Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Νέες αγορές Σεπτεμβρίου!!!



Καλησπέρα my beauties!!! Φθινοπώριασε ε?? Πώς είστε?? Σήμερα θα σας δείξω κάποια πραγματάκια που αγόρασα αυτές τις μέρες!


Αυτό είναι ένα αρωματάκι που αγόρασα από το κατάστημα Zara και το όνομα του αρώματος είναι Zara Nuit! Η τιμή του είναι μόνο 13 ευρώ και μιλάμε για 100ml eau de parfum! Λοιπόν το άρωμα είναι μεθυστικότατο! Είναι ανατολίτικο με νότες πούδρας! Πραγματικά δεν μπορώ να το περιγράψω! Επίσης έχει μεγάλη διάρκεια στην μυρωδιά όσον αφορά το δικό μου δέρμα! Μου άρεσε πάρα πολύ! Σίγουρα όταν κατέβω κέντρο και το βρω θα το ξαναπάρω!!!


Επόμενη αγορά είναι η παραπάνω κρέμα σώματος από το Sephora! Η τιμή της είναι στα 10,90! Δεν την λές και οικονομική αλλά μιας και το άρωμα της μου άρεσε την αγόρασα! Η μυρωδιά της είναι σχεδόν ίδια με το άρωμα J'adore του Christian Dior! Είναι αρκετά ενυδατική και το άρωμα της έχει ικανοποιητική διάρκεια! Η ποσότητα είναι στα 190 ml ούτε καν 200! Τελοσπάντων...


Την παραπάνω κρέμα την αγόρασα από περιέργεια για να δοκιμάσω την διάρκεια της μυρωδιάς αλλά και την ενυδάτωση που προσφέρει! Συγκεκριμένα την μύρισα σε μια φίλη μου την Φωτεινή και μου άρεσε! Ως γνωστόν μην δω κάτι σε άλλον αμέσως να το πάρω κι εγώ! Είναι όμως μια πολύ πετυχημένη και οικονομική αγορά! Λοιπόν περιέχει βιταμίνη Ε και έλαιο αβοκάντου, ενυδατώνει πάρα πολύ την επιδερμίδα και έχει πολύ ωραία μυρωδιά που έχει διάρκεια! Την αγόρασα από το super market ''μασούτης'' και από ότι θυμάμαι πρέπει να κόστισε γύρω στα 4 ευρώ και περιέχει 300 ml!


Αυτά είναι τα δυο νέα ρουζάκια από την εταιρεία essence! Είναι οι αποχρώσεις 50 sweetheart kai 60 life's a cherry! Η δεύτερη έγινε η αγαπημένη μου απόχρωση! Η πρώτη απόχρωση είναι ένα πολύ ελαφρύ ροζ! Δεν τρελάθηκα κιόλας! Η δεύτερη όμως είναι ένα έντονο ροζ, απίστευτο! Έγινε έρωτας πλέον! Αυτό φοράω από την μέρα που το αγόρασα!


Αυτά είναι τα νέα μου μολυβάκια χειλιών! Είμαι ξετρελαμένη μαζί τους! Είναι της εταιρείας Biolife! Οφείλω να ομολογήσω πως δυο από αυτές τις αποχρώσεις τις είδα στο κανάλι της Αναστασίας Καλεμκερίδου στο funtabuloustk! Πρόκειται για τις δυο πρώτες αποχρώσεις το νούμερο 521 Lotus Pink και το νούμερο 520 Deep Coral! Εντάξει λόγια δεν υπάρχουν! Ένα έντονο φούξια και ένα υπέροχο κοραλί! Και μολονότι μπήκε το φθινόπωρο εγώ θα συνεχίσω να φοράω τέτοια χρώματα! Τα επόμενα δυο μολυβάκια είναι επίσης της ίδιας εταιρείας και είναι οι αποχρώσεις 27 Red Passion και 22 Natural Pink! Επίσης καταπληκτικές! Είναι πολύ μαλακά μολύβια που μπορούν να φορεθούν και από μόνα τους σαν κραγιόν!

Αυτές λοιπόν ήταν οι τελευταίες μου αγορές! Εσείς δοκιμάσατε κάτι από αυτά για να μου πείτε την δική σας άποψη???

Σας φιλώ,
  Όλγα!

20 σχόλια:

  1. Γιατί με βάζετε σε πειρασμούς?! >:Ο
    Με γεια!Όλα υπέροχα,αλλά ειδικά τα μολυβάκια από biolife..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχχα μικρή μου! σε βάζουμε σε πειρασμούς ε??? τελικά είμαστε τρελαμένες με τα καλλυντικά!! κάτι πρέπει να κάνουμε!! φιλάκια!!

      Διαγραφή
  2. Mε έχεις ιντριγκάρει με το άρωμα από τα zara, 'Ολγα μου! Με γεια όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μεγειάαααααα!!!!ολα είναι πολύ ομορφα!
    Και τώρα εννοείται πρέπει να μυρίσω το άρωμα από Zara..γενικά εχει ωραία αρώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ααααχ τι όμορφα πράγματα!!!με γεια!!και εγώ πάω βουρ για το άρωμα χαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με γεια! Μου άρεσαν ΠΑΡΑ πολύ τα ρουζάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα μάτια μου έβγαλαν καρδούλες,με γεια σου,μου αρεσαν ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχχαχα βρε Θεοδότα!!! σε ευχαριστώ πολύ!! φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  7. Μετά την επιτυχημένη παρουσία του στο show της Diane Von Furstenberg μπορείς Ολγα μου άνετα να συνεχίσεις να φοράς φουξ στα χειλάκια σου , ειναι must και για το χειμώνα..ρίξε μια ματιά στο σχετικό άρθρο: http://parfum-color.blogspot.gr/2013/09/makeup-trends-20132014.html ;-*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εντάξει τότε!! είμαι εντός μόδας!!! έρχομαι και σε σένα1!

      Διαγραφή
  8. Έχεις βραβείο.....http://beautytipswithligeri.blogspot.gr/2013/11/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή