Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Αγαπημένα Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2015!!! Α' Μέρος!!!


Καλησπέρα σε όλους!!! Καλό φθινόπωρο να έχουμε και επισήμως εφόσον χθες ήταν η πρώτη μέρα της φθινοπωρινής ισημερίας στο βόρειο ημισφαίριο όπου ανήκει και η Ελλάδα! Έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε φίλες και φίλοι μου λόγω διακοπών, λόγω γενικότερα πολλών καταστάσεων που μεσολάβησαν αυτούς τους μήνες!!! Να 'μαι πάλι εδώ για να μοιράζομαι την αγάπη μου για την ομορφιά μαζί σας!!! Τα αγαπημένα Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου θα τα ολοκληρώσω σε δυο μέρη! Σήμερα ξεκινώ το πρώτο...



Πρώτα πρώτα καθαριότητα....Δυο από τα αφρόλουτρα που χρησιμοποίησα αρκετά είναι του Κορρέ το ένα με άρωμα κίτρου και το άλλο με αμύγδαλο-κεράσι!! Οι μυρωδιές άκρως γαργαλιστικές και καλοκαιρινές! Μάλιστα στο φαρμακείο τα βρήκα 1+1 αλλά να μου πείτε σχεδόν πάντα είναι τώρα σε αυτή την προσφορά! Οι μυρωδιές του Κορρέ μου αρέσουν πολύ αλλά το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν κρατάνε πολύ όπως και οι κολόνιες του... Έπειτα σαμπουάν και λαδάκι μαλλιών από Orzene Μπύρας. Στα hondos ήταν επίσης 1+1 οπότε πήρα δυο σαμπουάν και δυο λαδάκια! Είναι για έντονη θρέψη και ενυδάτωση στα μαλλιά και έμεινα πολύ ικανοποιημένη! Η μυρωδιά απίστευτη!!!


Και φυσικά αγαπημένο άρωμα για το καλοκαίρι είναι το Hypnose από την Lancome!!! Το συγκεκριμένο άρωμα είναι η τρίτη φορά που το αγοράζω και πιστεύω ότι πάντα θα βρίσκεται ένα μπουκαλάκι στη συλλογή μου!!! I love it!!!




Χρώμα στα ματάκια??? Αγαπημένες σκιές είναι η παλετίτσα από την Nyx στο νούμερο TS42 casablanca, είναι τριπλή παλέτα με αποχρώσεις ασημί, ροζ κουφετί και ανθρακί...πολύ ωραίος συνδυασμός αρκεί να ντεγκραντάρετε καλά το ανθρακί! Μονή σκιά μεταλλιζέ από την essence στο νούμερο 03 frosted apple! Διπλή 3D σε ροδακινί καφέ πάλι από την essence στην απόχρωση 01 irresistiblefox-trott και η άλλη διπλή σε χρυσαφί και μπεζ στην απόχρωση irresistible vanilla latte!!! Τις φόρεσα αρκετά και μου άρεσαν πολύ!!!



Χρώμα, κοψίματα και λάμψεις... όλα σε ένα!!! Λοιπόν αυτά τα δυο μαγικά κουτάκια τα είχα αγοράσει από τα sephora αρχές του καλοκαιριού.. με βόλεψαν πάρα πολύ γιατί περιέχουν και ρουζ και bronzer και highlight μαζί. Πήρα και τις δυο αποχρώσεις που βγήκαν για να μπορώ να τα συνδυάζω ανάλογα με τα κραγιόν μου! Το πρώτο στην απόχρωση sultry και το δεύτερο στην απόχρωση sassy! Πάρα πολύ πρακτικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας!!!



 Μολυβάκια για ζωγραφιστά χειλάκια!!! Και τα επτά μολυβάκια είναι από την MD professionnel! Όπως ακριβώς τα βλέπετε με την σειρά είναι τα νούμερα L212, L223, L225, L213, L214, L205, L226. Από κάτω είναι και τα αντίστοιχα swatches!Πολύ πολύ όμορφα χρώματα, εξαιρετική απόδοση, βουτυρένια υφή και μεγάλη διάρκεια!!!



Και περνάω στα κραγιόν!Αυτά τα τέσσερα κραγιονάκια είναι από την Rapsodi και συγκεκριμένα από την εταιρεία Gabrini. Είναι καινούρια ματ χρώματα τα οποία στην αρχή δεν τα αγόραζα γιατί θεωρούσα ότι δεν είναι καλής ποιότητας αλλά μια μέρα λέω θα τα δοκιμάσω στο χέρι μου και βλέπουμε... τελικά τα είδα όλα και θα τα πάρω και τα άλλα τέσσερα χρώματα γιατί συνολικά είναι οκτώ! Καταπληκτική ποιότητα δεν το περίμενα...  Όπως τα βλέπετε τα νούμερα είναι 02,03,05,07!!!



Επόμενα ματ κραγιόν είναι της ελληνικής εταιρείας Grigi... Ωραία χρώματα, ωραία μυρωδιά αλλά μου αφήνουν σβολάκια στα χείλη μου... Θα τους δώσω και άλλη ευκαιρία γιατί πήρα και μολύβια τα οποία είναι καταπληκτικά...στο επόμενο μέρος θα σας μιλήσω για τα μολύβια! Τα νούμερα των κραγιόν είναι τα 12, 15, 16!!



Δύο κραγιόν από την Flormar, και τα δυο της σειράς Revolution στα νούμερα R09 και R14 αντίστοιχα!!!



Και για το τέλος άφησα το κραγιόν Deluxe Shine Stylo από την Flormar στο νούμερο 42 μώβ με glitter και το κραγιόν της Beauty Line στο νούμερο 5!!!

Τις επόμενες μέρες θα γράψω και το Β΄μέρος του post μου.. Εώς τότε θα περιμένω σχόλια δικά σας!!!

Σας φιλώ,
  Όλγα!

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!! Καλό φθινόπωρο και σε σένα κορίτσι μου!!

      Διαγραφή
  2. Αφού σου άρεσε το σαμπουάν και το λαδάκι της Orzene να δοκιμάσεις και το conditioner και τη μάσκα, είναι φανταστικά! ;) Τα μολυβάκια χειλιών της md professionnel έχουν πολύ όμορφα χρώματα! Φιλιά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα τα αγοράσω σίγουρα για να τα δοκιμάσω! Τα μολυβάκια είναι τέλεια, τώρα θα πάρω και τα χειμερινά χρώματα! Είναι και σχετικά οικονομικά στα 3,5 ευρώ! Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή