Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Αγαπημένα Μαρτίου 2015!!!



Καλησπέρα ομορφιές μου!!! Θα προσπαθήσω να σας εκμαιεύσω την ανοιξιάτικη ή καλύτερα την πασχαλινή διάθεση που κρύβουμε όλοι μέσα μας και δυστυχώς δεν μας αφήνει ο καιρός να βγάλουμε προς τα έξω!!! Νωρίς φέτος το Πάσχα... Ωστόσο δεν μας πτοεί τίποτα να βάλουμε τα χρώματα και τα αρώματα μας...
Σήμερα θα σας δείξω τα προ'ι'όντα που χρησιμοποίησα πολύ τον μήνα Μάρτιο!



Ξεκινάω με καθαριότητα σώματος! Πρόκειται για δυο καινούρια αφρόλουτρα το ένα είναι το greek yoghurt-almond από την Fa και το άλλο το pro fresh της Dettol με σύκο ( οι εταιρείες έχουν κυκλοφορήσει και άλλα αφρόλουτρα με άλλες μυρωδιές απλά εγώ αγόρασα αυτά γιατί μου άρεσαν περισσότερο ).  Το πρώτο μυρίζει ακριβώς αμύγδαλο με γιαούρτι κρέμα.. το λάτρεψα.. αφήνει πολύ έντονη φρεσκάδα και απαλή επιδερμίδα.. Το δεύτερο έχει μυρωδιά σύκο που μου αρέσει πολύ τελευταία και άσχετο αυτό που θα πω αλλά μου άρεσε πολύ το άρωμα με σύκο από Roger & Gallet και θέλω να το πάρω...Επίσης σου αφήνει πολύ φρέσκια την επιδερμίδα και μοσχοβολιστή!!! Άντε καλέ βάλτε καμιά έκπτωση 50% και συγχρόνως 1+1 με το 50% να κάνουμε αφρολουτροεπιδρομή!!!



Αρώματα χρησιμοποίησα κατά βάσιν αυτά τα δυο! Το πρώτο είναι το Love Chloe και το άλλο Rare Gold από την Avon! Συγκεκριμένα το δεύτερο μπορεί να το έχω πάρει και 8 φορές! Είναι και τα δύο βαριά αρώματα με πολύ ιδιαίτερη μυρωδιά!!Το πρώτο έχει το πολύ κανένα μήνα που το πήρα και το έφτασα ήδη στη μέση.. Το δεύτερο είναι ένα άρωμα που κάθε φορά που το μυρίζω με γυρνάει στα παιδικά μου χρόνια...Αυτό και το Giorgio Beverly Hills..Αγοράζουμε προ'ι'όντα Avon από τότε που άρχισα να θυμάμαι τον εαυτό μου και το Rare Gold με πάει πάντα σε αυτήν την ηλικία ( επανακυκλοφορείστε παρακαλώ και την Rare Rubies και την Far Away Fantasy  να δέσει το γλυκό..) Καταπληκτικά αρώματα και τα δύο!!!



Περιποίηση χεριών τώρα... Χρησιμοποίησα δύο οικονομικές κρεμούλες για τα χέρια αλλά πολύ καλές ποιοτικά! Η μία είναι από το lidl με αμύγδαλο, που δεν το περίμενα να πω την αλήθεια αλλά είναι πάρα πολύ καλή! Δεν αφήνει περιττή λιπαρότητα, ενυδατώνει πολύ πολύ καλά και έχει χει απίστευτη μυρωδιά! Η δεύτερη είναι της Avon  και για τα χέρια και για τα νύχια με γλυκερίνη, θρέφει και ενυδατώνει ταυτόχρονα! Και περνάμε στα βερνίκια όπου παίζει πολύ το κόκκινο όπως βλέπετε..Από Flormar πάντα...Κατά σειρά τα νούμερα των βερνικιών είναι 13, 352, Μ109 και 406!! όσες έχουν χρησιμοποιήσει βερνίκια Flormar ξέρουν και την ποιότητα τους!



Περιποίηση προσώπου τώρα! Προμηθεύτηκα από το φαρμακείο μια κρέμα από την εταιρεία Panthenols η οποία είναι και για το πρόσωπο και για τα μάτια και μου δώσανε δώρο αντίστοιχα το serum το οποίο είναι επίσης για πρόσωπο και μάτια! Προσφέρει και αντιγήρανση και ενυδάτωση και περιέχει πανθενόλη! Έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Στη συνέχεια βλέπετε και το λαδάκι για το πρόσωπο από την L'oreal το extraordinary facial oil! Εξαιρετικό προ'ι'όν, πολύ έντονη θρέψη στην επιδερμίδα με ωραία μυρωδιά!Προσφέρει και λάμψη στο πρόσωπο!



Χειλάκια ροδοκόκκινα???? Ε καλά τι να λέμε τώρα!!! Fun ως γνωστόν του κόκκινου και του φούξια...Μέχρι και οι πέτρες το ξέρουν πλέον... Πρώτο κραγιόν από την MD professional μακράς διάρκειας το νούμερο 952, δεύτερο από την it style make up επίσης μακράς διάρκειας το νούμερο 12, τρίτο Envy Estee Lauder στο νούμερο 340, τέταρτο perfect rouge από την shiseido στην απόχρωση RD 514 και τέλος ένα φούξια από την bella oggi στην απόχρωση 11!!! Το μολυβάκι το συνδιάζω σχεδόν με όλα τα παραπάνω και είναι της seventeen το νούμερο 09!!



Τέλος πάμε για cheek to cheek!!! Και τα δύο ρουζ είναι από την maybelline new york! Ως πρώην official make up artist της L'oreal και Maybelline δεν μπορώ να μην πω κάτι γι'αυτά τα προ'ι'όντα μιας και ήταν για καιρό κομμάτι της καθημερινότητας μου! Τα έχω δουλέψει πολύ σαν προ'ι'όντα και πραγματικά είναι πολύ καλά! Το πρώτο είναι η απόχρωση 79 Flash Plum με το οποίο δίνω χρώμα στα μάγουλα μου και το δεύτερο είναι το 58 Brown για να κάνω τα κοψίματα!!!

Αυτά λοιπόν από μένα! Ελπίζω να μην σας ζάλισα με την φλυαρία μου! Έχετε κάτι από αυτά εσείς?? Αν ναι περιμένω και τις δικές σας απόψεις!!

Σας φιλώ,
 Όλγα!!


6 σχόλια:

  1. To Fa με αμύγδαλο και γιαούρτι πρέπει να μυρίζει φανταστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως πολύ ωραία η μυρωδιά του αγαπητή jovanna! Τώρα τα hondos είδα ότι το έχουν 1+1 στα 4.80 ευρώ αν ενδιαφέρεσαι!!

      Διαγραφή
  2. Το Fa με αμύγδαλο και γιαούρτι το θέλω, από την περιγραφή σου πρέπει να μυρίζει τέλεια!! Ωραίες οι επιλογές σου, ειδικά στα νύχια και στα χείλη! Φιλιά Όλγα :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταυρούλα μυρίζει πολύ ωραία! Γενικά έχω θέμα με τις μυρωδιές εγώ! Σε ευχαριστώ πολύ!! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφες επιλογές! Το λαδάκι της L'Oreal λες να ταιριάζει σε πιο λιπαρές επιδερμίδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ πολύ!! Θεωρώ ότι ταιριάζει και σε αυτέ τις επιδερμίδες γιατί πρόκειται για ξηρό λάδι, δεν δημιουργεί έξτρα λιπαρότητα!

      Διαγραφή