Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Αγαπημένα Οκτωβρίου και Νοεμβρίου 2015!!!


Καλησπέρα σε όλους!!! Είμαστε όλοι καλά?? Καλό μήνα εύχομαι και άκρως χριστουγεννιάτικο!!! Σήμερα θα σας δείξω τα αγαπημένα μου προϊόντα για τους δυο μήνες που μας πέρασαν!


Ξεκινώ με τα αρωματάκια που φόρεσα αρκετά και είναι τα παραπάνω... Το Valentino από τον οίκο Valentino, πολύ απαλό άρωμα και με βόλεψε για την διάρκεια της ημέρας. Για το βράδυ φορούσα εναλλάξ τα άλλα δυο αρώματα το Amor amor absolu της Cacharel και το Rare Amethyst από την Avon! Τα θεωρώ περισσότερο βραδινά αρώματα σε σχέση με το Valentino γιατί είναι πιο ''βαριά''. Το Valentino για μένα είναι πολύ πουδρώδες και άρωμα καθαριότητας ταυτόχρονα κάτι που μου αρέσει να μυρίζω την ημέρα. Για το βράδυ θέλω κάτι πιο μυστηριώδες!



Περνάμε στα κραγιόν... Και τα τέσσερα είναι από την εταιρεία lovie, ελληνική εταιρεία, και είναι από την σειρά matte στα αντίστοιχα νούμερα 207, 209,210 και 216! Πολύ ωραία κραγιόν με έντονη απόδοση χρώματος και διάρκεια! Θα ήθελα όμως η εταιρεία να βγάλει περισσότερες αποχρώσεις γιατί τα περισσότερα περιορίζονται σε κόκκινα και ροζ σκούρα!



Και άλλα δυο κραγιόν που τα αγόρασα για δοκιμή αλλά τελικά μου άρεσαν! Είναι από την Maybelline τα matte στις αποχρώσεις 950 και 975 αντίστοιχα! Βουτηρένια υφή, καλή διάρκεια αλλά δυστυχώς περιορίζονται μόνο σε 8 χρώματα στην Ελλάδα ενώ στο εξωτερικό νομίζω είναι 20 αποχρώσεις!


Πάμε στα ρουζάκια.... Τα συγκεκριμένα είναι από την εταιρεία Gabrini και είναι ρουζ terracotta και έχουν και λάμψη! Είναι τα νούμερα 33 και 32 αντίστοιχα! Τ α έχω λατρέψει και σίγουρα θα αγοράσω και τα άλλα χρώματα που έχει! Έχουν απίστευτη εφαρμογή και έντονη απόδοση χρώματος!


Οι πέρλες λάμψης από το περιοδικό Glitter του προηγούμενου μήνα! Καλές για καθημερινή χρήση αλλά ως εκεί... Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω γιατί δεν υπάρχει κάτι για να το σχολιάσω...


Τις συγκεκριμένες μάσκαρα τις χρησιμοποίησα πρώτη φορά και μπορώ να πω πως εντυπωσιάστηκα! Δεν περίμενα να είναι τόσο καλές! Είδα στο fb ότι κυκλοφόρησαν ως δώρο και σε κάποιο περιοδικό, αλλά εγώ τις αγόρασα από κατάστημα! Είναι από την εταιρεία Golden Rose! Τις προτείνω ανεπιφύλακτα διότι είναι πολύ πολύ οικονομικές και έχουν τέλειο αποτέλεσμα!!! 


 Αυτό είναι ένα σκληρυντικό νυχιών από την εταιρεία Mesauda! Το είχα αγοράσει καιρό πριν αλλά το βρήκα σε μια πρόσφατη εκκαθάριση καλλυντικών που έκανα..οπότε λέω ας κάνω μια δοκιμή! Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, όντως σκληραίνει τα νύχια, και ειδικά αυτές τις μέρες που είχα γενικά καθαριότητα μπορώ να πω ότι έκανε πολύ καλά την δουλειά του!!!


Κρέμα χεριών από την Vichy για πολύ πολύ έντονη ενυδάτωση!!! Nutriextra και για το σώμα και για τα χέρια!!! Την είχα πετύχει στο Hondos σε προσφορά 1+1 δώρο οπότε ήταν καλή αγορά!!!



Περνάμε στο πρόσωπο... Το πρώτο προϊόν είναι η magic blur της σειράς Revitalift από την εταιρεία L'oreal, αυτό το προϊόν εγώ το χρησιμοποίησα τελικά σαν primer πριν το μακιγιάζ. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω γιατί άλλο προορίζεται αλλά έκανα τέτοια χρήση λόγω του ότι έκανε λεία την επιδερμίδα. Τώρα αν είναι άλλη η δουλειά του δεν ξέρω... Ο ορός καλός και αυτός, προσφέρει θρέψη στην επιδερμίδα μου αλλά δεν είδα κάτι άλλο πιο δραστικό...ίσως και σε αυτό το προϊόν περίμενα κάτι άλλο... Τώρα θα μου πείτε γιατί τα πήρα τότε?? Τι να σας πω δεν ξέρω, ξέρω πάντως ότι μάλλον δεν θα τα ξαναπάρω...


Και τέλος τα αφρολουτράκια.. Το πρώτο είναι της εταιρείας Le petit marselliais με άρωμα αμύγδαλο, όταν το μυρίζω για να πω την αλήθεια με ταξιδεύει στα παιδικά μου χρόνια! Αγαπημένη μυρωδιά! Το δεύτερο είναι από την Palmolive  το Feel Passionate με λουλούδια και φρούτα του πάθους, πολύ μου άρεσε και αυτό....


Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα μου για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο!!!
Έχετε κάτι από αυτά?? Αν ναι θα ήθελα και την δική σας άποψη!

Σας φιλώ, 
 Όλγα!!!

2 σχόλια:

  1. Τα αφρόλουτρα απο Le Petit Marceillais είναι απο τα αγαπημένα μου. Απιστευτες μυρωδιες, να δοκιμάσεις οπωσδήποτε αυτό με το πορτοκάλι και το άλλο με τη βανίλια!!

    pinkdaisyloves.blogspot.com.cy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το δοκιμάσω σίγουρα γιατί το πορτοκάλι γενικά σαν μυρωδιά μου αρέσει και μένα!!!

      Διαγραφή