Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Αγαπημένα Δεκεμβρίου 2014!!!


Καλησπέρα και χρόνια πολλά, χρόνια καλά γεμάτα υγεία για εσάς και τις οικογένειες σας μέσα από την ψυχή μου! Να γίνουν αληθινές όλες οι επιθυμίες σας! Να δίνετε αγάπη σε όσους μπορείτε και με όποιον τρόπο μπορείτε γιατί το να κάνεις κάποιον ευτυχισμένο ή χαρούμενο δεν είναι κάτι που στοιχίζει αλλά είναι κάτι που αξίζει και γι'αυτόν που λαμβάνει αγάπη αλλά πολύ περισσότερο γι' αυτόν που την δίνει!!!

Σήμερα δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων σας ετοίμασα ένα post που περιλαμβάνει τα αγαπημένα του μήνα... Πάμε??




Για το πρόσωπο χρησιμοποίησα το foundation infallible 24h από την L'oreal στην απόχρωση 220 sand! Ένα αρκετά καλυπτικό foundation, ενυδατικό αλλά με ματ φινίρισμα! Εντάξει, βέβαια δεν διαρκεί 24 ώρες όπως ισχυρίζεται αλλά για ένα 8ωρο πιστεύω πως είναι αρκετά καλό! Επίσης να τονίσω ότι δεν μεταφέρεται στα ρούχα και δεν δημιουργεί ''τσακίσματα'' στο πρόσωπο!





Τι άλλο?? Ρουζάκια για λαχταριστά ροδοκόκκινα μαγουλάκια!!! Τρία ρουζ χρησιμοποίησα πιο πολύ αυτόν τον μήνα και είναι το ένα της essence στην απόχρωση 70 kissable, το δεύτερο από την flormar το οποίο ήταν limited edition και είναι το LF11 από την σειρά Lights of Flowers και τέλος το τρίτο είναι από την seventeen το 05 mandarin από τη σειρά pearl blush powder! Πολύ ωραία ρουζ και τα τρία!!





Πού πάμε χωρίς λάμψη και ειδικά τέτοιες μέρες??? Η W7 κυκλοφόρησε ένα εξαιρετικό προ'ι'όν λάμψης για το πρόσωπο το οποίο μόλις το είδα το αγόρασα! Είναι στην απόχρωση Diamond Pink! Μια πολύ γλυκιά ροζ-ασημί απόχρωση που δίνει έντονη λάμψη με μεγάλη διάρκεια! Αυτές τις μέρες το τίμησα δεόντως!!!







Λαμπερό βλέμμα γεμάτο glitter! Κινήθηκα μόνο σε δυο αποχρώσεις. Σε καφέ και λευκό του πάγου με glitter!! Η καφέ σκιά είναι η 02 από την mesauda και η λευκή είναι η 10 επίσης από την mesauda! 'Εχουν μεγάλη διάρκεια και πολύ πολύ glitter, και όσο glitter έχουν άλλο τόσο να τρελαίνομαι εγώ!!! Η μασκαρίτσα είναι από την L'oreal η Volume Million Lashes Excess για βλεφαρίδα ''κάγκελο''!! Τι να πω, έχτισα βλεφαρίδα με αυτή την μάσκαρα σε ύψος τριώροφης οικοδομής!! Καταπληκτικό προ'ι'όν!!!






Και τώρα χείλη όλα στα κόκκινα!!! Τι άλλο θα μπορούσα να βάλω στις γιορτινές μέρες!! Και θεωρώ εάν έπρεπε μια γυναίκα να έχει έστω και ένα μόνο κραγιόν θα έπρεπε να είναι το κόκκινο! Είμαι μακιγιάζ από μόνο του αυτό το χρώμα! Τέλος!!! Στην πρώτη φωτογραφία το κραγιόν είναι από την avon στην απόχρωση matte ruby από τα ματ κραγιόν που έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία! Πολύ πλούσιο κόκκινο ματ υφής και με μεγάλη διάρκεια! Εύγε avon... Το ένα μολυβάκι είναι από την mesauda στην απόχρωση 106 και το άλλο μολυβάκι είναι από την seventeen στην απόχρωση 14 pure red! Πολύ ωραία μολύβια!
Στην δεύτερη φωτογραφία βλέπετε ένα κραγιόν από την L'oreal στην απόχρωση 309 smokey rouge ένα κόκκινο με χρυσαφί τόνους, ιδιαίτερο χρώμα! Πλούσιο χρώμα και πολύ ενυδατικό!! Τα lip gloss είναι επίσης από την L'oreal και είναι της σειράς Glam Shine 6h! Αυτά και αν έχουν glitter!!! Το ένα είναι το 114 tempting pink και το άλλο το 206 fuchsia obsession!!!

Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα μου γι'αυτόν τον μήνα!! Τα δικά σας??
Και έτσι κλείνουμε το 2014 αφού το επόμενο post θα είναι μετά το νέο έτος! Γι'αυτό και σας εύχομαι Happy New Year!!!

Φιλιά,
Όλγα!

12 σχόλια:

  1. Σε ευχαριστώ καλό μου!! Σου εύχομαι καλή χρονιά με υγεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφες και γιορτινές επιλογές. Τα υγρά κραγιόν της Erre Due πραγματικά εξαιρετικά. Το Infallible είναι στη wish list μας εδώ και καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ!!! Καλή χρονιά με πολλά πολλά καλλυντικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα κόκκινα κραγιόν πραγματικά. με ξετρέλαναν αλλά και γενικά οι επιλογές σου μου άρεσαν.Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το foundation της L'Oreal το έχω και εγώ και είναι πραγματικά πολύ καλό!! Ωραίες επιλογές!!
    Join Me: http://budget-licious.blogspot.gr
    Fb Page: https://www.facebook.com/budget.licious

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφα και τα 3 ρουζάκια, τα ζαχαρώνω, όπως και οι επιλογές σου για τα χείλη! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτη η σειρα infallible τι ωραια προιοντα που εχει, ολα ενα και ενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι Ελένη μου έχει πολύ καλά προ'ι'όντα!! Σμουτςςςς!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή