Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Αγαπημένα Δεκεμβρίου 2012 !!!





Γειά σας γλυκές μου BeautyStars!!! Πώς είστε?? Έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε χάριν των εορτών! Πάει και το 2012! Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει σε όλους ότι πραγματικά επιθυμούν! Εγώ το μόνο που θα ευχηθώ είναι υγεία, αγάπη, ειρήνη, αισιοδοξία και περισσότερες θετικές σκέψεις!!! Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά και να γεμίσατε τις ''μπαταρίες'' σας!!!

Σε αυτό το post σήμερα θα σας μιλήσω για τα προ'ι'όντα που χρησιμοποίησα ασταμάτητα τον Δεκέμβριο! Να ξεκινήσουμε?

Λοιπόν...
Χρησιμοποίησα πάρα πολύ δυο αρώματα που κυριολεκτικά τα λάτρεψα! Αυτά είναι το Nina l'elixir της Nina Ricci και το Flora του Gucci! Είναι και τα δυο eau de parfum και σε μένα τουλάχιστον έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια! Θα μπορούσα να τα χαρακτηρίσω ρομαντικά αρώματα γιατί συγχρόνως είναι γλυκά, λουλουδάτα και εκπέμπουν μια καθαριότητα!


Ένα προ'ιόν που το χρησιμοποίησα πολύ ένεκα των εορτών είναι το γαλάκτωμα σώματος Queen Isabella της εταιρείας Kings & Queens! Είναι με άρωμα κανέλα και πορτοκάλι εμπλουτισμένο με βασιλικό μείγμα ροδιού, μπλε λωτού και μαλαχίτη! Το πιο σημαντικό βέβαια για μένα είναι ότι έχει απίστευτη ποσότητα shimmer! Βάζεις ελάχιστη ποσότητα γαλακτώματος και γεμίζεις με shimmer! Κυριολεκτικά λάμπεις! Απίστευτο κορίτσια μου!!!

 
Τώρα θα πάμε στα ρουζάκια που χρησιμοποίησα και είναι τρία! Κάθε μέρα αυτά φορούσα! Το ένα είναι της Artdeco το No65 το οποίο έχει καταπληκτική διάρκεια και άψογη εφαρμογή! Το χρώμα του δε...το ερωτεύτηκα! Το επόμενο είναι της Nyx το NoPB17 σε απόχρωση Desert Rose! Καταπληκτικό! Πολύ έντονο χρώμα για αυτό χρειάζεται λίγη ποσότητα! Και τέλος ένα ρουζ των sephora το No11 σε απόχρωση Fuchsia Glace! Πρόκειται για ένα ροζ κουφετί με glitter! Εντάξει απλά δεν υπάρχουν λόγια!


Σειρά έχουν τα κραγιονάκια!!! Και φυσικά όπως θα καταλάβατε μιλάμε για τα αγαπημένα μου χρώματα κόκκινο και φούξια! Τα δυο πρώτα κραγιόν είναι της Artdeco και τα νούμερα είναι No82 και No04! Και τα δυο έχουν πολύ πλούσιο χρώμα αλλά το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν έχουν την διάρκεια που εγώ θέλω. Κατά τα άλλα είναι πλέον από τα αγαπημένα μου!


Και τέλος σας άφησα ένα νέο μου απόκτημα που επίσης το λάτρεψα! Είναι το Lip Stylo των sephora και είναι το No12! Πρόκειται για ένα τρομερό φούξια χρώμα σε ματ υφή με καταπληκτική διάρκεια!


Αυτά από εμένα κορίτσια μου!!! Εσάς ποια ήταν τα αγαπημένα σας για τον μήνα Δεκέμβριο??? Τι καινούριο αγοράσατε εν όψη των Χριστουγέννων???

Πολλά φιλιά εν αναμονή του νέου μου post!!!
                        Όλγα!!!

12 σχόλια:

  1. Ωποσδηποτε το kings&queens θα το δοκιμάσω!!
    Πολυ ωραία αγαπημένα

    xxxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσουν όλα, ιδιαίτερα τα ρουζ που διάλεξες!
    Έγινα κι εγώ μέλος! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανέλα και πορτοκάλι , ό,τι πιο Χριστουγεννιάτικο! Γενικά αυτή η εταιρία έχει εξαιρετικές μυρωδιές!
    Καλή Χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πραγματικά χριστουγεννιάτικη μυρωδιά!!! καλή χρονιά με υγεία και θετική ενέργεια!! φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  4. ola einai uperoxa omws to kragionaki apo ta sephora fainetai uperoxo!!!!
    exoume ginei melh sto blog sou checkare to :)
    Happy new year!!!!<3
    xoxo
    http://sylviefashionlove.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το συγκεκριμένο ρουζ της artdeco είναι τέλειο μου αρέσει πάρα πολύ!!!!φιλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυγερή μου τι κάνεις?? καλή χρονιά να έχουμε!! είναι τέλειο όντως! ποιο είναι το δικό σου blog για να γίνω μέλος σου???? φιλάκια πολλά!!!!!

      Διαγραφή