Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Αγαπημένα Ιανουαρίου 2013!!!


Καλησπέρα σε όλες τις BeautyStars!!! Είστε όλες καλά??
Σήμερα σας ετοίμασα το post για τα αγαπημένα μου προ'ι'όντα για τον μήνα Ιανουάριο!
Ας ξεκινήσουμε...


Για καθαρισμό προσώπου χρησιμοποίησα πολύ το αναζωογονητικό scrub της Olay που είναι για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες! Είναι από την σειρά essentials! Περιέχει μικροκόκκους που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και αφαιρεί τα υπολείμματα μακιγιάζ! Προσωπικά το χρησιμοποιώ καθημερινά γιατί είναι με πολύ απαλή σύνθεση και δεν ερεθίζει την επιδερμίδα μου!


Για προ'ι'όντα μακιγιάζ αυτό τον μήνα χρησιμοποίησα αρκετά τα καλλυντικά της essence! Συγκεκριμένα το bronzer της σειράς sun club στην απόχρωση 02 sunny που είναι για τις καστανές και την παλεττίτσα με τις 8 σκιές στην απόχρωση 02 long beach!


Επίσης χρησιμοποίησα και τις παραπάνω σκιές πάλι από την essence στις αποχρώσεις  35 party all night με metallic effect, την 02 dance all night με sparkling effect και την 09 get ready με shimmer effect! Για τις αποχρώσεις δεν μπορώ να πω τίποτα παρά μόνο ότι είναι καταπληκτικές και με πολύ καλή διάρκεια!


Από την nyx λάτρεψα και κατ' επέκταση φόρεσα αρκετά τρία προ'ι'όντα της! Το ρουζ στην απόχρωση PB17 Desert Rose καθώς και δυο πολύ αγαπημένα μου κραγιόν το BLL163 Tribute To Marilyn και το  BLL186 Beauty Queen από την σειρά  Black Label Lipstick!


Για το τέλος σας άφησα δυο αγαπημένα μου αρώματα για τον μήνα Ιανουάριο! Το ένα είναι το Escada Collection της Escada και το άλλο το Hypnose της Lancome!

Αυτά κορίτσια μου ήταν τα αγαπημένα μου για τον Ιανουάριο!!! Τα δικά σας ποια ήταν???

Φιλιά πολλά,
    Όλγα!!!

19 σχόλια:

  1. oλα πολύ ομορφα Ολγα μου, το olay μου αρεσει κ εμενα πολυ κ οικονομικο κ ποιοτικο!
    Φιλια
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! γενικά η σειρά essentials είναι πολύ οικονομική!! φιλάκια!!

      Διαγραφή
  2. Καλό μήνα Όλγα μου,το bronzer από την essence πολύ καλο και μυρίζει υπέροχα!!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και επειδή θέλω να μάθω τα δικά σου dont's εχεις tag!!
      http://desertrose2012.blogspot.gr/2013/02/10-fashion-make-up-mistakes-tag.html

      Διαγραφή
    2. ναι έχει μια πολύ ιδιαίτερη μυρωδιά!!! στο tag που μου έκανες θα σου απαντήσω λίαν συντόμως Θεοδότα μου! φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίες επιλογές!Το Hypnose το είχα,φανταστικό άρωμα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία όλα! Όντως το Hypnose είναι τέλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έγινε επίσης αγαπημένο μου μαζί με το miss cherie του dior!!! φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραία όλα!
    Τέλεια η παλέτα της Essence!!!
    Και εγώ το είχα το Hypnose! Υπέροχο!!!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ Demy μου γίνεται να έχω μια μηχανή που βγάζει χρήματα για να τα αγοράσω όοοοοοοοοοοοοολαααααααααααααααα???? φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  6. Όλγα μου είναι υπέροχα όλα.. Αλλά έχω ένα ερώτημα.. Η olay απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες σωστά;;; ή έχει και προϊόντα που είναι για πιο νεανικές ηλικίες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γεια σου κοπέλα μου! τι κάνεις?? κοίτα η σειρά essentials της olay απευθύνεται για ηλικίες 20 και! εγώ είμαι στα 28 οπότε μου είναι εντάξει! αν και πρόκειται για καθαριστικό/scrub προσώπου! δεν πρόκειται δηλαδή για αντιγήρανση για να το φοβηθείς! κατάλαβες? σκέψου ότι από κάποιες άλλες εταιρείες αντίστοιχα προ'ι'όντα είναι πολύ πιο σκληρά για την επιδερμίδα! στο συγκεκριμένο προ'ι'όν η υφή είναι πολύ απαλή! εγώ σχεδόν κάθε μέρα το χρησιμοποιώ! ελπίζω να σε βοήθησα! φιλάκια κοπέλα μου!!!

      Διαγραφή
  7. Ααα κατάλαβα.. Εγώ νόμιζα πως γενικά η olay έχει προϊόντα για μεγαλύτερες ηλικίες οπότε και δεν το κοίταξα παραπάνω.. έχεις δίκιο μερικές εταιρίες έχουν πολύ σκληρά σκραμπ.. Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία γλυκιά μου <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όλες οι εταιρείες έχουν σειρές για κάθε ηλικία! οπότε αν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις δεν υπάρχει πρόβλημα! να'σαι καλά γλυκιά μου! φιλάκια πολλά!!!!

      Διαγραφή
  8. Hi,
    If you want to promote your giveaway you are welcome to our route, a place where your contest will be spread worldwide. It is completely free, the only thing you have to do is to submit your giveaway through the email form .
    Maybe you would like to follow each other.
    http://www.giveawayroute.com/
    Have a nice day!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. γεια σου Σταυρούλα μου!!! όλα τα θέλω όλα της nyx!!!! φιλάκια!!!!

      Διαγραφή