Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Lee Hatton by Cosmetia-Sakellariou S.A



Καλησπέρα σε όλους!!! Είμαστε καλά?? Λοιπόν σήμερα θα σας μιλήσω για τρία προ'ι'όντα που μου έκανε την τιμή να μου στείλει η εταιρεία Cosmetia-Sakellariou S.A τα οποία είναι της σειράς Lee Hatton! Φυσικά την γνωρίζετε όλοι! Εμένα μου στείλανε προ'ι'όντα μακιγιάζ να δοκιμάσω και τους ευχαριστώ πάρα πολύ γι'αυτό! Τα συγκεκριμένα καλλυντικά είναι ελληνικής παραγωγής και η εταιρεία εδρεύει στην Αθήνα και το τηλ. επικοινωνίας είναι το 2106047310! Επίσης εκτός από την Lee Hatton η εταιρεία παράγει και άλλες σειρές καλλυντικών όπως την Rona Ross, την Greenyard και την Leona Lester! Αυτά εντελώς επιγραμματικά σε περίπτωση που βρείτε την παραπάνω σειρές και θέλετε να ξέρετε την χώρα προέλευσης καθώς και την εταιρεία  η οποία τα παράγει!



Το πρώτο προ'ι'όν είναι η μάσκαρα Extra Volume and Length σε μαύρο χρώμα! Περιέχει κερατίνη η οποία προλαμβάνει την πτώση των βλεφαρίδων και τους χαρίζει αντοχή, ελαστικότητα και πάχος! Περιέχει βιταμίνη Ε, εκχύλισμα ρυζιού και μελισσοκέρι! Όλα αυτά τα συστατικά προστατεύουν, θρέφουν και αναζωογονούν τις βλεφαρίδες! Είναι δερματολογικά ελεγμένη! Εμένα μου άρεσε αρκετά ειδικά για τις πρωινές ώρες! Έχει ικανοποιητική διάρκεια χωρίς να μουντζουρώνει τα μάτια! Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι για τις δικές μου βλεφαρίδες δεν προσφέρει μεγάλο μήκος! Κατά τα άλλα είναι μια χαρά!


Επόμενο προ'ι'όν είναι το βερνίκι νυχιών Dry Quick one coat! Είναι στην απόχρωση Watermelon νούμερο 154! Πρόκειται για ένα πολύ ποιοτικό προ'ι'όν που σίγουρα θα αγοράσω πάλι! Το χρώμα είναι τέλειο! Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα συγκεκριμένα χρώματα! Έχει πολύ καλή διάρκεια και εύκολη εφαρμογή και στεγνώνει μόλις σε λίγα δευτερόλεπτα!



Τελευταίο προ'ι'όν είναι το κραγιόν Hydrating Long Lasting Lipstick στην απόχρωση Blossom νούμερο 142! Λοιπόν αυτό το κραγιόν το λάτρεψα! Δεν έχω λόγια! Είναι πολύ ενυδατικό και έχει μεγάλη διάρκεια! Περιέχει βιταμίνη Α, Ε και C , μελισσοκέρι, ceramides και αντηλιακά φίλτρα για της ακτίνες UV! Το χρώμα με ξετρέλανε γιατί όπως προείπα και έχω πει άπειρες φορές τα καρπουζί, τα τριανταφυλλί κτλ είναι τα αγαπημένα μου!

Αυτά από εμένα και να ευχαριστήσω ακόμη μια φορά την Cosmetia για την ευκαιρία που μου έδωσε να δοκιμάσω τα προ'ι'όντα της!

Εσείς έχετε δοκιμάσει καλλυντικά αυτής της εταιρείας?? Αν ναι σαν άρεσαν?? Ποια είναι η δική σας γνώμη??

Φιλάκια πολλά,
      Όλγα!!!

4 σχόλια: