Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Αγαπημένα Ιουλίου και Αυγούστου 2013!!!

Καλημέρα σε όλους!! Μετά από μια παύση για τις διακοπούλες μας  επανήλθα! Ελπίζω να κάνατε όλοι τα μπανάκια σας και να ευχαριστηθήκατε το καλοκαίρι!! Εμένα δυστυχώς οι διακοπές μου τελείωσαν! Του χρόνου πάλι!...Και επειδή έχω πολύ καιρό να σας γράψω, σήμερα θα ξεκινήσω με τα αγαπημένα μου για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο!


Αυτή είναι μια από τις συσκευασίες αφρόλουτρου και γαλακτώματος σώματος που προμηθεύτηκα από τα Hondos Center! Η συγκεκριμένη είναι με άρωμα ροζ λωτού και εκχύλισμα γιασεμιού! Το γιασεμί καταπραΰνει και χαλαρώνει την επιδερμίδα και είναι κατάλληλο για ξηρά και ευαίσθητα δέρματα! Μετά το ντους μου χρησιμοποιώ το αντίστοιχο γαλάκτωμα σώματος και η μυρωδιά του είναι απίστευτη! Επίσης στο δικό μου δέρμα έχει και διάρκεια!


Αυτή είναι η δεύτερη συσκευασία που αγόρασα! Είναι με άρωμα vanilla-musk και μετάξι! Η μυρωδιά του αναδύει μια καθαριότητα, μια φρεσκάδα, είναι το κάτι άλλο! Το άρωμα του γαλακτώματος επίσης διαρκεί πολύ σε μένα! Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή όταν τα είδα δεν περίμενα να είναι τόσο καλά. Τα πήρα μόνο και μόνο για να τα δοκιμάσω. Ωστόσο όμως με κατέπληξαν και σίγουρα θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα αρώματα της σειράς!!


Επόμενο αγαπημένο πλέον είναι το αποσμητικό της Felce Azzura το Soft Talc! Το συγκεκριμένο το είδα με 50% στο super market και το πήρα επίσης να το δοκιμάσω! Ένα θα σας πω, την επόμενη μέρα πήρα άλλα τρία τμχ. Η εταιρεία αυτή κυκλοφορεί και αντίστοιχα αφρόλουτρα τα οποία μπορείτε να τα βρείτε σε super markets και hondos center! Η μυρωδιά του είναι το κάτι άλλο! Μυρίζει παιδικό ταλκ! Το λάτρεψα!


Τα αρώματα που φόρεσα αυτή την περίοδο είναι τα παραπάνω! Το πρώτο είναι από την Avon το Celebre Ice και το δεύτερο από την Pull & Bear το Phyllis! Το πρώτο μοιάζει πολύ θα έλεγα με το Perceive της Avon για όσες το γνωρίζουν! Είναι περισσότερο αθλητικό άρωμα κατά την γνώμη μου, ιδανικό για το καλοκαίρι! Το δεύτερο μοιάζει πολύ με το Love από τον Chloe! Όπως καταλάβατε είναι περισσότερο για βραδυνές εξόδους! Μου άρεσαν πάρα πολύ και τα δυο και σίγουρα θα τα φορέσω και το Σεπτέμβρη!


Πάμε στις σκιές τώρα!Από τον Ιούνιο άρχισα να χρησιμοποιώ μια εταιρεία καλλυντικών ελληνικής προέλευσης, την MD Proffesional! Την συγκεκριμένη την ανακάλυψα στο Απολλώνια Πολιτεία Hondos Center! Έχει πολύ ποιοτικά προ'ι'όντα και μεγάλη γκάμα χρωμάτων! Οι δυο μικρούλες σκιές είναι από αυτή την εταιρεία! Η γαλάζια είναι το νούμερο 143 και η ροζ το 345! Η bronze σκιά που βλέπετε είναι από την toyoko ( επίσης ελληνική εταιρεία )1 Η bronze έχει glitter και για βραδυνές εξόδους είναι τέλεια! Και οι τρεις έχουν πολύ καλή διάρκεια!


Πάμε στα κραγιονάκια μας! Όπως βλέπετε και ξέρετε κινούμαι πάντα σε τόνους φούξια, κόκκινο, μπορντώ κτλ! όλα είναι στις αποχρώσεις του φούξια! Το πρώτο είναι από την Golden Rose το νούμερο 12! Είναι μεταλιζέ ροζ, πολύ ζωντανό χρωματάκι! Το δεύτερο επίσης από την Golden Rose το νούμερο 56, ένα κρεμώδες φούξια μωβ χρώμα! Τέλος το λατρεμένο μου πλέον κραγιόν από την Prestige cosmetics το νούμερο 07! ένα κρεμώδες πολύ έντονο φούξια! Δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω, απλά δοκιμάστε το!


Τώρα πάμε σε ρουζ και πούδρες λάμψης! Τα παραπάνω ρουζ είναι τα καινούρια της Avon! Είναι από την σειρά Avon Glow! Το πρώτο είναι η πιο ανοιχτή απόχρωση η pink glow και η δεύτερη η πιο σκούρη η rose glow! Εμένα μου ταίριαξε περισσότερο η πρώτη γιατί είμαι ανοιχτόχρωμη ενώ η δεύτερη είναι για πιο σκούρες επιδερμίδες! Έγινε επίσης αγαπημένο μου ρουζ!


Και συνεχίζουμε πάλι με την Avon! Και αυτά τα ρουζ είναι καινούρια! Είναι της σειράς color trend! Το πρώτο είναι ένα πολύ γλυκό ροδακινί και το όνομα αυτού είναι flora! Το δεύτερο είναι ένα ζουμερό ροζ και το όνομα αυτού είναι hot pink! Νομίζω ότι αξίζει μια δοκιμή! Εμένα μου άρεσαν πολύ!


Επίσης Avon! Το πρώτο είναι ένα ρουζ με λάμψη σε απόχρωση και ροζ και ροδακινί! Καταπληκτικό! Για μένα έγινε all time classic! Είναι στην απόχρωση Revitalized! Το δεύτερο είναι μια πούδρα λάμψης σε χρυσαφί τόνους! Επίσης έγινε αγαπημένο!Είναι στην απόχρωση Positively Luminous!


Και για το τέλος σας άφησα τις πέρλες λάμψης από την Avon, τις Dancefloor Diva! 'Ηταν σε συλλεκτική έκδοση δυστυχώς! Πλέον δεν μπορείτε να τις βρείτε. Δίνει απίστευτη λάμψη και θα το φοράω και το χειμώνα γιατί μου αρέσει πολύ η λάμψη στο κόκκαλο των ζυγωματικών!!


Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου για τους δυο αυτούς μήνες! Εσάς ποια είναι τα αγαπημένα σας??  Έχετε κάποιο από τα παραπάνω??

Σας φιλώ,
  Όλγα!

8 σχόλια:

  1. Χρησιμοποιώ και γω πολλά από αυτά και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!
    rixnontas1matia.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ πολυ ωραιο ποστ!αν και eimai avon girl,αρκετα απο τα προιοντα που εδειξες δεν τα εχω δοκιμαει ακομα και τωρα που ειδα τις καλες σου κριτικες,ανυπομονω να τα αποκτησω...ειδικα τα ρουζ colortrend+glow!thank you!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ώστε είσαι κι εσύ ένα avon girl??? τα ρουζ είναι τέλεια! τα χρώματα το κάτι άλλο! σου εύχομαι λοιπόν να τα δοκιμάσεις σύντομα! φιλάκια!!

      Διαγραφή
  3. ωραία αγαπημένα , εγω έχω τις bronze Πέρλες της avon και μου αρέσουν πολυ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εγώ τις έχω και τις δυο αποχρώσεις στις πέρλες!! επίσης πολύ καλές για το καλοκαίρι αλλά και για όλες τις εποχές για ''κοψίματα''!!! φιλάκια!!

      Διαγραφή
  4. Πανέμορφα! Λάτρεψα τα κραγιονάκια και τα ρουζ από Avon! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. thank you!! πιστεύω πως η golden rose έχει πολλά να μας δώσει ακόμη στο μακιγιάζ! λατρεμένη εταιρεία μαζί με την flormar!!

      Διαγραφή