Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Tag για τα dont's στο μακιγιάζ και όχι μόνο!!!!!



Καλημέρα γλυκές μου!!! Το σημερινό post είναι αφιερωμένο στο tag της αγαπητής Θεοδότας διαχειρίστριας του blog ομορφιάς www.desertrose2012.blogspot.gr για τα dont's στο μακιγιάζ και όχι μόνο!!!
Πάνω κάτω τα δικά μου dont's συμπίπτουν με τα δικά σου Θεοδότα μου!!!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

1) Concealer...

Τώρα τι να πω γι'αυτό! Βρε κορίτσια δεν είναι ωραίο το να βάζουμε είτε πολύ ποσότητα είτε πολύ ανοιχτή απόχρωση ώστε να μοιάζουμε σαν ''πάντα''! Βάζουμε μια μικρή ποσότητα ή απόχρωση πολύ κοντά στο χρώμα της επιδερμίδας μας για να φωτίσουμε την περιοχή!

2) Σκιά ματιών...

Οι έντονες σκιές ματιών δεν ταιριάζουν σε όλες μας και φυσικά δεν πρέπει να τις φοράμε μόνο και μόνο γιατί το επιτάσσει η εκάστοτε μόδα! Φοράμε αυτές που μας ταιριάζουν και αυτές που γλυκαίνουν το πρόσωπο μας! ( να μην γινόμαστε σαν κλόουν)

3) Κραγιόν...

Ισχύει το ίδιο που προείπα και για τις σκιές! Φοράμε χρώματα που μας κολακεύουν! Επίσης ποτέ κόκκινο κραγιόν χωρίς ρουζ! Το έχω δει κορίτσια μου και είναι, ας μου επιτραπεί η λέξη, αίσχος!

4) Μολύβι χειλιών...

Μην προσπαθείτε να μεγαλώσετε τα χείλη σας κάνοντας το περίγραμμά τους αρκετά έξω! Είναι πολύ άσχημο θέαμα! Ο Θεούλης σε κάθεμιά μας έδωσε ένα συγκεκριμένο μέγεθος και σχήμα χειλιών, κάτι θα ήξερε παραπάνω από εμάς!!! Επίσης μην χρησιμοποιείτε πολύ πιο σκούρο χρώμα μολύβι από ότι είναι το κραγιόν σας!!!

5) Μάσκαρα...

Το μόνο που δεν μου αρέσει στην τοποθέτηση της μάσκαρα είναι ότι κάποιες φορές λόγω της υπερβολικής ποσότητας κάποιες μάσκαρα δημιουργούν κόμπους στις βλεφαρίδες! Λίγο προσοχή σε αυτό!!

6) Ιδρώτας...

Ποια από εσάς θα ήθελε να έχει δίπλα της στο λεωφορείο ή οπουδήποτε αλλού κάποιον που να μυρίζει ο ιδρώτας του?????? OMG ποτέ!!! Λίγο νεράκι-σαπουνάκι και ένα καλό αποσμητικούλι και είσαι άρχοντας! Δεν λέμε ότι η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά???

7) Λερωμένα ρούχα...

Είναι πολύ άσχημο να βλέπεις κάποια κοπέλα που είναι σε έξοδο και είναι καλοντυμένη και το ρούχο της να έχει στάμπες (π.χ λαδιά)! Το μάτι θέλοντας και μη πέφτει κατευθείαν εκεί! Προσοχή λοιπόν!!

8) Μη αποτριχωμένα πόδια και μασχάλες...

Σε ποια δεν έχει τύχει να δει το καλοκαίρι έστω και μια κοπέλα που να μην έχει αποτριχωθεί είτε στις μασχάλες είτε στα πόδια?? Εγώ προσωπικά κορίτσια έχω δει και ειλικρινά απόρησα! Είναι δυνατόν?? Τουλάχιστον αφού βαρέθηκες να το κάνεις φόρα μακρύ παντελόνι!

9) Τρύπιο εσώρουχο...

DONT DONT DONT ειδικά εάν πρόκειται να βγείς από το σπίτι! Μπορεί να δεις σε κάποια βιτρίνα ένα ρούχο και θές να το δοκιμάσεις! Πώς θα αισθανθείς αν σε δούνε στο δοκιμαστήριο? Τρύπια και ξεχειλωμένα εσώρουχα ΠΟΤΕ!!!

10) Μην ντύνεστε σαν την Άρτα και τα Γιάννενα...

Μην βάζετε τα πάντα πάνω σας! Less is more!!! Σαν λατέρνα θα είστε! Εντάξει αγοράσατε καινούρια ρούχα δεν θα τα βάλετε όμως όλα μαζί! Λίγα λίγα βρε αδερφέ!!!


Αυτά αγαπητή μου Θεοδότα είναι τα δικά μου dont's! Ελπίζω να σε έχω καλύψει!!! Επίσης είναι και όλα αυτά που έχεις αναφέρει κι εσύ στο δικό σου post!!


Σας φιλώ,
  Όλγα!!!


9 σχόλια:

  1. χαχαχα πόσο δίκιο έχεις για τα τρύπια εσώρουχα και τα βρώμικα,ειδικά αν πάθεις κάτι και σε πάνε στα επείγοντα είναι ντροπή να έχεις τον πόνο σου,να έχεις και το άγχος για το ξεχειλωμένο βρακί!!Τέλειες απαντήσεις,σε ευχαριστώ Όλγα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ δεν μπορώ έχω λυθεί από τα γέλια!! σωστό αυτό που λες!!! τίποτα κούκλα μου!! φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  2. Χα χα! Πολύ καλογραμμένο το post και συμφωνώ σε όλα! :) Έχω κάνει και εγώ το tag, αν θέλεις δες το http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/2013/01/tag.html
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ κορίτσι μου!! θα περάσω και από το δικό σου!!! φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  3. Ξεχειλωμένο βρακι !! χαχαχα! Ντάξει, έλιωσα! Και συμφωνώ! Οκ, φόρα σπίτι σου για να σαι άνετη ότι θες, αλλα όχι εξω!
    Καλά, για την ιδρωτίλα, ποσο μα πόσο συμφωνω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα δεν είναι ξεφτίλα να σε δει ο άλλος με τρύπιο βρακί??? όσο για την ιδρωτίλα δεν θέλω να το συζητώ καν! φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  4. Ολγα μου το ποστ σου ειναι ΤΕΛΕΙΟ ποσο μα ποσο δικιο εχεις...ακομα γελαω με καποια...μου εδωσες ωραια ιδεα!!! Θα σε πειραζε να το εκανα και γω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι να με πειράξει καλέ??? για όνομα του Θεού! κάνε και συ να διαβάσουμε τα dont's σου! εγώ γελάω πού με αυτά!! φιλάκια καλή μου!!

      Διαγραφή
    2. Αργησα λιγο Ολγαμου, αλλα το εκανα και γω!! Φιλια πολλα!!

      http://mystikaomorfiasofficial.blogspot.gr/2013/02/10-donts.html

      Διαγραφή