Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Golden Rose and Classics by Londessa!!!!


Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!! Χριστός Ανέστη και μακάρι να έχουμε και ανάταση ψυχών μαζί με την Ανάσταση που περάσαμε!! Είστε όλοι καλά?? Περάσατε όμορφα τις μέρες του Πάσχα?? Εγώ επειδή είχα την τύχη αυτές τις μέρες να τις περάσω στην Κωνσταντινούπολη εμπνεύστηκα και σήμερα θα σας γράψω για την Golden Rose και την Classics από τις οποίες είχα την τιμή να παραλάβω κάποια δείγματα προ'ι'όντων από την εταιρεία Londessa!! Τα συγκεκριμένα καλλυντικά είναι τουρκικής παραγωγής σε πολύ προσιτές τιμές και πολύ καλής ποιότητας! Εισαγωγέας τους είναι ο κύριος Τερπουικίδης από την όμορφη Καβάλα στη  οδό Νηλέως 3 και το τηλέφωνο επικοινωνίας με την εταιρεία είναι το 2510247000! Εκεί μπορείτε να ρωτήσετε από ποιο κατάστημα της περιοχής ή της πόλης σας μπορείτε να προμηθευτείτε τα συγκεκριμένα καλλυντικά!


Προσωπικά μου εστάλησαν πέντε προ'ι'όντα τα οποία θα σας παρουσιάσω ένα προς ένα! Θα ξεκινήσω με τα προ'ι'όντα Classics!


Πρώτο προ'ι'όν είναι μια παλεττίτσα με τέσσερις σκιές! Είναι γήινα τα χρώματα, περιέχει ένα ροζ, ένα σομόν, ένα καφέ και ένα μαύρο χρώμα! Έχουν πολύ καλή εφαρμογή και διάρκεια! Γράφουν πολύ καλά και μπορώ να πω ότι ταιριάζουν σε όλες τις κοπέλες ασχέτως αν είναι καστανές, ξανθιές κτλ. Το νούμερο της παλεττίτσας είναι το 102!!


Επόμενο προ'ι'όν είναι το eyeliner της Classics! Έχει επίσης πολύ καλή εφαρμογή και εξίσου πολύ καλή διάρκεια! Είναι σε μαύρη απόχρωση! Το πινελάκι του είναι ακριβείας και πολύ καλά ανεκτό στα μάτια (εννοώ ότι δεν είναι ιδιαίτερα σκληρό)!


Τέλος από την Classics το κραγιόν που παρέλαβα! Η απόχρωση του είναι ένα πολύ απαλό ροζ το οποίο περιέχει και glitter! Είναι ιδιαίτερα ενυδατικό, έχει απίστευτη μυρωδιά αλλά δυστυχώς δεν έχει μεγάλη διάρκεια! ίσως αυτό να οφείλεται και σε μένα  γιατί έχω την κακιά συνήθεια να ''τρώω'' τα κραγιόν που φοράω! Με ένα μολυβάκι όμως είναι ότι πρέπει! Το νούμερο του είναι το 55!


Επόμενο προ'ι'όν είναι το terracotta blush on από την Golden Rose! Είναι το νούμερο 01! ένα καταπληκτικό χρυσαφί με καφέ χρώμα το οποίο περιέχει λάμψεις πράγμα που λατρεύω στα καλλυντικά προ'ι'όντα και όσοι έχετε διαβάσει προηγούμενα post μου το γνωρίζετε σίγουρα! Το συγκεκριμένο μου άρεσε πολύ και είναι ότι πρέπει για το καλοκαίρι με μαυρισμένη επιδερμίδα! Θέλω πολύ να δοκιμάσω και άλλες αποχρώσεις από αυτό το ρουζ!!


Για το τέλος άφησα το μολυβάκι χειλιών που μου στείλανε και είναι από την Golden Rose  το νούμερο 201! Είναι ένα απλό μολυβάκι χειλιών σε σκούρο ροζ χρώμα! Έχει αρκετά καλή διάρκεια και εγώ το συνδυάζω με το κραγιόν που μου στείλανε και ταιριάζει απόλυτα! Επίσης είναι πολύ απαλό!!

Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία Londessa για τα προ'ι'όντα που μου έστειλε τα οποία έχω κατευχαριστηθεί!!

Εσείς έχετε δοκιμάσει καλλυντικά της συγκεκριμένης εταιρείας?? Αν ναι τι άλλο μου προτείνετε?? Μείνατε ευχαριστημένες??

Φιλάκια πολλά,
     Όλγα!!!

8 σχόλια:

  1. yperoxa proionta! k go latrepsa to bronzer!! einai teleio! m aresan k oi skioules! th xaro na se do sto blog mou:
    beautyworldnena.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πραγματικά είναι πολύ καλά! μου άρεσαν πολύ! είμαι ήδη μέλος σου κοπέλα μου! φιλάκια!!

      Διαγραφή
  2. ΤΟ μπρονζερ υπέροχο!!
    Φιλια
    Μαιρη

    fairymakeuptales.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τελικά από ότι φαίνεται όλες με το bronzer κολλήσαμε!!! φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφα! Μ'αρέσει κ μένα πολύ η εταιρία:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή