Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Sleek or Elf???


Καλησπέρα σας αγαπημένα μου κορίτσια!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!! Μόλις χθές παρέλαβα δυο παραγγελίες μου και θέλω να σας παρουσιάσω τα καλλυντικά αυτά!! Πρόκειται για δυο εταιρείες! Την Sleek και την Elf! Όπως θα καταλάβατε και από τον τίτλο θα συγκρίνω την ποιότητα των δυο εταιρειών σύμφωνα με την δική μου κρίση, κατά πόσο δηλαδή μου άρεσαν!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...


Αυτή είναι η παλέττα με την ονομασία Storm και περιέχει 12 σκιές! Σαν υφή και διάρκεια είναι καταπληκτικές! Μου άρεσαν πάρα πολύ τα χρώματα! Κοστίζει μόνο  10 euro! Οι περισσότερες σκιές είναι με shimmer κάτι που εμένα μου αρέσει πολύ!


Αυτή είναι η παλέττα με την ονομασία Respect η οποία περιέχει επίσης 12 σκιές! Η συγκεκριμένη παλεττίτσα ήταν Limited Edition και δυστυχώς δεν μπορείτε να την βρείτε πια! Κοστίζει επίσης 10 euro, τρελάθηκα περισσότερο με τα ροζ και πορτοκαλί χρώματα! Καταπληκτική διάρκεια και υφή!


Επόμενο προ'ι'όν είναι το ρουζ στην απόχρωση Flamingo το οπoίο μοιάζει πάρα πολύ με ένα ρουζ που έχω από την Artdeco! Γράφει τέλεια και χρειάζεται πολύ λίγη ποσότητα στο πινέλο! Η τιμή του είναι στα 5,50 euro!


Τέλος από την Sleek πήρα ένα ακόμη ρουζ στην απόχρωση Rose Gold, η οποία πιστεύω ότι είναι και η πιο δημοφιλής! Έχει και shimmer οπότε είναι τρέλα! Κοστίζει επίσης 5,50 euro!

Αυτά ήταν τα προ'ι'όντα της Sleek που παρήγγειλα από το επίσημο site της εταιρείας! Τα παρέλαβα μέσα σε 8 μέρες!

Τα επόμενα προ'ι'όντα είναι από την Elf, δυστυχώς όμως δεν ήρθαν όλα γιατί ήταν σε έλλειψη!


Πήρα τέσσερα κραγιόν στις αντίστοιχες αποχρώσεις Gypsy, Classy, Fantasy και Voodoo! Η αξία τεμαχίου είναι 1,50 λίρα Αγγλίας! Λοιπόν ενώ περίμενα σαν κραγιόν να είναι καλά σας λέω ότι εμένα προσωπικά δεν μου άρεσαν καθόλου! Το χρώμα τους δεν έχει καθόλου ένταση, μηδαμινή θα έλεγα! Είναι σαν να βάζεις ένα απλό ενυδατικό χειλιών με πολύ αχνό χρώμα! Οπό τε δεν τα συστήνω καθόλου!


Και τέλος παρήγγειλα δυο Cream Eyeliner εδώ σας δείχνω το ένα! Μπορώ να πω ότι είναι καλούτσικο, δεν τρελάθηκα κιόλας! Κοστίζει το τεμάχιο 3,75 λίρες Αγγλίας! Τίποτα το ιδιαίτερο! Ένα απλό eyeliner!

Οπότε κορίτσια μου καταλάβατε από μόνες σας το αποτέλεσμα του crash test των δυο εταιρειών! Η Sleek υπερτερεί και μάλιστα με διαφορά! Επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά ότι αυτό αποτελεί μια εντελώς προσωπική μου άποψη για την ποιότητα τους!

Εσείς γλυκές μου τι έχετε από αυτές τις εταιρείες??? Τι έχετε να μου προτείνετε???

Πολλά φιλιά εν αναμονή του επόμενου post,
                         Όλγα!!!!!!

19 σχόλια:

