Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Μύρισε...καλοκαιράκι !!!!

Καλησπέρα γλυκύτατες BeautyStars μου!! Ο καιρός πλέον είναι υπέροχος και ιδανικός για εξορμήσεις στην παραλία, ανέμελες βουτιές και άκρως καλοκαιρινή διάθεση! Επομένως έχετε υποψιαστεί για το τι θα μιλήσουμε σήμερα! Μα φυσικά για αντηλιακά προ'ι'όντα! Πριν καιρό μου έκανε την τιμή να μου αποστείλει κάποια δείγματα αντηλιακών η γνωστή σε όλους μας Avene!!



Τα δειγματάκια είναι ακριβώς τα παραπάνω! Το πρώτο είναι  Cream με SPF50 ιδανικό για ξηρές επιδερμίδες, πολύ υψηλής προστασίας. Προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση, όπως και όλα τα προ'ι'όντα που έχω δοκιμάσει από την συγκεκριμένη εταιρεία για τον δικό μου τύπο επιδερμίδας! Το δεύτερο είναι Cleanance με SPF30 ιδανικό για επιδερμίδες με ακμή ή με τάση ακμής και γενικά για λιπαρά δέρματα! Προσφέρει υψηλή προστασία! Το τρίτο είναι Emulsion με SPF50 με πολύ υψηλή προστασία! Είναι ιδανικό για κανονικές και μικτές ευαίσθητες επιδερμίδες! Το τέταρτο είναι Lotion με SPF50 με πολύ υψηλή προστασία! Είναι ιδανικό για παιδιά! Και τέλος η Tinted Cream με SPF50 για ευαίσθητες επιδερμίδες! Είναι με χρώμα για να καλύπτει τις τυχόν ατέλειες σας!
Τα παραπάνω δειγματάκια συνοδεύονταν από ένα πολύ όμορφο κοκάλινο βραχιόλι!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Avene για τα πολύ χρήσιμα δείγματα που μου έστειλε!!!

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας δώσω κάποιες ''τυπικές'' συμβουλές σχετικά με τον ήλιο και την προστασία σας από αυτόν!

1. Να έχετε πάντοτε μαζί σας καπέλο και αντηλιακό!! Προστατεύουμε όχι μόνο το πρόσωπο με το καπέλο αλλά και τα μαλλιά μας!!

2. Από τις 11 μέχρι και τις 4 αποφεύγουμε να καθόμαστε στον ήλιο καθώς και να κάνουμε μπάνιο!!

3. Ακόμα και αν έχει συννεφιά εξακολουθούμε να φοράμε καπέλο και αντηλιακό!! Οι ακτίνες του ήλιου είναι διαπεραστικότατες ακόμη και τότε!!

4. Βάζουμε αντηλιακό τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την έκθεση μας στον ήλιο για να μπορέσουν τα προστατευτικά φίλτρα του αντηλιακού να λειτουργήσουν καλύτερα και πιο αποτελεσματικά!!

5. Δεν βάζουμε άρωμα ή κολόνια στην παραλία διότι το οινόπνευμα που περιέχουν θα αφήσει κηλίδες στην επιδερμίδα μας!!

6. Το αντηλιακό μας το ανανεώνουμε κάθε μισή ώρα και πάντα μετά την θάλασσα γιατί μολονότι μπορεί να είναι αδιάβροχο σίγουρα θα έχει φύγει αρκετή ποσότητα με το θαλασσινό νερό και τον ιδρώτα μας! Επίσης μετά το σκούπισμα με την πετσέτα ανανεώνουμε! Αν έχουμε πολύ ανοιχτή επιδερμίδα ή και ευαίσθητη τότε ανανεώνουμε ανά 15 λεπτά! Πιστέψτε με μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αλλά πλέον ο ήλιος μας είναι πολύ επικίνδυνος!!

7. Αντηλιακό δεν χρησιμοποιούμε μόνο στην θάλασσα αλλά και στη βόλτα μας, στα ψώνια μας, στην οδήγηση και κάθε φορά που εκτίθεστε στον ήλιο!!

8. Διατηρούμε πάντοτε ενυδατωμένο τον οργανισμό μας πίνοντας πολύ νερό ακόμη και όταν δεν διψάμε! ΠΡΟΣΟΧΗ!! Όταν φτάσουμε στο σημείο να διψάσουμε τότε σημαίνει ότι έχουμε αρχίσει να αφυδατωνόμαστε!

9. Φοράμε όσο το δυνατόν γίνεται ανοιχτόχρωμα ρούχα για να μην ''τραβάμε'' την ηλιακή ακτινοβολία πάνω μας!!

10. Όταν έχουμε βγει από την θάλασσα καθαρίζουμε με υγρά μαντηλάκια το πρόσωπο μας ώστε να φύγει το αλάτι και έτι να μην ξεραθεί η επιδερμίδα μας!!

11. Όταν γυρίσουμε στο σπίτι κάνουμε ντους με ένα πολύ ενυδατικό αφρόλουτρο και μετά απλώνουμε είτε μια after sun κρέμα σώματος είτε μια οποιαδήποτε κρέμα σώματος της επιλογής μας αρκεί να είναι πολύ πλούσια σε ενυδατικά
στοιχεία!!

Αυτά από εμένα!! Εύχομαι σε όλους ένα πολύ πολύ όμορφο καλοκαίρι, γεμάτο ξεγνοιασιά, με πολύ όμορφη διάθεση, με πολλές βουτιές ώστε να γυρίσουμε το Σεπτέμβρη ανανεωμένοι, ξεκούραστοι με πολύ διάθεση για δημιουργία!!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: '' Κάντε τον ήλιο φίλο σας και όχι εχθρό σας!!!''

Πολλά φιλιά,
    Όλγα!!

6 σχόλια:

  1. Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό αυτήν για δέρματα με τάσεις ακμής! Δεν την αλλάζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγαπάμε AVENE χρόνια τώρα...όμορφο postακι....φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ωραία τα χρησιμοποιώ και εγώ!
    Έχεις βραβείο...
    http://zoiloves.blogspot.gr/2013/07/one-lovely-blog-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή