Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Αγαπημένα Απριλίου και Μα'ί'ου 2013!!!


Hello my beauties!!! Πω πω τι όμορφος ήλιος είναι αυτός σήμερα?? Ξεκινήσαμε τα μπανάκια στη θάλασσα ή όχι ακόμη?? Λοιπόν σήμερα αποφάσισα να σας γράψω, μετά από δυο μήνες καθυστέρησης, για τα αγαπημένα μου προ'ι'όντα για τον μήνα Απρίλιο και Μά'ι'ο! Φυσικά εμένα όλα αγαπημένα μου είναι, αλλά τα συγκεκριμένα τα χρησιμοποίησα αρκετά λόγω του ότι είναι και καινούρια!

Θα ξεκινήσω με μια νέα εταιρεία την Mesauda cosmetics αν την έχετε ακουστά! Τα προ'ι'όντα της είναι Ιταλικής προέλευσης! Μέχρι πρότινος στην Θεσσαλονίκη μπορούσατε να τα βρείτε στην Τσιμισκή 74 ( πρώην κατάστημα Flormar ), τώρα όμως δυστυχώς το κατάστημα για άγνωστους λόγους έχει κλείσει και δεν γνωρίζω από πού μπορείτε να τα προμηθευτείτε!


Αυτές είναι δυο πούδρες terracotta στις αποχρώσεις 02 και 06! Κοστίζουν 11,95 η μια! Διάλεξα αυτά τα δυο χρώματα γιατί ταιριάζουν περισσότερο στα χρώματα μου! Πρόκειται για πούδρες καταπληκτικής ποιότητας τις οποίες τώρα που ξεκίνησε για τα καλά το καλοκαίρι θα τις χρησιμοποιώ κάθε μέρα! Ειδικά με το μαυρισμένο δέρμα δείχνουν πολύ όμορφα διότι έχουν shimmer κάτι το οποίο λατρεύω! Το πρώτο χρώμα είναι χρυσό-καφέ και το δεύτερο είναι ένα μείγμα με χρυσό-ροζ και μπορντώ μαζί! Επίσης έχουν καταπληκτική διάρκεια!


Εδώ είναι τα ρουζ από την Mesauda cosmetics! Είναι οι αποχρώσεις  102, 101, 103 και 106! Αν θυμάμαι καλά κοστίζουν 7,95 το καθένα! Είναι matte ρουζ με έντονο χρώμα και μεγάλη διάρκεια! Τα χρώματα τους είναι πολύ φωτεινά! Ειδικά το 103 και το 106 είναι αυτά τα οποία φοράω σχεδόν καθημερινά!



Επόμενα είναι τα lipgloss της ίδιας εταιρείας! Είναι οι αποχρώσεις 106, 107 και 104! Ένα μόνο θα σας πω! Έχουν εκτυφλωτικά λάμψη! Κάνουν τρομερούς ιριδισμούς στο φως του ήλιου! έχουν ικανοποιητική διάρκεια και γράφουν αρκετά καλά! Από ότι θυμάμαι κοστίζουν περίπου 6,95 το καθένα!



Τέλος από την Mesauda φόρεσα πολύ αυτά τα κραγιόν! Οι αποχρώσεις με την σειρά όπως τα βλέπετε είναι 102, 116, 201, 202 και 203! Όπως θα έχετε καταλάβει το αγαπημένο μου χρώμα είναι το 202! Έχουν πολύ καλή διάρκεια, είναι σταθερά, τα χρώματα γράφουν όπως ακριβώς τα βλέπετε! Η αξία τους είναι μεταξύ 5,50 και 6,50 το καθένα!

Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ότι στεναχωρέθηκα πάρα πολύ που το κατάστημα που είχαμε στην Θεσσαλονίκη έκλεισε! Είναι κρίμα εταιρείες που έχουν ποιοτικά προ'ι'όντα με καλές τιμές να μην μπορείς να τις βρεις εύκολα.


Επόμενο αγαπημένο προ'ι'όν είναι μια πούδρα λάμψης για το σώμα και το πρόσωπο από την εταιρεία MD Professionnel την οποία δοκιμάζω για πρώτη φορά! Η πούδρα κοστίζει 15 ευρώ και την βρήκα στα Hondos! Συγκεκριμένα έψαχνα την πούδρα λάμψης της Dorothy L αλλά ήταν σε έλλειψη και η κοπέλα μου πρότεινε αυτή! Η MD είναι ελληνική εταιρεία! Βέβαια για να πω είναι λίγο αρμυρούτσικη στις τιμές τις σε σχέση με άλλες πιο γνωστές εταιρείες ευρείας κατηγορίας! Σκεφτείτε ότι η Dorothy L κοστίζει μόνο 5,50. Παρόλα αυτά είπα να την δοκιμάσω! Μου άρεσε αρκετά! Έχει πολύ ελαφριά υφή, δίνει ικανοποιητική λάμψη και έχει καλή διάρκεια!


Περνάμε σε άλλη πολύ αγαπημένη εταιρεία για μένα! Την γνωστή σε όλους μας πλέον Flormar! Εντάξει, τι να πω τώρα για αυτή την εταιρεία! Ότι έχω πάρει, που τα έχω πάρει σχεδόν όλα, είναι απλά τέλεια! έχω δοκιμάσει τα πάντα σχεδόν και έτσι μπορώ να έχω την συγκεκριμένη άποψη! Αυτή η παλέττα σκιών κοστίζει 9,95 και περιέχει 5 σκιές! Τα χρώματα κυμαίνονται στις αποχρώσεις του ροζ! Έχουν πολύ καλή διάρκεια, γράφουν πολύ έντονα και είναι πολύ μαλακές στη υφή! Κυκλοφορούν σε πολλές αποχρώσεις τις οποίες έχω αλλά γι'αυτόν τον μήνα χρησιμοποίησα πολύ την παλέττα αυτή! Το νούμερο της είναι το 06!




Οι παραπάνω παλέττες είναι πάλι από την Flormar! Είναι σε συσκευασία των τεσσάρων σκιών και κοστίζουν 6,95 η μία! Έχουν επίσης πολύ καλή διάρκεια, γράφουν πολύ έντονα και έχει μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων! Τα παραπάνω νούμερα κατά σειρά είναι 401, 402,407 και 411!

Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα μου για τους δυο προηγούμενους μήνες! Εσείς τα έχετε δοκιμάσει?? Αν ναι θα ήθελα να μου πείτε και τις δικές σας εντυπώσεις!!

Φιλάκια πολλά,
     Όλγα!

14 σχόλια:

  1. Νομίζω εντυπωσιάστηκα πιο πολύ με τα ρουζ και τα κραγιόν....Δεν την δοκίμασα ακόμα αυτή την εταιρία αλλά έκλεισε κι όλας;;;Τόσο γρήγορα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δυστυχώς έκλεισε!Κρίμα γιατί τα καλλυντικά της μου άρεσαν πολύ! φιλάκια!!

      Διαγραφή
  2. Η παλέτα με τα 5 χρώματα μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση και παρόλο που δεν φοράω ροζ σκιές αυτή θα τη δοκίμαζα! Ωραίο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ κοπέλα μου! Ωραία είναι και τα ροζ, αν τα συνδυάσεις σωστά! Συνιστώ μια δοκιμή πάντως! Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  3. είνια κρίμα,και εγώ βολεύομαι πράγματα,και μετά κλείνουν,βέβαια εντάξει δε στεναχωριέμαι τόσο που κλείνουν και δε μπορώ να βρω τα πράγματα,αλλά με την όλη κατάσταση,και το γιατί να κλείνουν το ένα μετά το α΄λλο,αλλά αυτή είναι μεγαλη κουβέντα!!πάσντως μόνο τη φλορμαρ έχω δοκιμάσει και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη με όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως το θέμα σηκώνει μεγάλη συζήτηση! Η Flormar είναι από τις αγαπημένες μου εταιρείες! Ότι έχω πάρει από αυτήν είναι ένα και ένα! φιλάκια!!

      Διαγραφή
  4. Ωραία αγαπημένα.. Γέμισες με χρώμα την συλλογή σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.kosmetics.gr/

    mporeite na breite edo , shmera epese sthn antilhpsi moy ayth h selida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι μου το στείλανε κι εμένα πλέον!! σε ευχαριστούμε!! φιλιά!!

      Διαγραφή
  6. πολυ ωραιες προτασεις,αλλα τα mesauda μονο απο σενα τα ακουσα,δεν εκαναν κατι για να τα διαφημισουν,κριμα που εκλεισαν κιολας.φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η αλήθεια είναι ότι δεν τα έχουν διαφημίσει καθόλου! μόνο από το facebook! φιλάκια Θεοδότα μου!!

      Διαγραφή
  7. poli wrea ola ! an thes rixe mia matia kai sto diko mou blog http://pinmybeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή