Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Αγαπημένα Απριλίου και Μα'ί'ου 2016 !!!


Καλησπέρα σε όλες και όλους!!! Πώς είστε? Τώρα καλοκαίριασε κιόλας οπότε θέλω να πιστεύω πως η διάθεση μας θα είναι καλή! Σήμερα επανέρχομαι με τα αγαπημένα δύο μηνών του Απριλίου και του Μα'ί'ου!!!




Ξεκινάω με την ενυδάτωση του προσώπου μου!!! Πρόκειται για την ενυδατική κρέμα και τις αμπούλες βαθειάς ενυδάτωσης από την Oriflame την Aqua Charge!!! Η ενυδατική κρέμα είναι με δείκτη προστασίας 15, είναι πολύ ενυδατική αλλά δεν αφήνει λιπαρότητα και απορροφάται πολύ γρήγορα!!! Οι αμπούλες βαθειάς ενυδάτωσης  είναι επίσης πολύ καλές και είναι εμπλουτισμένες με βιταμίνη C, το κουτάκι περιέχει 14 αμπούλες. Εγώ τις χρησιμοποιώ μόνο όταν νιώθω το δέρμα μου να χρειάζεται περαιτέρω ενυδάτωση!!!





Περνάω στην καθαριότητα και περιποίηση σώματος! Χρησιμοποίησα αρκετά τα παραπάνω προ'ι'όντα, στις φωτογραφίες είναι οι δεύτερες συσκευασίες που αγόρασα γιατί οι πρώτες τελείωσαν! Στην πρώτη φωτογραφία είναι κάποια προ'ι'όντα από την ίδια σειρά της εταιρείας Yves Rocher την Monoi de Tahiti δηλαδή γαρδένια Τα'ι'τής! Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν ήρθε ποτέ το αντίστοιχο Eau de Toilette...Το πρώτο προ'ι'όν είναι αφρόλουτρο και σαμπουάν μαζί, το δεύτερο είναι το λαδάκι γαρδένιας σε συσκευασία με spray ενώ το τρίτο προ'ι'όν είναι λαδάκι σε γυάλινο μπουκάλι το οποίο έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα λαδιού είναι πιο παχύρρευστο...Έχουν απίστευτη μυρωδιά γαρδένιας, τα λαδάκια είναι πολυχρηστικά δηλαδή το βάζω και για ενυδάτωση στα μαλλιά μου και στο σώμα και το αναμειγνύω στο σφουγγάρι μου μαζί με το αφρόλουτρο για ακόμη πιο έντονο άρωμα!!! Όταν λούζομαι με αυτό ή φοράω το λαδάκι όλοι με ρωτάν τι κολόνια φοράω! Πολύ καλά προ'ι'όντα!!1 Στην δεύτερη φωτογραφία είναι ακόμη ένα αφρόλουτρο που χρησιμοποίησα αρκετά το White Musk από την Felce Azzurra!! Πολύ ενυδατικό , πολύ ωραία μυρωδιά αλλά δυστυχώς η μυρωδιά του δεν κρατάει πολύ..το μόνο αρνητικό για μένα...




Ένα άρωμα που μου άρεσε πολύ είναι το Women's Collection Innocent White Lilac από την Oriflame και αυτό! Είναι σε Eau de Toilette στα 50 ml, έχει την υπέροχη μυρωδιά της λευκής πασχαλιάς αλλά το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν κρατάει πολύ η μυρωδιά του...




Πάμε στο πρόσωπο και ξεκινώ με δύο bronzer από την εταιρεία it style make up!!! Το πρώτο είναι το νούμερο 5 και το δεύτερο το νούμερο 6! Το πρώτο λίγο πορτοκαλίζει αλλά δεν έχω πρόβλημα με αυτό, το δεύτερο είναι καφέ με λίγο γκρι μέσα! Πολύ καλή απόδοση χρώματος, καλή διάρκεια και δουλεύονται πολύ εύκολα!




Περνάω στα ρουζ που χρησιμοποίησα και μου άρεσαν πολύ! Είναι από την εταιρεία NOTE και τα βρίσκετε στα καταστήματα Δάφνης που έχει επαγγελματικά προ'ι'όντα! Είναι terracotta ρουζ και ακριβώς με την σειρά είναι τα νούμερα 01,02 και 03! Πολύ οικονομικά και πολύ καλής ποιότητας!!




Highlighter για όοοοοοολες τις ώρες!!! Δύο πολύ αγαπημένα μου highlighter τον τελευταίο καιρό είναι η terracotta powder 01 της ΝΟΤΕ και η terracotta stardust 108 από την Golden Rose! Η πρώτη έχει πολύ βελούδινη υφή ενώ η δεύτερη είναι κυρίως shimmering highlighter δηλαδή αφήνει κόκκους glitter θα το ονόμαζα! Καταπληκτικά προ'ι'όντα και τα δύο!!!



Περνάμε στα μάτια! Για σκιές χρησιμοποίησα τις παραπάνω τις οποίες αγόρασα από την it style make up! Η πρώτη είναι της σειράς Amber στην απόχρωση 4, το ίδιο και η δεύτερη στην απόχρωση 6! Η τέταρτη είναι από την κλασσική σειρά και είναι με δύο χρώματα, πρόκειται για το νούμερο 4 και η τελευταία είναι σκιά με glitter στην απόχρωση επίσης 4! Καλή απόδοση και καλή διάρκεια!!!




Συνεχίζουμε με μάτια!!! Χρησιμοποίησα την μάσκαρα της Radiant την οποία κέρδισα σε ένα διαγωνισμό μαζί με κάποια άλλα προ'ι'όντα. Πρόκειται για την Magna Lash! Δίνει ικανοποιητικό όγκο και μήκος! Είναι μαύρη με έντονη χρωστική! Για eyeliner χρησιμοποίησα το Ink Liner από την Mesauda ένα εξαιρετικό eyeliner για μένα με απόλυτη ακρίβεια!! Και τέλος για concealer το νούμερο 2 από τα Sephora!!! Πολύ ωραία κάλυψη, δεν στεγνώνει το δέρμα, πολύ καλή διάρκεια!!





 Και τέλος περνάμε στα χείλη! Πέντε είναι τα αγαπημένα μου κραγιόν για αυτούς τους δύο μήνες! Το πρώτο είναι από την Nyx το LSS521 Chloe, το δεύτερο από την Max Factor το 730 Fushed Fuchsia, το τρίτο από την Wet n' Wild το Mauve Outta Here, το τέταρτο από την ίδια εταιρεία το Smokin' Hot Pink και το πέμπτο επίσης από την ίδια εταιρεία το  Wine Room. Τα swatches είναι σε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο αντιστοίχως!!!

Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα για τον Απρίλιο και τον Μάιο!!! Ποιά ήταν τα δικά σας??

Σας φιλώ,
  Όλγα!!!

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Χαρά μου είναι πολύ οικονομικά να φανταστείς οι πούδρες που έχω παραπάνω είναι στα 5,5 ευρώ και αν είσαι και επαγγελματίας έχεις και έκπτωση!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφες οι επιλογές σου. Η magna lash πολύ αγαπημένη mascara. Μακάρι να υπήρχε στην Ελλάδα το άρωμα tiare. xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς δεν πρόκειται να το φέρουν από ότι μου είπανε...κρίμα γιατί όλη η σειρά μυρίζει υπέροχα!!!

      Διαγραφή