Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Αγαπημένα Φεβρουαρίου 2013!!!


Καλησπέρα σε όλες τις γλυκές μου BeautyStars!!! Μπήκε κορίτσια μου και η άνοιξη!!! Στο σημερινό postάκι θα σας δείξω τα αγαπημένα μου προ'ι'όντα για τον μήνα Φεβρουάριο!! Να ξεκινήσουμε επομένως...


Αρχίζω με τα αρώματα που φόρεσα πιο πολύ τον Φεβρουάριο! Πρόκειται για την Cinema του Yves Saint Laurent, μπορώ να το χαρακτηρίσω ως πολύ αριστοκρατικό άρωμα! Είναι λίγο βαρύ γι' αυτό και το φορούσα κατά βάσιν βράδυ! Επόμενο είναι το Roberto Cavalli, ένα ιδιαίτερο άρωμα και αυτό, το φόρεσα πιο πολύ κατά την διάρκεια της ημέρας! Τέλος φόρεσα επίσης αρκετά το Love του Chloe! Καλά γι' αυτό το άρωμα τα λόγια είναι περιττά! Είναι για μένα ένα μεθυστικό άρωμα και μπορώ να το τοποθετήσω στα ανατολίτικα αρώματα! ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ!!!



Για foundation χρησιμοποίησα το healthy mix της bourjois στην απόχρωση 51 Light Vanilla! Περιέχει φρούτα και δίνει μια πολύ υγιή όψη στην επιδερμίδα! Για primer ματιών χρησιμοποίησα το eye shadow primer της avon στην απόχρωση light beige το οποίο δίνει μια πολύ καλή διάρκεια στις σκιές! Έμεινα πολύ ευχαριστημένη!


Ας περάσουμε στα ρουζάκια που φόρεσα πολύ τον μήνα που μας πέρασε! Είναι της avon από την σειρά arabian glow! Το πρώτο είναι στην απόχρωση deep bronze και το δεύτερο στην απόχρωση shimmering bronze! Μου άρεσαν πάρα πολύ και οι δυο αποχρώσεις! Ταίριαξαν πάρα πολύ στο χρώμα της επιδερμίδας μου! Έχουν πολύ καλή διάρκεια και πλούσιο χρώμα!


Εκτός από τα προηγούμενα ρουζ που σας έδειξα χρησιμοποίησα ακόμη ένα που μπορώ να πω ότι με κέρδισε πάρα πολύ! Είναι από την εταιρεία flormar και το ρουζ είναι από την σειρά pretty, στην απόχρωση Ρ112! Έχει καταπληκτική διάρκεια, πολύ πλούσιο χρώμα και είναι πάρα πολύ οικονομικό. Συγκεκριμένα το πήρα 4,95 ευρώ και η συσκευασία περιέχει 14 γρ. προ'ι'όντος!


Τα κραγιονάκια που χρησιμοποίησα σχεδόν για κάθε μέρα είναι το νούμερο 56 sweet kiss της bourjois! Πολύ πλούσιο χρώμα με πολύ καλή διάρκεια! Το νούμερο 830 dusky rose της max factor! Ένα πολύ όμορφο ροζάκι με ικανοποιητική διάρκεια! Και τέλος το νούμερο 534 της εταιρείας deborah, ένα καταπληκτικό φούξια-καρπουζί-τριανταφυλλί! Για όσες φοράνε αυτό το χρώμα πιστέψτε με θα το λατρέψετε!


Για τέλος άφησα δυο lip gloss που φόρεσα αρκετά! Eίναι από την essence και από την σειρά fantasia! Το πρώτο είναι το 01 queen of my cloud castle και το δεύτερο το 02 take a ride on pegasus! Και τα δυο είναι πολύ γλυκά χρωματάκια και τα τίμησα δεόντως!!!

Αυτά από εμένα κορίτσια μου! Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά??

Φιλάκια πολλά σε όλους!!!
            Όλγα!!!

12 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία όλα! Αυτό που μ' άρεσε περισσότερο ήταν το ρουζ από τη flormar! Όμορφο χρώμα τέλειο για κάθε μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Κοραλλία μου! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! το ρουζ είναι υπέροχο! θα πάρω σίγουρα και τις υπόλοιπες αποχρώσεις! φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  2. πολύ ωραία,από τα καλλυντικά δεν έχω δοκιμάσει κάτι,αλλά για την κολόνια ysl ένα θα σου πω,είναι απλά υπέροχη και όπως το είπες αριστοκρατική!!@!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι καταπληκτικό άρωμα!! σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου γλυκό! φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  3. Αγαπώ το Roberto Cavalli!
    Όλα πολύ όμορφα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχα δεν είναι τα lip gloss της essence? Έχει πάρει η αδελφή μου το ένα και το βάζω και εγώ που και που.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι όντως είναι πολύ ωραία και πάρα πολύ οικονομικά!!! φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  5. to Cinema to agapw!!!! se akolo8w pleon kai a xarw na peraseis mia bolta apo edw http://beautyandfashiondowntown.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολύ ωραίο το blog σου..σε ακολουθώ..αν θες ρίξε και εσύ μια ματιά στα δικά μου..
    blog:alldaybeautiful.blogspot.gr
    facebook:alldaybeautiful

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γειά σου κορίτσι μου! σε ευχαριστώ πολύ! έρχομαι κι εγώ σε σένα!!!

      Διαγραφή