Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Το μαγικό... νεσεσέρ των διακοπών μου!!!

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!!! Πώς είμαστε?? Εγώ μπήκα για τα καλά σε mood διακοπών μιας και από βδομάδα ξεκινάμε και τυπικά τις διακοπές μας! Σήμερα θα σας δείξω τι παίρνω συνήθως μαζί μου! Να ξεκαθαρίσω ότι στο συγκεκριμένο post δεν περιλαμβάνω καθόλου προ'ι'όντα μακιγιάζ γιατί στις διακοπές αποφεύγω να βάφομαι, οπότε θα δείτε μόνο προ'ι'όντα για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά!




Ξεκινάω με τα αφρόλουτρα μου! Και τα δυο είναι της εταιρείας Κορρές! Το πρώτο είναι με άρωμα γιασεμί! Η μυρωδιά του μου αρέσει πολύ για τους καλοκαιρινούς μήνες! Είναι πολύ ευωδιαστό και προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση! Το δεύτερο είναι με άρωμα καρύδα! Την άκρως καλοκαιρινή μυρωδιά! Σε παραπέμπει απευθείας σε εξωτικές θάλασσες! Σε ξαπλώστρες όπου ρέει άφθονα η μυρωδιά της καρύδας σε χυμούς και κοκτέιλ.. και μετά ξύπνησα!!! Επίσης πολύ ενυδατικό αφρόλουτρο!



Αυτή είναι η κρέμα σώματος που χρησιμοποιώ όταν είμαι διακοπές πριν κοιμηθώ μετά το ντους μου! Είναι της εταιρείας Johnson's1 Πρόκειται για την Dreamy Skin με άρωμα Νυχτολούλουδο! Είναι μια πολύ χαλαρωτική κρέμα που προσφέρει πάρα πολύ καλή ενυδάτωση! Η μυρωδιά της είναι απίστευτη! Μυρίζει ακριβώς όπως το νυχτολούλουδο! Την έχω λατρέψει και πλέον θα την χρησιμοποιώ και τα χειμωνιάτικα βράδια μετά το μπάνιο μου!



Επόμενο προ'ι'όν είναι το λαδάκι σώματος της εταιρείας Garnier! Περιέχει έλαιο Argan, έλαιο Macadamia, Αμύγδαλο και Τριαντάφυλλο! Το συγκεκριμένο το χρησιμοποιώ κατά την διάρκεια της ημέρας! Η επιδερμίδα μου γίνεται πολύ λαμπερή και πολύ απαλή! Επίσης να τονίσω όταν δεν είναι ιδιαίτερα ''βαρύ'' σαν λάδι, να νιώθεις δηλαδή σαν να κολλάς όπου καθίσεις!



Αυτά είναι τα δυο αγαπημένα μου λαδάκια μαλλιών που δεν τα αποχωρίζομαι ποτέ, είτε χειμώνα είτε καλοκαίρι! Το πρώτο είναι της εταιρείας L'oreal και το δεύτερο της εταιρείας Garnier! Κατά την ταπεινή μου άποψη δεν διαφέρουν μεταξύ τους όσον αφορά το αποτέλεσμα που δίνουν, μόνο η μυρωδιά τους αλλάζει! Γι' αυτό και τα χρησιμοποιώ εναλλάξ για να μην βαριέμαι την μυρωδιά τους! Προσφέρουν πάρα πολύ καλή θρέψη στα μαλλιά και τα κάνει να λάμπουν! Και φυσικά αφήνει ένα υπέροχο άρωμα!!


Περνάμε στην περιποίηση προσώπου! Το πρώτο βαζάκι είναι η Super Hydrating Cream από την εταιρεία TZIMAS cosmetics. Πρόκειται για μια πάρα μα πάρα πολύ ενυδατική 24ωρη κρέμα προσώπου! Κατάλληλη για μένα μιας που έχω ξηρή επιδερμίδα! Το δεύτερο βαζάκι είναι Scrub Cream πάλι από την εταιρεία TZIMAS cosmetics! Είναι πολύ ενυδατικό σε σχέση με άλλα απολεπιστικά προσώπου, προσφέρει βαθύ καθαρισμό και αποκαλύπτει μια πεντακάθαρη επιδερμίδα!!



Αυτό είναι το αντηλιακό προσώπου μου! Είναι από την εταιρεία Κορρές, είναι με δείκτη προστασίας 50 και περιέχει γιαούρτι! Το συγκεκριμένο μαζί με το αντηλιακό προσώπου της Avene είναι τα καλύτερα ever για μένα! Προσφέρουν πολύ καλή προστασία κρατώντας πάντα την επιδερμίδα μου ενυδατωμένη!



Τέλος το άρωμα που επέλεξα να πάρω μαζί μου στις φετινές διακοπές! Είναι το Valentina  του Valentino! Πρόκειται για ένα πολύ απαλό άρωμα που μυρίζει καθαριότητα! Θεώρησα ότι είναι το κατάλληλο για τις διακοπές ακριβώς λόγω του ότι είναι πολύ απαλό!

Αυτά λοιπόν θα περιέχει το μαγικό μου νεσεσέρ για τις διακοπές! Είναι πολύ μα πολύ περίεργη να το δω τι θα πάρετε και εσείς μαζί σας ή έχετε ήδη πάρει!

Μέχρι την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε να κάνετε πολλές πολλές βουτιές!!!

Φιλάκια,
 Όλγα!!!

5 σχόλια:

  1. exw dokimasei to ladaki swmatos garnier alla den mou arese i murwdia tou!
    ta upoloipa den ta exw dokimasei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι η μυρωδιά του δεν μπορώ να πω ότι είναι και η καλύτερη, ωστόσο όμως είναι πολύ ενυδατικό!! φιλάκια!!

      Διαγραφή
  2. ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ POST ΣΟΥ!! :) ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΠΛΟΓΚ!! ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ Κ ΕΣΥ Ν ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!! :)

    http://thebeautyybible.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο ποστ!! Λατρεύω να βλέπω τι κρύβετε στο νεσεσέρ σας και το δικό σου έχει πολύ ενδιαφέρον. Εννοείται έχουμε κοινά αγαπημένα ;-)

    Φιλιά πολλά
    http://beautyincrisis.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή