Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

With love from Lierac and Phyto Paris!!!



Καλησπέρα  σε όλους!! Τι όμορφη μέρα είναι αυτή σήμερα??  Είστε όλες και όλοι καλά?? Σήμερα θα σας παρουσιάσω κάποια δείγματα προ'ι'όντων που μου έστειλε η Ales Groupe Hellas για να τα δοκιμάσω!


Θα ξεκινήσω με τα προ'ι'όντα της Lierac!  Τα προ'ι'όντα αυτής της σειράς είναι τρία! Το πρώτο είναι το Demaquillant Douceur, πρόκειται για ένα πολύ απαλό νεράκι καθαρισμού για όλους τους τύπους επιδερμίδας και ιδανικό για τις πιο ευαίσθητες! Προσωπικά μου άρεσε πολύ γιατί είναι ιδιαίτερα απαλό, καθαρίζει καλά, έχει πολύ λεπτή υφή δηλαδή δεν είναι λιπαρό για το δέρμα και έχει ωραίο άρωμα. Εκτός από το πρόσωπο χρησιμοποιείται και στα μάτια! Το δεύτερο προ'ι'όν είναι το Mesolift Serum! Πρόκειται για έναν ορό λάμψης που είναι ιδιαίτερα πλούσιος σε βιταμίνες! Είναι ενισχυμένος με 15% κοκτέιλ Mesolift και εμπλουτισμένος με εκχύλισμα από σαγκουίνι, που χαρίζει ακτινοβολία σε χρόνο express! Είναι ιδανικός για κάθε τύπο δέρματος, για όλες τις ηλικίες και όλες τις εποχές! Κατ'εμέ πρόκειται για μια τονωτική ''ένεση'' βιταμινών που αναζωογονεί το δέρμα, το κάνει να είναι αλλά και να φαίνεται γεμάτο φρεσκάδα! Έχει πολύ ευχάριστη μυρωδιά και πολύ λεπτή υφή! Το τρίτο προ'ι'όν είναι η κρέμα κατά των πρώτων ρυτίδων Initiatic Fluide! Το συγκεκριμένο προ'ι'όν το λάτρεψα! Είναι λεπτόρρευστη κρέμα εμπλουτισμένη με φυτικό σύμπλοκο για ενυδάτωση και ματ αποτέλεσμα. Σβήνει την γυαλάδα ενώ παράλληλα ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα. Είναι για ηλικίες άνω των 30 ετών όπου τα μιτοχόνδρια, τα ζωτικά κέντρα όλων των κυττάρων που προσφέρουν στην επιδερμίδα μας νεανικότητα και ενέργεια, αρχίζουν να υπολειτουργούν, προκαλώντας έτσι την εμφάνιση των πρώτων ρυτίδων! Την συγκεκριμένη κρεμούλα σίγουρα θα την αγοράσω μόλις τελειώσει η κρέμα που φοράω τώρα!



Τα επόμενα προ'ι'όντα είναι για τα μαλλιά και είναι από την σειρά Phyto! Το πρώτο προ'ι'όν είναι το Phytobaume Hydratation! Είναι μαλακτική κρεμούλα για μετά το λούσιμο και είναι ιδανική για κανονικά και ξηρά μαλλιά! Δίνει ελαστικότητα, απαλότητα, λάμψη και ενυδάτωση άμεσα στα μαλλιά! έχει πολύ ωραία μυρωδιά και μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά ευχαριστημένη! Το δεύτερο προ'ι'όν είναι η Phyto 9! Είναι κρέμα ημέρας θρέψης και λάμψης με 9 φυτά για πολύ ξηρά μαλλιά! Είναι εμπλουτισμένη με έλαιο macadamia και με φυτικά εκχυλίσματα! Η σύνθεση της δρα στην καρδιά της τρίχας ενώ παράλληλα τη προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις, προσφέροντας στα μαλλιά ορατή λάμψη, ελαστικότητα και απαλότητα! Δεν λαδώνει τα μαλλιά και αρκεί μια μικρή ποσότητα για να καλύψετε την έκταση των μαλλιών σας! Επίσης πολύ ευχαριστημένη! Τέλος είναι ένα σαμπουανάκι το Phytojoba! Είναι ένα πολύ ενυδατικό σαμπουάν για ξηρά μαλλιά! Προσφέρει λάμψη και ενυδάτωση και έχει πολύ ωραία μυρωδιά!

Κάπου εδώ θα ήθελα να προσθέσω ότι η Phyto από το 1968 βασίζει τις έρευνες της στις ανανεώσιμες πηγές των φυτικών εκχυλισμάτων! Η φιλοσοφία της βασίζεται πάντα στον βαθύ σεβασμό προς την φύση το οποίο την οδήγησε στην καλλιέργεια των δικών της φυτών, στο φυτώριο La Lienne στη Νότιο Γαλλία όπου 500 και πλέον φυτικά εκχυλίσματα χρησιμοποιούνται στις συνθέσεις των προ'ι'όντων της!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ales Groupe Hellas για την  όμορφη εμπειρία που είχα γνωρίζοντας από κοντά τα προ'ι'όντα της!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από τις παραπάνω σειρές?? Αν ναι περιμένω την γνώμη σας!!

Φιλιά,
Όλγα!

4 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα δείχνουν, ειδικά ο ορός!
    Φιλιά!

    Ειρήνη by dreamofbeauty22.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ωράια,αλλά δεν έχω δοκιμάσει κάτι ακόμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οι δύο εταιρίες έχουν ωραία και προσεγμένα προϊόντα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. uperoxa ta proionta tis phyto!!!
    molis anakalupsa to blog sou!8a xarw polu na se dw sto diko mou!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή