Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Zoniou everlasting essence...Θα κρατήσει χρόνια αυτή η κολόνια!!!






Γειά σας ομορφιές μου!! Είστε όλοι καλά?? Σήμερα σας έχω ετοιμάσει ένα post άκρως μυρωδάτο!!! Λοιπόν πριν μια εβδομάδα αγόρασα δυο αρώματα επώνυμα! Το ένα είναι το First από Van Cleef & Arpels και το άλλο το Spellbound της Estee Lauder! Μου κόστισαν περίπου 160 ευρώ! Πάντα αγόραζα επώνυμα αρώματα και για κάποιο λόγο πάντα μου άρεσαν τα all time classics, συνήθως βαριά για κάποιους! Όταν διάβαζα και άκουγα για τα αρώματα τύπου έλεγα μέσα μου ''τι αρώματα τώρα είναι αυτά??'' και θεωρούσα ότι η μυρωδιά τους θα είναι χάλια... Πέρσι έκανα μια απόπειρα και προμηθεύτηκα από ένα αρωματοπωλείο της πόλης μου ένα μπουκαλάκι με άρωμα τύπου la vie est belle της Lancome και επιβεβαιώθηκα γι'αυτό που πίστευα.. Πραγματικά μύριζε σαν λιβάνι και αμέσως πήγε στον κάδο των σκουπιδιών.. Ψάχνοντας στο internet βρήκε τυχαία το κατάστημα zoniou το οποίο φτιάχνει αρώματα τύπου! Άντε λέω αφού κατέβηκα στο κέντρο και πήρα τα δυο αρώματα που σας προείπα ας πάω και στη zoniou να μου φτιάξει ακριβώς τα ίδια για να δώσω ακόμη μια ευκαιρία μπας και αναθεωρήσω την άποψη μου γι'αυτά!

Πάω στο κατάστημα το οποίο βρίσκεται στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ 9 & Βεροίας Θεσσαλονίκη! Σαν κατάστημα με κέρδισε αμέσως! Ένιωσα ότι βρίσκομαι μέσα σε ένα ακριβό αρωματοπωλείο της Γαλλίας! Δοκιμάζω τα εν λόγω αρώματα και προς μεγάλη μου έκπληξη μύριζαν αν όχι 100% το ίδιο σίγουρο μύριζαν 1000%!!! Έπαθα την πλάκα μου! Γυρίζω σπίτι κάνω μπάνιο και τα φορώ! Μέχρι την επόμενη μέρα μύριζα! Όπως καταλαβαίνετε έκλαψα τα 160 ευρώ που έδωσα... Έκτοτε πήγα ακόμη μια φορά και πήρα και άλλα τρία αρώματα που τα έχω και αυτά σε γνήσια και επιβεβαιώθηκα για ακόμη μια φορά!! Είναι 1000% ίδια!! Τα υπόλοιπα τρία είναι το Modern Muse της Estee Lauder, το My Burberry του Burberry και το πολυαγαπημένο μου που σας έδειξα ακριβώς στο προηγούμενο μου post το Giorgio Beverly Hills!!!








Ας μπούμε λίγο και στα πρακτικά! Το μπουκαλάκι είναι δικό τους ( δηλαδή δεν το πάτε για να το ξαναγεμίσουν ). Στο σφραγίζουν και δεν ξεβιδώνει. Μπορείς να το κάνεις όσο δυνατό θέλεις εσύ με την προσθήκη παραπάνω εσάνς η οποία χρεώνεται 0,50 ευρώ το 1 ml. Τα 30 ml κοστίζουν 7 ευρώ, τα 50 ml 10 ευρώ και τα 100 ml 15-17 ευρώ!! Σου φτιάχνουν μια πολύ ωραία συσκευασία σε χάρτινη σακούλα δώρου ( εμένα με κέρδισε αυτό )! έχει απίστευτη γκάμα αρωμάτων τα οποία μπορείτε να βρείτε και στο site τους στο www.zoniou. gr



Εδώ είναι και κάποιες φωτογραφίες για να πάρετε μια εικόνα του καταστήματος!
Τις φωτογραφίες τις έχει πάρει από το internet..





Λοιπόν εγώ έχω γίνει πιστή πελάτισσα τους πλέον και έχω κάνει μια λίστα με περίπου 40 αρώματα που θέλω να πάρω! Wish list δηλαδή!!
Εσείς το γνωρίζετε το κατάστημα?? Αν ναι θα ήθελα πολύ να ακούσω και την δική σας γνώμη!!

Σας φιλώ,
  Όλγα!

4 σχόλια:

  1. το μαγαζι το έχω δει κ από κοντά κ είναι όντως πανέμορφο!
    Αλλά ακόμα δεν έχω δοκιμάσει άρωμα για να δω την ποιότητά τους!
    Ωραία ανάρτηση πάντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δοκιμάσεις, έχουν απίστευτη ποιότητα!! Ούτε και γω το περίμενα αλλά έγινα πλέον πιστή πελάτισσα!!!

      Διαγραφή
  2. Εντάξει το μαγαζί φαίνεται απίστευτο. Εδώ και χρονια φοράω μόνο αρώματα τύπου και η αλήθεια είναι οτι εντάξει είμαι ευχαριστημένη αλλά οχι 100% γιαυτό ψάχνω το τέλειο. Θα το δοκιμάσω σίγουρα.
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα τα περισσότερα αρωματοπωλεία με αρώματα τύπου μου μυρίζουν λιβάνι... από αυτό το κατάστημα έχω πάθει την πλάκα μου! Την άλλη βδομάδα μάλλον θα κατέβω να πάρω και άλλο!

      Διαγραφή