Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Αγαπημένα Ιουνίου 2013!!!

Καλησπέρα σε όλη την ομήγυρη!! Είστε όλοι καλά?? Σιγά σιγά είμαστε στην μέση του καλοκαιριού!! Κάνατε μπανάκια?? Λοιπόν σήμερα θα σας παρουσιάσω τα αγαπημένα μου για τον μήνα Ιούνιο!! Να ξεκινήσουμε??


Αυτά είναι δυο καινούρια προ'ι'όντα από την L'oreal για καθαρισμό του προσώπου! Το πρώτο είναι λαδάκι καθαρισμού, το Ideal Glow! Είναι πολύ καλό για την κουρασμένη επιδερμίδα, αφαιρεί όλα τα ίχνη του μακιγιάζ, είναι εμπλουτισμένο με ενεργά συστατικά που ενισχύουν την λάμψη της επιδερμίδας. Χρησιμοποιείται και για το ντεμακιγιάζ των ματιών. Ενυδατώνει απίστευτα την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει υπολείμματα λιπαρότητας! Τώρα το έχει προσφορά η αλυσίδα ''μασούτης'' και με την έκπτωση κοστίζει γύρω στα 3 ευρώ! Εγώ έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη! Το δεύτερο προ'ι'όν είναι νερό καθαρισμού, το Ideal Soft! Είναι κατάλληλο για πρόσωπο, μάτια και χείλη! Απευθύνεται σε ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες! Αφαιρεί όλα τα ίχνη του μακιγιάζ χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Δεν περιέχει άρωμα και αιθυλική αλκοόλη και αφήνει μια καθαρή και μεταξένια επιδερμίδα χωρίς κανένα ερεθισμό! Επίσης έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Είμαι μάλιστα στη θέση να το κατατάξω στην ίδια κατηγορία ποιότητας με το αντίστοιχο νερό καθαρισμού της Diadermine! Τα νεράκια είναι ιδιαίτερα βολικά για μένα ειδικά τώρα το καλοκαίρι γιατί μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όποτε και όσο θέλεις για να φρεσκαριστείς! Το έχω στην τσάντα μου μαζί με βαμβακερά pads (τις γνωστές σε όλους μας ροδέλες) και το χρησιμοποιώ όποτε το έχω ανάγκη! Και αυτό με την έκπτωση γύρω στα 3 ευρώ κοστίζει!


Επόμενα προ'ι'όντα καθαρισμού είναι από τα Sephora! Τα αγόρασα σε μικρή συσκευασία για να τα δοκιμάσω αλλά τελικά θα πάρω και τις κανονικές συσκευασίες τους γιατί επίσης έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Το πρώτο είναι επίσης ένα νερό καθαρισμού για όλους τους τύπους επιδερμίδας, είναι και για τα μάτια, δεν περιέχει parabens και αλκοόλ! Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και μου κόστισε στα 3,20 ευρώ! Το δεύτερο είναι ένα καθαριστικό ματιών για το αδιάβροχο μακιγιάζ! Είναι διπλής φάσεως, δηλαδή περιέχει και λαδάκι οπότε χρειάζεται να το ανακινήσετε πριν την χρήση του! Επίσης δεν περιέχει parabens και άρωμα! Πάρα πολύ καλό για τις αδιάβροχες μάσκαρα τώρα το καλοκαίρι! Και αυτό μου κόστισε στα 3,20 ευρώ!


Αγαπημένες για τον μήνα που μας πέρασε είναι και οι δυο καινούριες κρέμες προσώπου από την Garnier! Η πρώτη είναι για κανονικές επιδερμίδες! Περιέχει εκχύλισμα μπλε λωτού και το φυτικό ελιξήριο, ένα ισχυρό μείγμα πλούσιο σε μεταλλικά και θρεπτικά στοιχεία που χαρίζουν την κατάλληλη δόση ενυδάτωσης στην επιδερμίδα! Το εκχύλισμα μπλε λωτού έχει την ιδιότητα να εξισορροπεί και να λειαίνει την επιδερμίδα! Την θεωρεί μια πολύ καλή ενυδατικά κρέμα για όλο το 24ωρο! Μου κόστισε γύρω στα 4,50 ευρώ με την έκπτωση! Η δεύτερη κρέμα είναι για ξηρές επιδερμίδες και εγώ την χρησιμοποιώ όταν νιώθω την επιδερμίδα μου να τραβάει! Πρόκειται για μια υπέρ ενυδατική κρέμα που καλύπτει ακόμη και τις πιο σκληρές επιδερμίδες! Επίσης μου κόστισε γύρω στα 4,50 ευρώ με την έκπτωση!


Επόμενο προ'ι'όν είναι ένα λαδάκι για το σώμα, το Coco Addiction από την εταιρεία Natural Honey! Το προμηθεύτηκα από το Hondow Center Απολλώνια Πολιτεία! Είναι ένα λάδι σώματος πολύ βαθιάς ενυδάτωσης. Το έλαιο καρύδας είναι 100% φυτικό. Το βάζω μετά το μπάνιο μου σε βρεγμένη επιδερμίδα και στεγνώνω απαλά ταμπονάροντας με την πετσέτα μπάνιου! Έχει μια απίστευτη μυρωδιά! όταν το φοράτε μυρίζετε ολόκληρη σαν καρύδα! Μου κόστισε 5,90 ευρώ!


Το τελευταίο προ'ι'όν όσων αφορά την περιποίηση μου είναι η κρέμα σώματος Smooth Sensation από την Nivea! Εντάξει δεν έχω λόγια! Πρόκειται για μια καταπληκτική κρέμα που αφήνει τη επιδερμίδα πραγματικά βελούδινη! Η μυρωδιά της είναι σούπερ! Και σίγουρα αυτό το προ'ι'όν θα το πάρω και θα το ξαναπάρω!! Μου κόστισε 5,17 ευρώ!!

Τέλος αγάπησα ένα αρωματάκι από την Zara! Είναι το 92, Champs Elysees! Μου κόστισε μόλις 6 ευρώ και αν το μυρίσετε θα νομίζετε ότι μυρίζετε ένα πανάκριβο άρωμα! Το έχω κατευχαριστηθεί!!

Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα μου για τον μήνα που μας πέρασε! Εσάς ποια ήταν τα δικά σας?? Δοκιμάσατε κάτι από τα παραπάνω??

Σας φιλώ,
  Όλγα!!

17 σχόλια:

  1. Πολύ καλό review!
    Το ideal glow είναι πολύ καλό!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! πραγματικά είναι τέλειο!! μόλις βραχεί γίνετε γαλάκτωμα και είναι τόσο απαλό!! φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  2. to ideal glow thelw na to agorasw opwsdipote!!!!!!
    kai to ladi karudas fainetai wraio..egw xrisimopoiw tis fushi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να το αγοράσεις και δεν θα χάσεις!! ο μασούτης το έχει σε έκπτωση τώρα!! φιλάκια!!

      Διαγραφή
    2. γειά σου βρε Λάζαρε που με εμπιστεύεσαι!!!

      Διαγραφή
  3. Πφφφφφ ζηλεύω.....Πήγα να αγοράσω τον αφρό καθαρισμού της loreal και δεν υπήρχε.....Λέω να δοκιμάσω κι εγώ τις κρέμες.....Προτείνω να δοκιμάσεις το νέο της nivea που είναι αφροντους και κρέμα μαζί.....Φιλάκια κορίτσι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το δοκίμασα και το λευκό και το μπλέ!! απλά καταπληκτικά!! οι κρέμες οι συγκεκριμένες είναι το κάτι άλλο δεν το περίμενα!! φιλιά μικρή μου!!

      Διαγραφή
  4. Αυτό το λαδάκι καρύδα πρέπει να είναι τέλειο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι!! μυρίζεις ΚΑΡΥΔΑ!!! είναι και πάρα πολύ ενυδατικό χωρίς όμως να κολλάς! φιλάκια!!

      Διαγραφή
  5. Ολγάκι, η μυρωδιά από το λάδι καρύδας διαρκεί κάπως ή φεύγει γρήγορα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορώ να πω ότι διαρκεί ικανοποιητικά!! δεν φεύγει γρήγορα! πάντως το λάτρεψα!! το προτείνω ανεπιφύλακτα!! φιλάκια!!

      Διαγραφή
  6. Έχουμε μερικά κοινά! Πολύ ωραία όλα, όσα δεν έχω δοκιμάσει θέλω πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου! καλές βουτιές!!! φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  7. Γεια σου φιλη μου!!
    Εγω εχω δοκιμασει την κρεμα της nivea...
    τι να πρωτοπω?? οτι με μονο 1 χρηση βλεπεις τρομερη διαφορα??
    εχει εκπτωση -1Ε αυτο τον καιρο στο μασουτη π ψωνιζεις, να την προμηθευτεις!! ;) θα δοκιμασω και τα 2 πρωτα γιατι με επεισες!!
    φιλακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή