Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

New Peggy Sage Coffret Maquillage!!!



Καλημέρααααα!!!!!! Πώς είμαστε σήμερα?? Μα τι αέρας είναι αυτός που έχει?? Άντε να μπούμε σιγά σιγά σε πιο χειμωνιάτικη διάθεση!! Σήμερα θέλω να σας δείξω κάποιες κασετίνες μακιγιάζ από την εταιρεία Peggy Sage! Είναι limited edition και συνήθως κυκλοφορούν για την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων εορτών! Φυσικά στα καταστήματα τους κυκλοφορούν από τώρα μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων! Και όπως καταλαβαίνετε μόλις βγήκαν έτρεξα για να τις προλάβω! Στην Θεσσαλονίκη το κατάστημα που μπορείτε να τις βρείτε είναι στην οδό Τσιμισκή 15 ακριβώς δίπλα από το Goody's της Οδού Βενιζέλου!

Να ζητήσω συγνώμη για τις φωτογραφίες γιατί η φωτογραφική μου μου μηχανή δεν είναι και τελευταίας τεχνολογίας! Ακόμη δεν εδέησα να αγοράσω μια της προκοπής!

(Α)

(Β)

(Γ)

(Δ)

(Ε)

Αυτές λοιπόν είναι οι περιβόητες παλέττες μακιγιάζ της Peggy Sage! Ποιοτικά γνωρίζετε όσες έχετε χρησιμοποιήσει ότι πρόκειται για επαγγελματικά προ'ι'όντα! Έχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος, πολύ καλή διάρκεια και οι συγκεκριμένες παλέττες καλύπτουν όλες τις χρωματικές επιλογές διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα χρωμάτων! Φυσικά μπορείτε να κάνετε μίξεις χρωμάτων και να βγάλετε και άλλα χρώματα!

Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω την μαμά μου διότι χωρίς την δική της οικονομική συμβολή δεν θα τις αγόραζα! Ευτυχώς μου τις έκανε δώρο διότι αυτή την περίοδο είμαι από καλλυντικά πλήρης και από λεφτά μπατίρης!!!

Φιλάκια πολλά,
    Όλγα!!!

11 σχόλια:

  1. Ολγάκι μου πολύ ενδιαφέρον δωράκι....να το χαρείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυγερήηηηηη καλημέρα!!!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!! Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  2. Με γεια! Θα είναι τέλεια για όσες φοράνε χρώματα στα μάτια και όχι μόνο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όμορφες!με γεια !
    Τσιμισκή ε? μμμμ:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάρα πολύ όμορφες όλες οι παλέττες!Να τα χαρείς!

    http://beautyandmakeup-marw86makeup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είναι πολύ η μαμά μου!! ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή