Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Sleek, essence, erre due & korres!!!

Γειά σας γλυκιές μου! Πώς είστε?? Άντε τα Χριστούγεννα κοντεύουν σιγά σιγά!
Σήμερα θέλω να σας παρουσιάσω κάποια καινούρια προ'ιόντα που πήρα και με άρεσαν αρκετά!!! Τα περισσότερα βέβαια από αυτά τα γνωρίζετε!

Θα ξεκινήσω με δυο πολύ αγαπημένες παλέτες σκιών οι οποίες έκαναν θραύση! Ήταν φυσικά αποκλειστικότητα των καταστημάτων sephora γιατί η εταιρεία sleek δεν υπάρχει στην Ελλάδα! Η τιμή πώλησης τους ήταν στα 10,00 euro ανά παλέτα όπου έκαστη περιείχε 12 σκιές ματιών! Καταπληκτική τιμούλα μπορώ να πω! Δυστυχώς όμως δεν φέρανε όλη την γκάμα των παλετών αλλά μόνο δυο! Την i-Divine au naturel palette 601 και την i-Divine ultr mattes v2 darks palette 731!


Αυτή είναι η i-Divine au naturel palette 601 με χρώματα γήινα! Καφέ, μπεζ, χρυσό, μαύρο κτλ!


Αυτή είναι η i-Divine ultra mattes v2 darks palette 731 με χρώματα πιο έντονα! Πράσινο, μπλε, γκρι, μοβ κτλ!
Έχουν πάρα πολύ καλή εφαρμογή, πλούσιο χρώμα, διάρκεια και είναι πολύ οικονομικές!

Επίσης προμηθεύτηκα κάποια προ'ι'όντα από την πολυαγαπημένη essence, της καινούριας σειράς που κυκλοφόρησε ''the twilight saga'' breaking dawn! Πήρα την πούδρα λάμψης με κωδικό 01 Bella's Secret! Μια πολύ καλή επιλογή για την περίοδο των γιορτών και όχι μόνο! Εγώ να σας πω την αλήθεια την χρησιμοποιώ και για σκιά μαζί με κόκκινο κραγιόν! Δίνει πολύ ικανοποιητική λάμψη και κοστίζει μόνο 3,49 euro!


Για το ρουζ αυτής της σειράς τα λόγια είναι περιττά ! Είναι απλά για μένα το ιδανικό ρουζ! Είναι στην απόχρωση 01 Renesmee Red, η απόλυτη απόχρωση ρουζ για μένα! Πρόκειται για ένα κόκκινο χρώμα που ειλικρινά δεν το βρίσκεις εύκολα στην αγορά! Και επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, αγόρασα από αυτό το ρουζ 8 κομμάτια και φυσικά κάθε φορά που θα το βρίσκω θα ξαναπαίρνω! Το τμχ κοστίζει μόνο 3,49 euro!



Από την ίδια σειρά πήρα και ένα lip gloss σε κόκκινη απόχρωση με glitter! Ο κωδικός είναι 02 renesmee red! Αν το βάλετε πάνω από κόκκινο κραγιόν δείχνει απίστευτα! Κοστίζει 2,49 euro!



Στο τεύχος του madame figaro που κυκλοφορεί έχει δώρο ένα κραγιόν της erre due! Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στο κόκκινο και το nude χρώμα! Εγώ φυσικά διάλεξα τι άλλο? Το κόκκινο βέβαια!!! Μάλιστα πήρα δυο περιοδικά γιατί μου άρεσε πολύ! Το περιοδικό κοστίζει 5,20 euro  ενώ το κραγιόν από μόνο του νομίζω γύρω στα 11,50 euro! Οπότε συμφέρει!



Τέλος αγόρασα μια κρέμα σώματος του Κορρέ! Μου άρεσε πάρα πολύ η μυρωδιά του αλλά δεν κρατάει πολύ, τουλάχιστον στο δικό μου σώμα! Πήρα το Iris Lilly of the Valley Cotton που κόστισε 7,00 euro! Το άρωμα είναι πολύ ντελικάτο αλλά όπως προείπα δεν κρατάει πολύ!

Αυτά για σήμερα κορίτσια μου γλυκά! Περιμένω να έρθει η Κυριακή μιας και έχουμε την δεύτερη πανελλήνια συνάντηση των Ελληνίδων Beauty Blogger, για να μπορέσω να δω όσες παρευρεθούν!!!

Σας φιλώ,
Όλγα!!!

14 σχόλια:

  1. ti omorfa pragmatakia!!! tis paletes tis exw k egw k tis dyo..x.xixixixi!! egina to neo soy melos! check my blog....
    http://beauty-inpink.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γειά σου γλυκιά μου! σε ευχαριστώ πολύ!!!!!! έρχομαι και σε σένα!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία προϊόντα! Την πρώτη παλέτα της sleek την έχω βάλει κ εγώ στο μάτι :)
    Φιλιά!

    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ κούκλα μου!! την έβαλες στο μάτι ε?? είναι πολύ καλής ποιότητας πάντως! φιλάκια!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφα! Τις παλετίτσες sleek τις πήρα και εγώ και τις δύο! Αλλά... 8 ρουζ?! Χαχαχα τι θα τα κάνεις τόσα πολλά καλέ? Να τα χαρείς όπως και να'χει! :)

    toothfairygardy.blogspot.gr
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ!!! πήρα τόσο γιατί μου έκατσε τέλεια το χρώμα και επειδή φοράω κάθε μέρα ρουζ λόγω του ότι είμαι άσπρη σαν το γάλα, πήρα τόσο για να βολευτώ για καιρό!! φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Καλα βρε ολγα μου 8 ρούζ? Δεν θα ξαναπάρεις ποτέ πια??χααχα τις παλετες εγω την ματ και ομολογω μου αρεσει πολυ, την αλλη δεν την βρηκα δυστυχως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα ξαναπάρω βεβαίως αλλά αυτή η απόχρωση με μάγεψε! α ρε τι τρέλα κουβαλάω!! μάκιααααααααααααααααα!!!

      Διαγραφή
  5. ti omorfa pragmata pou pires!
    oi paletes teleies <3
    new follower ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! και φυσικά που έγινες μέλος!! έχεις κι εσύ blog???

      Διαγραφή
  6. 8 ρουζ?
    Θα έχεις λοιπόν αυτή την απόχρωση ισόβια! :D
    Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα σήμερα διάσημη Όλγα!

    thewillbyds.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αισίως γίνανε 12 τα ρουζ, πήρα και άλλα!!!!!!!!!!! και εγώ χάρηκα που σε γνώρισα γλυκιά μου!!!!! θα κανονίσω μετά τις γιορτές για το καφεδάκι με όλα τα κορίτσια που είπαμε!! φιλάκια!!!!!

      Διαγραφή
  7. Thanks for following me. Now I follow you, too.
    I love Ultra Matte Darks Palette <3 I just received it.
    http://valentinabucur.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή