Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Αγαπημένα Αυγούστου 2014!!!


Συννεφιασμένη Κυριακή σήμερα αλλά εγώ από πείσμα θα βάλω χρώμα στη μέρα! Είμαστε όλοι καλά?? Εύχομαι επισήμως καλό χειμώνα! Μας τα χάλασε ο Σεπτέμβρης! Είχα βλέψεις για θαλασσινά μπανάκια αλλά όταν οι άνθρωποι κάνουν όνειρα ο καλός Θεούλης γελά από ψηλά!
Σήμερα θα σας δείξω τα αγαπημένα μου για τον μήνα Αύγουστο! Τώρα θα ξεκινήσουν οι νέοι κατάλογοι με τα φθινοπωρινά-χειμερινά χρώματα και αρώματα οπότε αναμένεται να γίνει ολοκαύτωμα! Ξεκινάμε??


Ξεκινάω με σώμα! Κλασσικά πραγματάκια για καθαρισμό, ενυδάτωση και φρεσκάρισμα σώματος! Αυτόν τον μήνα χρησιμοποίησα πολύ το συγκεκριμένο αφρόλουτρο από την dove. Cream oil με ενυδατικά έλαια και nutrium moisture για extra ενυδάτωση! Καταπληκτική μυρωδιά! Το άλλο αφρόλουτρο είναι από την Perlier (ιταλικής προέλευσης ) στην μυρωδιά white musk! Μυρίζει απίστευτα musk και η μυρωδιά του κρατάει πάρα πολύ! Επίσης είναι πολύ ενυδατικό! Όσον αφορά την ενυδάτωση χρησιμοποίησα πάλι από την dove την κρέμα σώματος σε βαζάκι με άρωμα shea butter and warm vanilla! Τα λόγια είναι περιττά! Απίστευτη ενυδάτωση και μυρωδιά! Η υφή της είναι βουτυρένια και την θεωρώ βάλσαμο μετά την αποτρίχωση με κερί! Η επιδερμίδα γίνεται βελούδινη! Μακάρι να βγει σε body butter και η μυρωδιά με την καρύδα και το φιστίκι όπως υπάρχει σε αφρόλουτρο και body lotion! Η πιο μικρή συσκευασία κρέμας dove είναι η κλασσική και την χρησιμοποίησα πολύ για την ενυδάτωση των χεριών μου! Τέλος για το σώμα έχω δυο αποσμητικά από την Fa τα οποία είναι και τα καινούρια της! Το πρώτο με το κόκκινο λουλουδάκι είναι με μυρωδιά poppy & bluebell και το άλλο είναι με μυρωδιά magnolia & neroli! Οι μυρωδιές είναι το κάτι άλλο! Δοκιμάστε τα αμέσως και θα με θυμηθείτε! Καθαρή φρεσκάδα! Θα μοσχοβολάτε!


Περνάμε στην περιποίηση προσώπου! Η νέα μου αντηλιακή κρέμα για το πρόσωπο από την Roc η Soleil Protection Velvet Moisture με SPF 50! Περιέχει υαλουρονικό οξύ, ένα ισχυρό ενυδατικό μόριο που βοηθάει την επιδερμίδα να συγκρατήσει το νερό που χρειάζεται για να ενυδατωθεί! Δεν έχει λιπαρή υφή, απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια! Αντίστοιχα στην ενυδάτωση παρέμεινα στην ίδια εταιρεία! Χρησιμοποίησα την 24ωρη ενυδατική κρέμα για ξηρά δέρματα, την Hydra+. Απορροφάται πολύ εύκολα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Τέλος χρησιμοποίησα και την κρεμούλα της Biotherm η οποία με εξέπληξε ευχάριστα μπορώ να πω γιατί την συγκεκριμένη εταιρεία δεν την είχα και στις προτιμήσεις μου, όχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο απλά δεν έτυχε να είναι στις προτεραιότητες μου! Πρόκειται για την Aquasource. Είναι ένα ζελ εμποτισμού 48ωρης ενυδάτωσης που περιέχει plancton thermal, δηλαδή ιαματικό πλαγκτόν από την θάλασσα με αποτέλεσμα να κρατάει στα επιδερμικά κύτταρα μεγάλη ποσότητα νερού ώστε να δίνει πολύωρη ενυδάτωση!


Περνάμε στα προϊόντα μακιγιάζ!Η παλετίτσα είναι ένα νέο απόκτημα από τα αγαπημένα μου Sephora! Περιέχει 6 σκιές, οι τρεις είναι για natural look και οι άλλες τρεις για smokey look! Επίσης έχει και ένα μολυβάκι για τα μάτια σε καφέ απόχρωση! Τα κραγιόν όπως τα βλέπετε με την σειρά είναι το 730 Flushed Fuchsia από την Max Factor, το Lip Stylo no 15 από τα Sephora και το Matt Lasting Lip Color no16 από την Radiant! Τα ρουζάκια είναι από την εταιρεία Catrice στις αποχρώσεις 030 Love and Peach και 040 Think Pink! Η σκιά είναι για smokey look από τα Sephora  στην απόχρωση Queen for a day no56! Δείτε και φώτο!



Για το τέλος άφησα το αγαπημένο μου κομμάτι που είναι τα αρώματα!!!


Όπως θα δείτε κάποια δεν πρόλαβαν καν να βγάλουν τον μήνα γιατί τα τελείωσα! Εντελώς ασύμφορη μπορώ να πω διότι όλη μέρα ψεκάζομαι!!! Το πρώτο είναι από την Prada το Infusion Iris! ένα άρωμα που μοσχομυρίζει πούδρα! Λατρεμένο και μπαίνει στη λίστα για επαναλαμβανόμενη αγορά! Το επόμενο επίσης τελειωμένο είναι το Si του οίκου Giorgio Armani! Εντάξει όσοι το έχουν μυρίσει καταλαβαίνουν και όσοι δεν το έχουν μυρίσει να το μυρίσουν για να καταλάβουν τι εννοώ!!! Επόμενο είναι από τον Yves Saint Laurent το Opiun Vapeurs! Επίσης πουδρένιο! Πολύ ιδιαίτερο άρωμα! Και για τα πρωινά μετά το ντους μου συνήθως φορούσα το Beauty από τον Calvin Klein! Άρωμα καθαριότητας!!!

Αυτά ήτανε τα δικά μου αγαπημένα!! Τα δικά σας?? Θα ήθελα να ακούσω και την δική σας άποψη αν έχετε κάτι από αυτά!!!

Σας φιλώ,
 Όλγα!!!

11 σχόλια:

  1. με βαζεις σε πειρασμό με το Prada Infusion Iris,το οποίο δεν εχω δοκιμάσει ακομη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ένα άρωμα καθαρά πουδρένιο! Μυρίζει πολύ όμορφα!!!

      Διαγραφή
  2. Kalo fthinoporo, Olga! (sorry gia ta greeklish, provlima me ta xp). Thelo na dokimaso kati apo ROC giati den exei tyxei mexri tora kai xairomai pou les oti sou aresan ta proionta. To aroma SI einai poly ksexoristo alla gia mena to vrisko ligo vary, einai thema goustou, polla filia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό φθινόπωρο και σε σένα καλό μου! Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την Roc! Να την δοκιμάσεις!! Φιλιά!!

      Διαγραφή
  3. Η Biotherm που μας έδειξες είναι από τις αγαπημένες μου ενυδατικές...τόσο όμορφη, ελαφριά υφή που έχει πώς να μην την αγαπάς;
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δεν το περίμενα ότι θα ήταν τόσο ανάλαφρη κρεμούλα!! Πάρα πολύ καλή για κάτω από το μακιγιάζ γιατί απορροφάται αμέσως! χχχχ

      Διαγραφή
  4. Αχ το Si τι άρωμα Θεέ μου!! Το μπουκάλι δεν πρόλαβε ούτε μήνα να κλείσει!! Με βόλεψαν τα Roc δεν έχω παράπονο! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχ είναι όλα υπέροχα!!!καλό φθινόπωρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή