Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Dalon by Biokal Cosmetics!!!


Καλησπέρα σε όλους!! Τι μου κάνετε?? Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Σήμερα θέλω να σας παρουσιάσω μερικά πραγματάκια που μου έκανε την τιμή να μου στείλει η biokal cosmetics! Την ευχαριστώ πάρα πολύ! Πρόκειται για την σειρά dalon την οποία μπορείτε να βρείτε στα προ'ι'όντα ευρείας κατηγορίας των super markets και φυσικά στα hondos center!


Θα ξεκινήσω με το ξεβαφτικό νυχιών που μου άρεσε πολύ! Αυτό το ξεβαφτικό περιέχει γλυκερίνη με αποτέλεσμα να μην ξηραίνονται τα νύχια και η επιδερμίδα γύρω από αυτά! Η ποσότητα που περιέχει είναι 250 ml, αρκετά επαρκής για τις κοπέλες που αλλάζουν συχνά χρώμα στα νύχια τους!


Επόμενο προ'ι'όν το οποίο λάτρεψα χωρίς υπερβολές είναι  η μάσκα προσώπου/σιλουέτας με άργιλο! Η συγκεκριμένη μάσκα, ναι σωστά έχετε διαβάσει, έχει δυο χρήσεις! Η πρώτη είναι για το πρόσωπο όπου απολυμαίνει σε βάθος το δέρμα του προσώπου απορροφώντας στίγματα, πανάδες περιττό λίπος από την επιδερμίδα καθώς επίσης απαλύνει τους κύκλους και τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια! Εμένα προσωπικά μετά από κάθε χρήση η επιδερμίδα μου είναι πολύ καθαρή και φωτεινή! Μου άρεσε πραγματικά πάρα πολύ! Η δεύτερη χρήση αφορά την κυτταρίτιδα και την χαλάρωση του στήθους! Αφαιρεί τα περιττά λίπη και συγχρόνως κάνει σύσφιξη στο δέρμα! Και για το πρόσωπο και για την κυτταρίτιδα ο χρόνος που χρειάζεται για να ενεργήσει είναι 20 λεπτά και μετά αφαιρείται με άφθονο νερό!


Επόμενα προ'ι'όντα είναι δυο συσκευασίες βαζελίνης! Η πρώτη είναι με χαμομήλι, καλέντουλα, βιταμίνη Ε και φίλτρο αντιηλιακής προστασίας! Είναι ιδανική για τα μωρά, προστατεύει τα ευαίσθητα σημεία από ερεθισμούς, συγκάματα και ξηρότητα! Επίσης προστατεύει το δέρμα από τις ραγάδες ή την χαλάρωση! Ιδανική για σκασμένα χείλη, αγκώνες, φτέρνες, γόνατα καθώς και για το ντεμακιγιάζ των ματιών! Το ίδιο ισχύει και για την δεύτερη συσκευασία με την διαφορά ότι δεν έχει αντιηλιακό φίλτρο και περιέχει αντί για χαμομήλι, σοκολάτα! Την μυρωδιά δεν μπορώ να σας την περιγράψω είναι απίστευτη! Και η βαζελίνη μου άρεσε πολύ!


Για το τέλος σας άφησα τα lip care sticks! Είναι για την φροντίδα των χειλιών  από το κρύο, τον ήλιο, την θάλασσα και τον αέρα! Το πρώτο έχει και αντιηλιακό φίλτρο ενώ το δεύτερο είναι με σοκολάτα! Και τα δυο περιέχουν βούτυρο κακάο, βιταμίνες και ειδικά περιποιητικά συστατικά για να διατηρούν τα χείλη απαλά και τρυφερά χωρίς ρωγμές και σκασίματα! Κυκλοφορούν σε 4 τύπους! Φράουλα, σοκολάτα, βανίλια και με αντιηλιακό! Απλά υπέροχα! Τα φοράω πάντα πριν βάλω κραγιόν και τα χείλη μου είναι πάντα απαλά!

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω ακόμη μια φορά την biokal cosmetics για τα όμορφα προ'ι'όντα της!

Εσείς τα έχετε δοκιμάσει αυτά τα προ'ι'όντα?? Αν ναι σας άρεσαν??

Φιλάκια πολλά,
     Όλγα!!!

6 σχόλια:

  1. Με βάζεις σε πειρασμό πανάθεμά σε! :P
    Μου φαίνεται στην επόμενη "εξόρμηση" θα πάρω τη μάσκα με άργιλο, Lip care stick & ίσως κάποια βαζελίνη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολγα πολυ ωραια η αναρτηση σου. λατρευω τα μπαλμ με σοκολατα.
    φιλια
    Μαιρη
    τρεχουν 2διαγωνισμοι κ ισως σε ενδιαφερουν.
    fairakeuuptales.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις βραβείο !!! thebeautyinthelife.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To antiliako lip balm mou teleiwse prin ligo kairo k ofeilw na omologisw oti i enudatwsi pou pareixe itan apisteuti!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή