Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Νέες αγορές......


Καλησπέρα αγαπητά μου κορίτσια!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Εύχομαι να έχουμε όλοι καλή Σαρακοστή! Σήμερα αποφάσισα να γράψω για κάποιες πρόσφατες αγορές που έκανα! Ξεχώρισα όμως αυτά που μου άρεσαν πιο πολύ από όλα! Περιττό να σας πω ότι ακόμη είμαστε στα μέσα του μήνα και εγώ έχω μείνει ταπί από χρήματα διότι αφηνίασα με κάποιες προσφορές που υπήρχαν και το παράκανα! Δεν πειράζει όμως εμείς να 'μαστε καλά!

Πιστεύω να γνωρίζετε ότι την εβδομάδα που μας πέρασε, η flormar είχε 40% έκπτωση σε όλα της τα προ'ι'όντα! Τα περισσότερα τα πήρα διπλά και τρίδιπλα!!


 Αρχικά πήρα τα τρία παραπάνω ρουζάκια της σειράς pretty compact! Πρόκειται για την οικονομική σειρά της flormar! Κορίτσια τα λάτρεψα! Πήρα και τις τρεις αποχρώσεις δηλαδή τα νούμερα P111, P112 και P113 αντίστοιχα ροδακινί, πολύ απαλό ροζ και πιο έντονο ροζ! Η κανονική τους τιμή έκαστο ήταν 4,95 ευρώ και με το 40% κόστισε το καθένα 3 ευρώ! Πολύ καλή εφαρμογή με πλούσιο χρώμα και πολύ καλή διάρκεια! Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

Τα υπόλοιπα ρουζ που πήρα είναι της σειράς terracotta και θα σας τα δείξω σε ξεχωριστή φωτογραφία το καθένα αναγράφοντας από κάτω το αντίστοιχο νούμερο τους!


Αυτό είναι το νούμερο 46!


Αυτό είναι το νούμερο 41!


Αυτό είναι το νούμερο 25!


Αυτό είναι το νούμερο 26!
Η κανονική τιμή για το καθένα ήταν 11,95 ευρώ και με την έκπτωση του 40% κόστισε 7,17 ευρώ έκαστο! Είναι απλά καταπληκτικά! Θα τα πάρω και θα τα ξαναπάρω! Εύχομαι να βάλει πάλι το 40% η εταιρεία γιατί πραγματικά βγαίνουν σε πολύ χαμηλές τιμές τα προ'ι'όντα της! Και από αυτά τα ρουζ είμαι απόλυτα ευχαριστημένη! Έχουν πλούσιο χρώμα, εφαρμόζονται πολύ εύκολα και έχουν πάρα πολύ καλή διάρκεια!

Τώρα θα σας πάω στα κραγιόν και τα lipgloss της ίδιας εταιρείας!


Τα παραπάνω κραγιόν με βόλεψαν πάρα πολύ! Πρόκειται για το νούμερο Ρ314 της σειράς pretty compact και για το νούμερο L20 της σειράς Long Wearing Lipstick! Μοιάζουν πολύ σαν χρώματα για να πω την αλήθεια! Είναι ένα υπέροχο ροζ κατ'εμέ! Πολύ ανοιξιάτικο! Έχουν πολύ καλή εφαρμογή αλλά δεν κρατάνε για πολύ ώρα! Χρειάζεται μια σχετικά συχνή ανανέωση! Το πρώτο σε κανονική τιμή κόστιζε 4,50 ευρώ και με την έκπτωση 2,70 ευρώ ενώ το δεύτερο από 6,95 ευρώ βγήκε στα 4,17 ευρώ!



Τώρα θα σας πάω στα αγαπημένα μου πλέον lipgloss! Είναι τα εξής νούμερα κατά σειρά! L405, L411, L407 και τέλος  L409!  Έχουν πολύ πλούσιο χρώμα με λάμψεις αλλά δυστυχώς δεν έχουν μεγάλη διάρκεια όπως και τα κραγιόν! Από 6,95 ευρώ το καθένα βγήκε στα 4,17 ευρώ!

Επόμενος προορισμός μου ήταν τα αξιαγάπητα (κατ'εμέ) Sephora και τα αξιαγάπητα ''συμφορά'' (κατά τον σύζυγο μου)!!! Δεν μπορούσα όμως να κάνω τα στραβά μάτια στις προσφορές που ''βγάζανε μάτι''! Η πρώτη προσφορά αφορούσε στα κραγιόν όπου ήταν στα περισσότερα 1+1, δηλαδή αγόραζες ένα και έπαιρνες ακόμη ένα δωρεάν! Κάποια ήταν ήδη στη μισή και δεν περιλαμβάνονταν στη συγκεκριμένη προσφορά!


Κατά σειρά τα νούμερα τους ξεκινώντας από αριστερά όπως βλέπετε την οθόνη σας είναι το 18, το R10, το 15, το R28 και το R11!

Η επόμενη προσφορά που με φώναζε από μακριά και δεν μπορούσα να αντισταθώ ήταν το 50% σε όλη την σειρά του αρώματος Love Fury της Nine West! Ήταν κυριολεκτικά στη μισή τιμή!


Πήρα λοιπόν το άρωμα των 30ml στα 14,50 ευρώ για να το έχω στην τσάντα μου, πήρα το άρωμα των 100ml στα 29,50 ευρώ και δυο body lotion 10 ευρώ η καθεμιά! Το συγκεκριμένο άρωμα είναι και λουλουδάτο και πιπεράτο και μου άρεσε πάρα πολύ!!

Κορίτσια μου σας κούρασα πολύ! Εσείς εκμεταλλευτήκατε καμιά προσφορά! Γνωρίζετε αν καμιά άλλη εταιρεία ή κάποιο κατάστημα έχει κάποια έκπτωση σε προ'ι'όντα του???

Φιλάκια πολλά,
     Όλγα!

29 σχόλια:

  1. Καλησπερα Ολγα,το μπλογκ σου ειναι τελειο!!Σ ευχαριστω πολυ που επισκευτηκες το δικο μου και για το ωραιο σχολιο!Ειμαι η νεα σου follower,θα χαρω πολυ αν μ ακολουθησεις κι εσυ κι αν θες να κανεις like στην σελιδα μου στο facebook!thanks!!
    http://shoppingtherapy153.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα και σε σένα! σε ευχαριστώ πολύ! φυσικά και θέλω να σε ακολουθήσω! έρχομαι από εκεί!!! φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  2. Με γεια!!πράγματι είναι πολύ ωραία τα ρουζ....Την επόμενη φορά μην ξεχάσεις να με πεις κι εμένα....Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνείς Χριστιάννα μου ε??? Την επόμενη φορά θα πάμε μαζί και θα τα πάρουμε όλα από το μαγαζί!!!! φιλάκια γλυκιά μου!!!

      Διαγραφή
  3. Πόσο όμορφα ειναι τα ψώνια σου,αυτό το άρωμα θελω να το δοκιμάσω,ηταν ευκαιρία με τέτοια έκπτωση!!Να τα χαρείς!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεοδότα μου γλυκιά τι κάνεις??? αχ γίνεται να έχουμε μια μηχανή που να εκτυπώνει συνέχεια χρήματα για να μπορούμε να αγοράσουμε όλα τα καλλυντικά του κόσμου????... και μετά ξύπνησα από το όνειρο... σε ευχαριστώ πολύ!!! φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  4. Γεια σου Όλγα! Ευχαριστούμε που επισκέφθηκες το blog μας. Από αυτή τη στιγμή σε ακολουθούμε και εμείς. Φιλιά Πολλά! Πόπη~Βάσω.

    Υ.Γ.: Στον διαγωνισμό μας έπαιξες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με γεια σου! Πολύ ωραία όλα σου τα πράγματα Όλγα! :) Δυστυχώς δεν ήξερα για την έκπτωση στα flomar! =/ Αλλά για τα sephora ήξερα και πήρα 2 κραγιονάκια! τα έδειξα και στο blog μου! Αν θες δες τα! http://twogirlsshare.blogspot.gr/ Φιλάκια πολλά! Έλενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγα και σήμερα πάλι στα sephora!! πήρα και άλλα κραγιονάκια! φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  6. Hi darling!
    I love your blog and I just want to ask you to follow each other...
    Let me know :)
    Kisses
    Timeless Mode

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. υπεροχα ειναι ολα!!!να ρωτησω εγω κατι flomar ηλεκτρονικο καταστημα εχει;;; ειναι υπεροχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι έχει ηλεκτρονικό κατάστημα!! πραγματικά είναι υπέροχα! οι τιμές τους είναι επίσης πολύ καλές και ακόμη καλύτερες όταν βάζει το 40%!!! φιλάκια!!!!!!

      Διαγραφή
  8. είχα κάνει ανάρτηση και εγώ για το 40% αλλά δεν ψώνισα κάτι! μου φάνηκαν λίγο τσιμπημένα σε σχέση με την mua που έχω σκοπό να ψωνίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. mua για να είμαι ειλικρινής εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει και έτσι δεν μπορώ να ξέρω για την ποιότητα τους. σίγουρα οι τιμές τους είναι χαμηλότερες! αλλά τα flormar για την ποιότητα που δίνουν που είναι πολύ καλή έχουν πάρα πολύ καλές τιμούλες!!

      Διαγραφή
  9. καλημέρα πολυ όμορφο και το δικο σου blog, με γεια ,να τα χαρεις όλα σου εύχομαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με γεια σου!!! :)
    Εγώ έχω το ροδακινί ρουζ από τα πρώτα που μας έδειξες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!! Δεν είναι είναι υπέροχα?? φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  11. Na μαι και εγώ... Υπέροχο ποστ Όλγα... Έγινα μελος σου και εγω (fgc name Good taste of life)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ...ενδιαφέρον... θα το κάνω το tag σύντομα!!! σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!! φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μου έχουν πει για τα flormar αλλά ακόμη δεν τα έχω δοκιμάσει... Να σε ρωτήσω κάτι, επειδή η εταιρεία δεν κάνει εκπτώσεις σε αυτό στο Μοναστηράκι, ξέρεις αν έχει τα ίδια προϊόντα; Γιατί στο ιντερνέτ πια τα περισσότερα έχουν εξαντληθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ δεν ξέρω κορίτσι μου γιατί εγώ μένω στην Θεσσαλονίκη! εδώ το βάζει το ένα κατάστημα από τα δυο! αν θέλεις κάνε ένα τηλέφωνο στην εταιρεία να σου πούνε! 2108996631

      Διαγραφή
    2. κατάλαβα... λογικά για να γίνεται και στη Θεσσαλονίκη το ίδιο μάλλον είναι υπό άλλη διεύθυνση... Σ'ευχαριστώ πολύ και για τις πληροφορίες και για το τηλέφωνο!!!

      Να τα ευχαριστηθείς όλα!!!

      Διαγραφή
  14. Συμφορα για τον αντρα μου!χαχα Εισαι απιστευτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε ναι τι να πώ η γυναίκα! sephora εγώ συμφορά εκείνος!αχ εγώ αχ και βαχ εκείνος!!! χαχαχαχαχ αφιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή