Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Αγαπημένα για τον μήνα Ιανουάριο 2014!!!


Καλησπέρα αγαπημένες μου!!! Πώς είστε?? Μετά από μια μεγάλη αποχή επιτέλους βρήκα χρόνο να γράψω!! Πραγματικά δεν προλαβαίνω τίποτα να κάνω με την δουλειά! Σήμερα είπα πως δεν πάει άλλο πρέπει να βρω έστω και μια ώρα για να την αφιερώσω σε εσάς! Θα σας δείξω τα αγαπημένα μου για τον Ιανουάριο! Μπορώ να πω πως πρόκειται για έναν μήνα με πολλά νέα προ'ι'όντα στα ράφια μου! Σήμερα όμως θα σας δείξω αυτά που χρησιμοποίησα πιο πολύ!


Ξεκινώ με τα νέα κραγιονάκια της Golden Rose!!! Εντάξει τι να πω τώρα?? Έρωτας με την πρώτη δοκιμή!Τα νούμερα που έχω βάλει κατά σειρά στην φωτογραφία είναι τα εξής: 13, 14, 06, 17, 16, 19, 02 και 03! Η σειρά φέρει την ονομασία Velvet Matte Lipstick! Όπως καταλάβατε δεν κατάφερα να βρω όλα τα χρώματα της σειράς γιατί εξαφανίστηκαν από τα ράφια πριν καν φτάσουν εκεί! Έχουν απίστευτη διάρκεια, έντονο και πλούσιο χρώμα και δεν ξηραίνουν τα χείλη! Είναι πολύ οικονομικά, κοστίζουν μόνο 4 ευρώ το καθένα! Επίσης θα έμπαινα στον πειρασμό να τα κατατάξω στην ίδια κατηγορία ποιοτικά με αυτά της Seventeen! Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο γιατί απλά μια μόνο δοκιμή θα σας κάνει φανατικές θαυμάστριες τους!!!


New product in stores!!! Πρόκειται για το εντελώς καινούριο νεράκι καθαρισμού της Garnier στην οικονομική συσκευασία των 400 ml και στην απίστευτη τιμή των περίπου 6 ευρώ! Μόλις μπήκε στο ράφι το ''βούτηξα'' με την πρώτη! Μου άρεσε πάρα πολύ! Καθαρίζει πολύ καλά την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει υπολείμματα μακιγιάζ στο πρόσωπο! Πολύ άνετο για την επιδερμίδα, ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες! Καθαρίζει πρόσωπο, μάτια και χείλη χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, λογικά θα παίξει και προσφορά σύντομα εφόσον είναι νέο προ'ι'όν!!!



Τέλος θα ''πάρουμε μύτη'' τις αγαπημένες μου μυρωδιές για τον Ιανουάριο! Λοιπόν πρώτο και καλύτερο είναι το fragrance mist της Victoria's Secret! Είναι το sensual blush, μια μυρωδιά λουλουδάτη αλλά συγχρόνως και ανατολίτικη! Το φοράω μετά το μπάνιο μου σε όλο το σώμα ακόμη και τα μαλλιά! Περιέχει aloe vera και χαμομήλι! Θα το βρείτε δυστυχώς μόνο σε αεροδρόμια. Εγώ το πήρα από ένα αυθημερόν ταξίδι μου στην Αθήνα στο Ελ. Βενιζέλος! Αύριο όμως που ξαναπάω Αθήνα για λίγες μέρες θα εμπλουτίσω την συλλογή μου και άλλες μυρωδιές γιατί μου άρεσαν πολύ!  Η συσκευασία περιέχει 250 ml και κοστίζει 16,50 ευρώ!
Επόμενα αρώματα είναι το γνωστό σε όλες μας white musk από το body shop! Είναι πολύ απαλό άρωμα για καθημερινή χρήση! Τώρα τελευταία ήταν και σε προσφορά αν θυμάμαι καλά τα 30 ml στα 10,50 ευρώ! Δίπλα είναι το αφρολουτράκι moringa επίσης της body shop! Το έχω μέσα στην τσάντα μου πάντα για να πλένω τα χέρια μου όταν βρίσκομαι εκτός σπιτιού!
Τέλος πήρα τελευταία ένα αρωματάκι από Zara με την ονομασία Zara Femme! Εντάξει κάθε φορά αυτά τα αρώματα με καταπλήσουν! Έχουν πολύ ωραίες μυρωδιές! Το συγκεκριμένο έχει έχει μια άκρως θηλυκή μυρωδιά και το φοράω συνέχεια!!!

Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου κορίτσια!! Εσείς έχετε κάτι από αυτά?? Αν ναι περιμένω την γνώμη σας!!!


Φιλάκια,
  Όλγα!

7 σχόλια:

  1. υπεροχα όλα!!! θελω και εγω να δοκιμασω συντομα τα matte κραγιον της GR φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αααχ ποσο σε καταλαβαινω. απο τοτε που πηρα αυτο το mist της Victoria Secret έχει μπει στην καρδιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χμμ αυτό το νεράκι ντεμακιγιάζ πρέπει να το δοκιμάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to afroloytro body shop einai yperoxo to exw dokimasei.!!
    http://royalbreaks.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαιρετικό post..μου αρέσει όπως γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή