Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Cleria by Pharmasept!!!





Καλημέρα σε όλους!!! Πώς είμαστε?? Εγώ δυστυχώς για ακόμη μια φορά είμαι με πονόλαιμο και βουλωμένη μύτη... Δεν πειράζει όμως αυτά έχει ο καιρός όταν αρχίζει να κρυώνει!!
Σήμερα θα σας μιλήσω για μια σειρά περιποίησης της επιδερμίδας την Cleria από την εταιρεία Pharmasept! Προ καιρού η εταιρεία μου έστειλε κάποια δειγματάκια για δοκιμή και την ευχαριστώ πάρα πολύ!
Η εταιρεία Pharmasept βρίσκεται στην Αθήνα στην οδό Λ.Χατζηκυριακού 141 στον Πειραιά και μπορείτε να την βρείτε στο site της  το οποίο είναι www.pharmasept.gr!
Πάμε λοιπόν να δούμε τα προ'ι'όντα της!


Το πρώτο προ'ι'όν είναι η η 24ωρη κρέμα προσώπου πολλαπλής δράσης για όλες τις επιδερμίδες! Περιέχει υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη C και λάδι ιπποφαές! Πρόκειται για μια κρέμα προσώπου για εντατική ενυδάτωση, αύξηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας και προσφέρει επίσης αντιοξειδωτική προστασία! Τα ενυδατικά συστατικά δεσμεύουν την υγρασία και επαναφέρουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας ενώ οι αντιοξειδωτικοί παράγοντες προστατεύουν τα επιδερμικά κύτταρα από την πρόωρη γήρανση! Το υαλουρονικό οξύ βοηθάει πολύ στην ενυδάτωση και την ελαστικότητα της επιδερμίδας! Το ιπποφαές προστατεύει από την πρόωρη γήρανση ενώ η βιταμίνη C ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και αποτρέπει την δημιουργία κηλίδων! Επίσης το εκχύλισμα αλλαντο'ί'νης και aloe vera προσφέρουν μια καταπραυντική δράση! Κατά την γνώμη πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή ενυδατική κρέμα η οποία έχει προστεθεί στα πλάνα των αγορών μου!


Το δεύτερο προ'ι'όν είναι το gel καθαρισμού προσώπου καθημερινής χρήσης για μικτές-λιπαρές επιδερμίδες! Το συγκεκριμένο δειγματάκι δεν το δοκίμασα διότι η δική μου επιδερμίδα είναι ξηρή! Το έδωσα για δοκιμή όπως σε μια φίλη μου που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της δικής της επιδερμίδας και μου είπε την άποψη της! Καταρχήν της άρεσε πολύ γιατί δεν είναι δυνατό καθαριστικό! Καθαρίζει πολύ απαλά την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει! Επίσης αφαιρεί και το μακιγιάζ! Από όσον διάβασα για το συγκεκριμένο καθαριστικό καταπραΰνει τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες, ρυθμίζει την λιπαρότητα και προλαμβάνει σπυράκια και μαύρα στίγματα! Περιέχει πρόπολη, aloe vera και canadian willow herb που ανακουφίζουν τους ερεθισμούς! Επίσης το αιθέριο έλαιο θυμαριού και το tea tree oil προσφέρουν αντιοξειδωτική δράση!



Τελευταίο προ'ι'όν είναι το απολεπιστικό προσώπου και σώματος! Η σύνθεση του ανοίγει τους πόρους του δέρματος και το καθαρίζει σε βάθος χωρίς να το ξηραίνει ή να το ερεθίζει! Επίσης προλαμβάνει την περίσσεια λιπαρότητα και προλαμβάνει σπυράκια και μαύρα στίγματα! Περιέχει πρόπολη, aloe vera και canadian williw herb που ανακουφίζουν από ερεθισμούς ή κοκκινίλες! Ακόμη περιέχει προβιταμίνη Β5 και αλλαντο'ί'νη! Με αιθέριο έλαιο θυμαριού και tea tree oil προσφέρει αντιοξειδωτική δράση! Θεωρώ ότι είναι ένα από τα καλύτερα απολεπιστικά τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα! Αμέσως μόλις το χρησιμοποιήσετε, κάνετε μασάζ και ξεπλυθείτε η επιδερμίδα είναι τόσο μα τόσο απαλή που δεν χορταίνετε να την χαϊδεύετε! Μπήκε επίσης στα πλάνα των αγορών μου!

Αυτά λοιπόν από εμένα! Θα ήθελα να ευχαριστήσω ακόμη μια φορά την Pharmasept για την προσφορά των δειγμάτων της καθώς και την ευκαιρία που μου έδωσε να δοκιμάσω τα προ'ι'όντα της!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω?? Αν ναι περιμένω και την δική σας άποψη!!

Φιλάκια,
 Όλγα!!!

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα!! Ενδιαφέροντα ακούγονται αν και δεν την είχα ακούσει ξανά την εταιρεία... Ειδικά το gel που αφαιρεί και το μακιγιάζ πρέπει να είναι πολύ καλό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου άρεσαν πάρα πολύ!! Ευκαιρία να τα δοκιμάσεις κι εσύ!! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή