Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Μαύρο Σαπούνι Αφρικής...Το θαύμα της φύσης!


Καλημέρα σε όλους!! Τι όμορφο καιρό μας κάνει τις τελευταίες μερούλες!!!
Σήμερα θέλω να σας παρουσιάσω κάποια προ'ι'όντα-δείγματα που μου έστειλε η εταιρεία ''Μαύρο Σαπούνι Αφρικής''! Έχει αρκετό καιρό που τα έστειλε και θέλησα να τα δοκιμάσω συστηματικά για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη! Έτσι λοιπόν μετά από περίπου 15 μέρες χρήσης μπορώ να σας πω την άποψη μου για αυτά!


Πρώτα θα σας πω για το σαπουνάκι! Σαν εμφάνιση μπορεί να μην σας αρέσει, αλλά έχει  μια εξαιρετική μυρωδιά! Το συγκεκριμένο σαπούνι ενδείκνυται για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες! Βοηθάει στο να ανακουφιστεί η επιδερμίδα από ερεθισμούς, προσφέρει μια πολύ καλή ενυδάτωση και περιέχει βούτυρο καριτέ! Εγώ που το χρησιμοποίησα μου έχει κάνει τρομερά απαλή την επιδερμίδα μου! Μου άρεσε πάρα πολύ! Να επισημάνω κιόλας ότι δεν περιέχει χημικά συντηρητικά, χρώματα και χημικά αρώματα ( η μυρωδιά του είναι εντελώς φυσική αλλά υπέροχη)! Μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί και για το τριχωτό της κεφαλής ως σαμπουάν!


Επόμενο δειγματάκι είναι το βούτυρο καριτέ το οποίο επίσης έχει πιο καταπληκτική μυρωδιά! Εγώ το χρησιμοποίησα στους αγκώνες μου, στα γόνατα μου και προσφέρει μεγάλη ενυδάτωση στην επιδερμίδα μου! Επίσης το χρησιμοποίησα και ως lip balm μιας και πρόκειται για ένα εντελώς φυσικό προ'ι'όν και πιστέψτε με πως μέχρι στιγμής είναι το μόνο που προσέφερε μια  ενυδάτωση που διαρκεί σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα lip balms που έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς!


Τελευταίο και ίσως και καλύτερο σας άφησα το απολεπιστικό με μαύρο σαπούνι Αφρικής το οποίο έχει κλέψει για μένα τις εντυπώσεις από όλα τα παραπάνω! Περιέχει εκχυλίσματα αγγουριού, είναι πλούσιο σε αμινοξέα και μεταλλικά στοιχεία που φρεσκάρουν και δίνουν τόνο στην επιδερμίδα! Επίσης περιέχει εκχύλισμα καρότου που βοηθάει στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας του δέρματος και απαλύνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες! Έχει βιταμίνη Ε η οποία αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος! Και φυσικά ως απολεπιστικό απομακρύνει την λιπαρότητα, τα μαύρα στίγματα, τα νεκρά κύτταρα χωρίς να ξηραίνει καθόλου την επιδερμίδα! Το συγκεκριμένο προ'ι'όν μου άρεσε πάρα πολύ και το έχω προσθέσει στην wish list μου!

Αυτά τα προ'ι'όντα θα τα βρείτε στο τηλ. 6973177875 μιλώντας με την κα. Λάππα Βίκη ή στο email: blackafricansoap@yahoo.gr  !

Για σήμερα αυτά τα λίγα από μένα!!

Σας φιλώ,
  Όλγα!

11 σχόλια:

  1. εχουν ενδιαφέρον αυτα τα προϊόντα,,θα τα εχω υπόψη μου..
    φιλια απο http://aworldforwomen-bymanty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρώτη φορά τα δοκίμασα κι εγώ και οφείλω να πω ότι το απολεπιστικό μου άρεσε πολύ!! φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  2. Φαίνονται πολύ ωραία!Μήπως ξέρεις τιμές; :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ξέρω τιμές κορίτσι μου! μπορείς αν θέλεις να πάρεις στο τηλ. που έγραψα πιο πάνω και να ρωτήσεις! φιλάκια!!

      Διαγραφή
    2. Η σελίδα μας στο facebook έχει όλες τις απαραίτητες διευκρινήσεις και για άμεση επικοινωνία στέλνετε μήνυμα μέσω αυτού.https://www.facebook.com/MauroSapouniAfrikisBlackAfricanSoap?ref=hl

      Διαγραφή
  3. Σας ευχαριστούμε πολύ για την παρουσίαση.
    www.blackafricansoap.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφη παρουσίαση.. Θα ήθελα να τα δοκιμάσω και εγώ είναι η αλήθεια!! :)

    Υπάρχει λαχταριστός διαγωνισμός με φυσικά προϊόντα ομορφιάς στο blogaki μου, αν θέλεις πέρνα μια βόλτα!! :)
    http://notebookofclaire.blogspot.gr/2013/04/giveaway-beauty-cooking.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χμμμμ αυτό είναι τελικά το μαύρο σαπούνι αφρικής...Νομίζω αυτό για την απολέπιση θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία....Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. oui oui madame!! να το δοκιμάσεις και να μας πεις γνώμη!! φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή