Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Αγαπημένα Οκτωβρίου και Νοεμβρίου 2013!!!





Καλησπέρα!!! Πώς είμαστε?? Εγώ μπήκα στο χριστουγεννιάτικο κλίμα για τα καλά! Να ζητήσω συγνώμη που τον τελευταίο καιρό έχω ψιλοεξαφανιστεί λόγω αρκετών υποχρεώσεων που είχα, πλέον όμως θα τα λέμε πιο συχνά! Πρώτα πρώτα για να μην ξεχαστώ θέλω να ευχαριστήσω την αγαπητή μου Λυγερή για το βραβείο που μου χάρισε και στο οποίο μου έχει κάνει tag με κάποιες ερωτησούλες τις οποίες θα απαντήσω άμεσα! Το blog της Λυγερής είναι το beautytipswithligeri το οποίο αξίζει να το ακολουθήσετε!!!

Σήμερα αποφάσισα να σας δείξω τα αγαπημένα μου για τους μήνες Οκτώβρη και Νοέμβρη! Ξεκινάμε??



Εδώ είναι μια συνολική άποψη του τι θα δείτε!!! Ας τα πάρουμε όμως ένα ένα!!



Αυτά είναι τα δυο αρώματα που φόρεσα ως επί το πλείστον αυτούς τους δυο μήνες! Το πρώτο είναι το Premiere Luxe από την Avon και είναι ένα καινούριο άρωμα της! Είναι πολύ θηλυκό άρωμα με νότες κορυφής μαύρου μούρου, ροδιού, γκρέιπφρουτ, με μεσαίες νότες μανόλιας, γαρδένιας και γιασεμί, και τελικές νότες σανταλόξυλο, πατσουλί και πραλίνας! Είναι ένα άρωμα που το φοράω συνήθως βράδυ γιατί για μένα η μυρωδιά του είναι έντονη! Δεν είναι το ''τυπικό '' άρωμα της Avon όσον αφορά την μυρωδιά πάντοτε ( εννοώ πως δεν είναι φασόν, δηλαδή πάνω κάτω οι ίδιες μυρωδιές)! Το Θεωρώ πλέον αγαπημένο μου μετά το Today! Το δεύτερο άρωμα είναι επίσης καινούριο και είναι το Instinct! Πρόκειται για ένα επίσης διαφορετικό άρωμα από αυτά που μας έχει συνηθίσει η Avon! Είναι ένα άρωμα ''καθαριότητας''! Έχει έντονη την μυρωδιά από λουλούδια, καμέλια και σανταλόξυλο! Είναι ιδανικό για χρήση την ημέρα και όχι για βραδινό άρωμα! Εμένα μου θυμίζει πολύ την πιο ελαφριά εκδοχή του J'adore!


Ας περάσουμε στα κραγιόν τώρα! Όπως έχετε χιλιοακούσει τα φούξια και κόκκινα είναι τα αγαπημένα μου! Το πρώτο κραγιόν είναι της εταιρείας Ingrid Cosmetics και είναι ένα απαλό ροζ του πάγου θα μπορούσα να το πω! Είναι το νούμερο 294 και το φοράω συνήθως τα πρωινά! Έχει πολύ καλή διάρκεια και απόδοση χρώματος! Το δεύτερο είναι της Zerva Cosmetics! Είναι το νούμερο 46! Μια καταπληκτική φούξια απόχρωση! Η Zerva Cosmetics διαθέτει επαγγελματικά καλλυντικά τα οποία έχουν απίστευτη διάρκεια! Στην Θεσσαλονίκη το κατάστημα είναι στην οδό Ερμού! Από όσο θυμάμαι μου κόστισε 15 ευρώ αλλά τώρα ενημερώθηκα ότι υπάρχει μια έκπτωση του 20%! Έχει πολύ μεγάλη γκάμα χρωμάτων, οπότε όποια μπορεί ας κάνει μια επίσκεψη!


Σε αυτή την φωτογραφία ( ο Θεός να την κάνει..) είναι άλλα δυο κραγιόν από την Avon! Το πρώτο είναι το matte crimson! Είναι ένα ματ κραγιόν σε χρώμα μπορντό-κερασί! Μολονότι είναι ματ είναι αρκετά ενυδατικό και έχει πολύ καλή διάρκεια! Το δεύτερο είναι επίσης της Avon και είναι το plum seduction! Ένα ακόμα πιο σκούρο χρώμα από το προηγούμενο! Επίσης αγαπημένο! Φέτος στην μόδα είναι αυτά τα χρώματα, το κόκκινο Βουργουνδίας δηλαδή!



Και κάπου εδώ τελειώνω με τα κραγιόν! Εδώ βλέπετε δυο κλασσικά κόκκινα! Το πρώτο είναι της Avon το red reveal! Είναι κόκκινο της φωτιάς! Έχει πολύ καλή διάρκεια, απόδοση και είναι πολύ ενυδατικό! Το δεύτερο είναι της Nyx με την ονομασία Chaos! Και πραγματικά αυτό το κραγιόν είναι το απόλυτο χάος! Είναι ένα μεταξένιο κόκκινο χρώμα πολύ πλούσιο σε ενυδατικά στοιχεία! Μου άρεσε πάρα πολύ και μόλις μου τελειώσει σίγουρα θα το ξαναπάρω!


Επόμενο αγαπημένο είναι το bronzer της εταιρείας mesauda! Είναι στην απόχρωση 07 και εγώ το χρησιμοποιώ για σκιάσεις! Μου αρέσει πάρα πολύ γιατί δεν είναι τελείως ματ! έχει και ιριδίζοντα στοιχεία μέσα που το κάνει πιο glamourous!


Εδώ έχω τις περίφημες πέρλες λάμψης από την Avon! Είναι οι Diamond Sparkle! Κυκλοφόρησαν πριν ένα μήνα και έχουν γίνει οι αγαπημένες μου γιατί δίνουν τόση λάμψη όση ακριβώς χρειάζεσαι και ως εκ τούτου μπορείς να τις φοράς ακόμη και την ημέρα δίνοντας λάμψη στο ύψος των παρειών, στην μύτη και κάτω από το φρύδι!!! Είναι απλά τέλειες!


Αυτά τα δύο προ'ι'όντα είναι τελευταία αποκτήματα και τα λάτρεψα! Το πρώτο είναι πούδρα λάμψης, με την ονομασία candy floss και είναι της εταιρείας W7! Η συγκεκριμένη πούδρα δίνει μια πολύ ωραία ροζουλί λάμψη και θεωρώ ότι είναι ιδανική να φορεθεί με ρουζ στις αποχρώσεις του ροζ! Το δεύτερο προ'ι'όν είναι brozer/blusher!Είναι επίσης της εταιρείας W7 και έχει την ονομασία africa! Είναι και bronzer και ρουζάκι ταυτόχρονα οπότε το φοράω αναλόγως των διαθέσεων! όπως καταλάβατε είναι ''τύπου'' benefit οι συσκευασίες τους! Μου άρεσαν αρκετά και τα δυο!


Για το τέλος σας άφησα μια σκιά από τα Sephora! Είναι διπλή και είναι η απόχρωση 04 gorgeous pink! Είναι δυο χρώματα που δένουν απόλυτα μεταξύ τους για να κάνεις γωνία στο μακιγιάζ! Το χρώμα αυτό θα φορεθεί πολύ φέτος το χειμώνα!!

Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου για αυτούς τους δυο μήνες! Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω?? Αν ναι περιμένω να μου πείτε την δική σας άποψη!!!

Φιλάκια πολλά!!!
      Όλγα!!!

17 σχόλια:

  1. Tέλειααααα ολα!!!!Θελω πάρα πολύ να αποκτήσω το Nyx chaos!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ πολύ πολύ!! Χριστούγεννα έρχονται..υπομονή όλο και κάποιο δωράκι θα πάρεις!!!

      Διαγραφή
  2. Candy Floss, Africa alla k Honolulu thelw san treli na ta apoktisw!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα δεν είναι υπέροχα?? το honolulu θα το πάρω και αυτό! αυτά τα κουτάκια είναι τρέλα!!!!

      Διαγραφή
  3. Έχω δοκιμάσει τις πέρλες απο την Avon αλλά αυτές για μπρονζέ αποτέλεσμα και μου αρέσουν και εμένα πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι είναι πολύ καλές! οι συγκεκριμένες που δίνουν λάμψη είναι τέλειες! σίγουρα θα τις ξαναπάρω!!!

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. είναι το ξύλο από το οποίο φτιάχνονται τα σανδάλια!!!!!! χαχαχαχχαχαχαχαχχα
      Το Σανταλόξυλο (sandalwood amyris) είναι η κοινή ονομασία του φυτού Amyris balsamifera. Το αιθέριο έλαιο του Σανταλοξύλου προέρχεται μέσω απόσταξης ατμού και έχει άρωμα παλαιωμένου ξύλου. Περιέχει μεγάλο ποσοστό διαφόρων ελαίων όπως Καρυοφυλλένιο, Καδινένη και Καδινόλη.
      Το αιθέριο έλαιο του Σανταλοξύλου χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεια για χαλάρωση και διαλογισμό. Θεωρείται ότι συνεισφέρει στην καταπολέμηση της βρογχίτιδας, λαρυγγίτιδας, κατάθλιψης, στρες!!!

      Διαγραφή
  5. Αχ όλα τα κραγιονάκια είναι τέλεια! Ωραία τα αγαπημένα σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ κοπέλα μου!! με τα κραγιόν έχω τρέλα!!! δεν μπορείς να φανταστείς το πόσα έχω!! φιλάκια!!

      Διαγραφή
  6. Πάρα πολύ όμορφα τα αγαπημένα σου!Θέλω πολύ να δοκιμάσω το Candy Floss και το Africa από W7!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ σε ευχαριστώ!! τα βρήκα σε ένα κατάστημα στην Καλαμαριά! Κομνηνών 77 στον πεζόδρομο! έχει όλα τα προ'ι'όντα της W7! αν είσαι από Θεσσαλονίκη πέρνα μια βόλτα από εκεί! θα βρεις τα πάντα από W7!!

      Διαγραφή
  7. αχ τι όμορφα τα αγαπημένα σου,είναι όλα τα προιόντα τέλεια ένα προς ένα!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ πολύ ωραία όλα!Ειδικά τα κραγιόν στις ρόζ αποχρώσεις ήταν μούρλια!χιχι
    Είμαι το νέο σου μέλος!
    Ιωάννα, http://love4glam3.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή