Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Αγαπημένα Μαρτίου 2013!!!



Καλησπέρα σε όλες τις κούκλες μου!! Πώς είστε?? Μπήκε και ο Απρίλιος!! Να δούμε μόνο πότε θα έρθει πραγματικά και η άνοιξη όσον αφορά τον καιρό!
Λοιπόν κορίτσια μου σήμερα θα σας δείξω τα αγαπημένα μου για τον μήνα Μάρτιο!!


Ξεκινώ με το αφρόλουτρο! Συγκεκριμένα αυτό είναι το δεύτερο μπουκάλι που χρησιμοποίησα γιατί το πρώτο έχει ήδη τελειώσει! Το χρησιμοποίησα όλο τον μήνα και μου άρεσε πάρα πολύ! Είναι το ''Raspberry'' από το Body Shop! Η συσκευασία περιέχει 250 ml! Από ότι θυμάμαι η τιμή του πρέπει να είναι γύρω στα 6 euro αλλά το λέω με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς! Έχει μια καταπληκτική μυρωδιά βατόμουρου που στην κυριολεξία θέλεις να το φας! Αφήνει επαρκώς ενυδατωμένη την επιδερμίδα, κάνει αρκετό αφρό και σε μένα προσωπικά διαρκεί για αρκετούτσικη ώρα η μυρωδιά του! Σίγουρα θα το πάρω ξανά και ξανά!!!


Επόμενο πολύ αγαπημένο είναι το νέο άρωμα του Jimmy Choo το ''Flash''! Είναι το νέο μου απόκτημα και το έχω λατρέψει! Το πήρα πριν 2 εβδομάδες, είναι eau de parfum 100ml και κοστίζει 88 euro! Η αλήθεια είναι ότι ακόμα τον έχω τον σφάχτη από την τιμή (...ω ναι πονοκέφαλο έχω...)! Το φοράω σχεδόν καθημερινά! Η μυρωδιά του είναι απίστευτη! Αναδύει μια φρεσκάδα, μια καθαριότητα και σου δίνει την αίσθηση πούδρας! Το έχω ερωτευθεί!!


Έπειτα ακολουθούν τα κραγιόν που φόρεσα πολύ το μήνα που μας πέρασε! Φυσικά είμαι πιστή στις αξίες μου! Ότι είναι σε κόκκινο, τριανταφυλλί, φούξια και ροζ πρέπει να το πάρω και να το φορέσω! Το πρώτο κραγιόν είναι της Inglot το νούμερο 128, είναι ένα χρωματάκι σκούρο φούξια που μωβίζει! Πολύ καλό! Το δεύτερο είναι της Maybelline το νούμερο 175 Pink Puntch της σειράς colorsensational! Πρόκειται για ένα έντονο καρπουζί χρώμα που το καλοκαίρι θα το φοράω κάθε μέρα!! Τέλος είναι ένα κραγιόν της Flormar από την σειρά Long Wearing στο νούμερο L22! Είναι ένα πολύ γλυκό έντονο ροζ που μου φέρνει συνέχεια στο μυαλό το κραγιόν που φοράει η ''Barbie''!!!


Αυτό το ρουζ το πήρα μέσα στο μήνα Μάρτιο και πραγματικά το φοράω συνέχεια και έπονται πολλές μα πολλές επαναγορές του συγκεκριμένου προ'ι'όντος! Είναι από την Flormar από την σειρά Terracotta Blush On το νούμερο 40!! Είναι ένα υπέροχο ροζ με πολλές λάμψεις και είναι ότι πρέπει και για την άνοιξη και φυσικά  οπωσδήποτε για το καλοκαίρι! Φανταστείτε το με μαυρισμένη επιδερμίδα και lipgloss την ημέρα και το βράδυ και ένα πιο έντονο ροζ κραγιονάκι! Είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!


Για το τέλος σας άφησα  δυο ρουζ που τα αγόρασα στα μέσα του Μαρτίου! Είναι της Sleek! Το πρώτο είναι από την σειρά Aqua Collection που βγήκε τώρα στην απόχρωση Mirrored Pink! Είναι ένα πολύ όμορφο ροζ με έντονες λάμψεις! Μου άρεσε πάρα πολύ! Το δεύτερο είναι από την κλασσική σειρά που έχει στην μόνιμη λίστα της και είναι η απόχρωση Pixie Pink! Λοιπόν, αυτό είναι το απόλυτο ροζ-φούξια για μένα με ματ υφή! Για όσες το έχουν ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ! Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει ότι υπάρχει σε κάποια εταιρεία που υπάρχει στην Ελλάδα μια παρόμοια απόχρωση σε ρουζ θα ήθελα πάρα πολύ να μου πει για να το πάρω κι εγώ!!!

Αυτά ήταν κορίτσια μου τα αγαπημένα μου για τον μήνα που πέρασε!!! Τα δικά σας ποια ήταν?? Είμαι περίεργη να μάθω!!!

Φιλάκια πολλά,
       Όλγα!!!
   

13 σχόλια:

  1. πολυ ωραια πραγματακια!! εισαι φαν του ροζ απο οτι βλεπω! αυτο το ρουζ της sleek το ζαχαρωνω και εγω αλλα απο το ξενο eshop! φιλακια πολλα!

    stellasbeautyworld.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι fan του κόκκινου, του ροζ, του φούξια, του τριανταφυλλί, του καρπουζί κτλ. τρελαίνομαι για αυτά τα χρώματα! και γω από το ξένο site τα παραγγέλνω!!

      Διαγραφή
  2. Υπέροχα τα χρώματα των ρουζ και των κραγιόν!!
    Φιλιά

    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα ρουζ τα λατρευω !!! πες μου τιμουλες αν μπορεις και που μπορω να τα βρω !!
    τα φιλια μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα ρουζ της flormar μπορείς να τα βρείς και στην σελίδα τους, δηλαδή να παραγγείλεις! διαφορετικά έχουν δυο καταστήματα στην Αθήνα από όσο ξέρω και εδώ στην πόλη μου στην Θεσσαλονίκη επίσης δυο καταστήματα. το ένα Τσιμισκή 74 και το άλλο Τσιμισκή 28! όσον αφορά τα sleek μπορείς να τα βρείς στο επίσημο site τους! εγώ τα παραγγέλνω με προπληρωμένη κάρτα! φιλάκια!!!

      Διαγραφή
    2. είσης οι τιμές του είναι για το flormar στα 11,95 ευρώ και για τα sleek 5,50 ευρώ το ένα!!

      Διαγραφή
  4. αχ το ρουζ Mirrored Pink της sleek το εχω στη λιστα μου.ειναι τοσο ομορφο.και το αρωμα σου θα παω αν το τσεκαρω.μου αρεσουν οι πουδρενιες μυρωδιες αν και η τιμη του ειναι οντως τσουχτερη.καλοφορετα ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι είναι καινούριο και είναι πραγματικά πολύ ωραίο! το άρωμα ωραίο μεν αλλά η τιμή πολύ τσουχτερή! φιλάκια!!

      Διαγραφή
  5. Πολύ όμορφα όλα!Είμαι μεγάλη φαν του ροζ στο μακιγιάζ χειλιών,οπότε σε καταλαβαίνω..Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλεια τα αγαπημένα σου! Με κάνεις να θέλω να πάρω το ρουζ της Flormar!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν το πάρεις πίστεψε με θα με θυμάσαι κάθε φορά που το φοράς!! είναι καταπληκτικής ποιότητας με πολύ καλή διάρκεια και πολύ καλή απόδοση χρώματος! μια σταλιά βάζεις στο πινέλο σου και αυτό είναι όλο! ειδικά όταν βάζει το 40% έκπτωση το αγοράζεις στα 7,17 ευρώ! φιλάκια!!!

      Διαγραφή