Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Αγαπημένα Νοεμβρίου 2014!!!


Να 'μαστε και πάλι με τα αγαπημένα του τρέχοντος μηνός!!! Νωρίς βέβαια αλλά έχω ελεύθερο χρόνο και είπα να τον εκμεταλλευτώ! Να ξεκινήσουμε λοιπόν...






Αυτά είναι δυο από τα αρώματα που φόρεσα μέσα στο μήνα καθώς φυσικά και με τα zoniou που σας έδειξα στην προηγούμενη ανάρτηση μου! Το πρώτο είναι το l'eau the one από d&g! Είναι η πιο ελαφριά έκδοση από την κλασσική the one! Πολύ ωραίο άρωμα κυρίως για πρωινές ώρες! Το δεύτερο είναι το musc της σειράς priorities της sephora! Είναι θεωρώ το καλύτερο άρωμα musc που κυκλοφορεί! Διαρκεί απίστευτα και είναι πάρα πολύ οικονομικό! Κοστίζει νομίζω 15 ευρώ αλλά το είχα πετύχει στο 1+1 δώρο οπότε με 15 ευρώ πήρα δυο! Επίσης είναι στα 100 ml!!! Αυτά με τις μυρωδάτες επιλογές του μήνα!!!




Όσον αφορά την καθαριότητα και την ενυδάτωση της επιδερμίδας μου χρησιμοποίησα το αφρόλουτρο και το body butter της sephora! Είχα πετύχει μια προσφορά πριν κανένα μήνα όπου είχε σε κουτί το αφρόλουτρο, το body butter και ένα τούλινο σφουγγάρι! Από 25 ευρώ έβγαινε στα 8 η συσκευασία και πήρα δυο κουτιά! Αυτή είναι η δεύτερη συσκευασία γι'αυτό και βλέπεται το αφρόλουτρο καινούριο! Το κουτί φέρει την ονομασία Happy body box! Το αφρόλουτρο είναι 400 ml με αντλία, περιέχει HydroSenn+ ώστε η ενυδάτωση να διαρκεί για ώρες, επίσης εκχύλισμα Goji berries για τόνωση του σώματος! Το άρωμα του δίνει έντονη φρεσκάδα! Το super supreme body butter περιέχει 200 ml και είναι υπέρ ενυδατικό! Περιέχει shea butter και αφήνει την επιδερμίδα πραγματικά βελούδινη! Θεωρώ ότι είναι ένα προ'ι'όν που αξίζει πραγματικά τα λεφτά του!









Σκιούλες από golden rose!!! Είναι σε τετραπλή παλέττα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στεγνές και υγρές! Υγρές έχουν τρομερό αποτέλεσμα! Η πρώτη είναι το νούμερο 2 σε αποχρώσεις μαύρο-γκρι, η δεύτερη είναι το νούμερο 5 σε αποχρώσεις του πράσινου, η τρίτη είναι το νούμερο 4 σε αποχρώσεις καφέ-χρυσό και η τελευταία είναι το νούμερο 7 σε αποχρώσεις ροζ-καφέ! Μου άρεσαν πολύ, έχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος και διάρκεια! Επίσης δουλεύονται εύκολα!




Συνεχίζουμε με golden rose και στα μαγουλάκια!!! Το συγκεκριμένο ρουζ είναι σε πέρλες και δίνει ένα απίστευτο ροζ χρώμα! Είναι στην απόχρωση 3! Είναι πολύ μαλακό ρουζ στην υφή και επίσης δουλεύεται πολύ εύκολα! Όπως θα ξέρετε οι πέρλες ξεχνούν να τελειώσουν! Θα τις έχετε για πολύ πολύ καιρό!!!






Πάμε στα χειλάκια!!! Εδώ έχω τρία κραγιόν-μολύβια της maybelline της σειράς colordrama, ένα της erre due και ένα της max factor! Και τα πέντε έχουν πάρα πολύ καλή απόδοση χρώματος, και πλούσιο και έντονο χρώμα, δεν ξηραίνουν τα χείλια!!! Κατά σειρά τα χρώματα είναι 150 fuchsia desire (maybelline), 420 in with coral(maybelline), 410 fab orange(maybelline), 203 (erre due), 35 passinate red (max factor)!!!!




 Για το τέλος αφήσαμε τα νυχάκια!!! Όλα τα βερνίκια από flormar!!! Αποχρώσεις του φούξια, μοβ, μπορντό και κόκκινο!!! Κατά σειρά είναι τα νούμερα 409, 406, 129, 13 (supershine), M109 (supermatte) και αυτό που ξεκουράζεται είναι το 432!!! Έχουν πολύ καλή διάρκεια και πολύ καλή απόδοση χρώματος!!

Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα για το μήνα που διανύουμε!!! Τα δικά σας???

Σας φιλά,
 Όλγα!! 

2 σχόλια:

  1. πολύ ωραία όλα αλλά ξετρελάθηκα με τα κραγιον-μολύβια της Maybelline φαίνονται πολύ ωραία!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ καλά!! Ειδικά και για την τιμή τους!! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή