια πολλά καλή μου!

      Διαγραφή