  1. Όλγα μου η sleek μια αγαπημένη εταιρία για μένα, λέω να δοκιμάσω και κάποια από τα κραγιόν της....όσο για την elf ένα μόνο ένα πινέλο που πήρα ήταν άξιο λόγου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι κάνεις γλυκιά μου Λυγερή?? Άσε από την elf περίμενα κάτι καλύτερο για να είμαι ειλικρινής! τα κραγιονάκια δεν μου άρεσαν καθόλου! και να φανταστείς πήρα τα πιο σκούρα και δεν γράφουν σχεδόν καθόλου! Όσο για την Sleek μπορώ να πω ότι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη και θα πάρω και κραγιόν της να δοκιμάσω! φιλάκιααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Έχω κι εγώ από την Sleek την παλέτα Au Naturel και την έχω καταευχαριστηθεί! Επίσης θέλω να δοκιμάσω κάποιο από τα ρουζ της εταιρείας! Μου άρεσαν τα χρώματα που πήρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι τέλεια τα χρώματα μου άρεσαν πολύ!! τα προτείνω ανεπιφύλακτα!! φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  3. Μεγεία σου!!!φένονται πολύ ωραίες οι παλέτες και τα ρούζ της Sleek! ήμουν έτοιμη να της παραγγείλω και εγω αλλα ήθελα να το ψαξω λίγο..νομίζω πως με έπεισες και θα της πάρω τελικά!εχεις κάνει μακιγιάζ?κρατάνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ είχα πάρει ήδη δυο παλέττες όταν τις είχαν φέρει τα sephora και μου άρεσαν πάρα πολύ!! έχω κάνει μακιγιάζ και κρατάνε πάρα πολύ!!! φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  4. Για το voodoo έχω άλλη άποψη, σε έμενα δίνει πολύ χρώμα. Μήπως χάλασαν την σύσταση του?
    Οτι sleek και να έχω πάρει, το λατρεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπορεί και να έχουν αλλάξει σύσταση δεν ξέρω! δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη πάντως! τα sleek είναι υπέροχα! φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. συμφωνώ και επαυξάνω μαζί σου! δεν τα αλλάζω με τίποτα!!! μουτςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Kαταπληκτικές οι παλέτες της sleek, δυο που εχω τις εχω καταευχαριστηθει.. Επιτρεψε μου ομως να σου πω οτι βρισκω λιγο ασυνδετη τη συγκριση των δυο εταιρειων γιατι δε συγκρινεις καν ομοια πραγματα.. Ειναι σα να συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια.
    Θεωρω πως καθε εταιρεια εχει καλα προιοντα αλλα μπορεί να έχει και μερικά που να είναι "πατατες". Το λογικο θα ηταν πιστεύω να συγκρινεις παλετες σκιων και ρουζ πχ και απο τις δυο εταιρειες αντι για τελειως ανομοια μεταξυ τους προιοντα..
    Παντως και εγω ενα gel eyeliner Που ελαβα απο e.l.f με ξενερωσε πολυ γιατι οπως το ανοιξα εφυγε ολο το περιεχομενο απο μεσα μονοκοματο, τι να πω..Τη δουλεια του και παλι την κανει αλλα ελεος :p
    Καλοφορετα ολα οπως και να'χει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όπως έγραψα και στο post συγκρίνω την ποιότητα των προ'ι'όντων στα καλλυντικά που έχω παραλάβει! παρήγγειλα και άλλα αλλά δεν ήρθαν λόγω έλλειψης! ότι γράφω επίσης το έχω τονίσει αφορά και μόνο προσωπική άποψη μου και τίποτα παραπάνω! σε άλλους μπορεί να ''έκατσαν'' καλά τα συγκεκριμένα καλλυντικά σε μένα πάλι όχι! έκανα σύγκριση στην ποιότητα και όχι π.χ'' σκιές sleek vs elf''. ελπίζω να κατάλαβες τον τρόπο με τον οπoίο έγραψα το post! καλοφόρετα εν τέλει είναι μόνο της sleek γιατί τα κραγιόν τα έχω πετάξει ήδη και το eyeliner το έδωσα σε μια γειτόνισσα! σε ευχαριστώ πολύ!!1

      Διαγραφή
  7. sleek παλέτα θέλω πολύ να αποκτήσω,τις ζηλεύω τόσο πολύ όμως όσο δε φαντάζεσαι-μτ ην καλή έννοια πάντα!! από elf είχα κάνει μια μεγάλη σχετικά παραγγελία,και ακόμα δοκιμάζω τα προιόντα,για να γράψω ολοκλρημένη κριτική!όπως και σε όλες τις εταιρίες κάποια μου άρεσαν,κάποια με απογοήτευσαν,και πολύ μάλιστα!το κραγιόν που π΄ληρες από elf,το έχω σε ένα έντονο κόοκινο-δε θυμ'αμαι απόχρωση,βάφει αλλά είναi αρκετά ενυδατικό,με ένα μολυβάκι όμως είναι τζιτζι!!!πάντως και η elf έχει τέλειeς παλέτες τις little black books!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γειά σου Χαρά μου! από elf δεν έχω δοκιμάσει παλέττες! παρήγγειλα κάτι ρούζ και πούδρες αλλά δυστυχώς δεν ήρθαν! από την sleek πάντως που δοκίμασα γιατί είχα πάρει και παλιότερα έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη! τώρα θέλω να δοκιμάσω της mua αλλά έχω ακούσει διαφορετικές γνώμες και έτσι διστάζω λίγο! εσύ έχεις δοκιμάσει??? φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  8. Χωρίς πολλά λόγια sleek. Η σχέση ποιότητας τιμής για μένα είναι πολύ καλή. Με γεια σου όλα όπως και να 'χει!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα κορίτσι μου! Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν το συζητώ υπερτερεί με διαφορά για μένα η sleek!!! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  9. Εγώ έχω το posh από elf και γράφει εντονότατα.. ή άλλαξαν τη σύσταση ή τα συγκεκριμένα χρώματα δε γράφουν έντονα! Classy και seductive δε γράφουν έντονα και το sociable έχει αρκετό χρώμα, αλλά είναι και κάπως ξηρό, τουλάχιστον αυτό που έχω εγώ.

    Τη sleek την αγαπώ!! Νομίζω δε με έχει απογοητεύσει τίποτα απ'όσα έχω πάρει. Και την elf την αγαπώ, αλλά σίγουρα έχω πάρει και πράματα απ'αυτούς που δε μου άρεσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι η αλήθεια είναι τουλάχιστον για μένα ότι δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη από την elf! Μπορεί και να έχουν αλλάξει την σύσταση δεν ξέρω!! Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  10. H Sleek mas aresei poly! Proswpika exw valei sto mati ta pout paints, pou ta sygkrinoun me ta gnwsta OCC lip tars. Elpizw na mhn allaksan kati sthn ELF giati ki egw molis ekana mia paraggelia. Ta kragion mou htan mia xara ews twra..Krima pou sou synevh auto! Opws kai na xei, exei alla wraia pragmatakia na dokimaseis ;) Kai panta na phgaineis sto amerikaniko site tous pou grafoun para polla reviews gia na ksereis ti na epilekseis! Tis perissoteres fores mou exei vgei se kalo emena! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή